Hej szczęściaro!

No kopie mój malutki i to jeszcze jak

. Czasem aż się przestraszę, ale to nic, i tak się bardzo ciesze. Ciekawe jak to będzie jak dwa takie bobaski zaczną Ci dokazywać w brzuszku. Jakie to będzie wspaniałe! Podwójna radość. Pewnie wszyscy wokół ciebie tryskają radością co? Ja będę miała jednego chłopczyka i radość ogromna jest u wszystkich, a co dopiero jakbym miała dwójkę

A co będzie to będzie, najważniejsze żeby były zdrowe.

Ja od począdku wychodziłam z takiego założenia, chociaż mój mąż pragnoł bardzo małą Zośkę. No ale przekonałam go ze to nie ważne. Chłopcy taż są cudowni i bardzo wpatrzeni w swoich ojców, czerpiąc z nich autorytet.A następna może być dziewczynka

.
Więc już się oswoił z tym faktem i cieszy się bardzo. Wieczorami opowiada mi jakie to snuje plany na przyszłoś wobec niego. Co będą porabiać i w ogóle

Ja się śmieje troszkę z tego i mówię mu poczekaj, najpierw musi się urodzić i podrosnąć, a wtedy będziesz mógł wszystko zrealizować co zaplanowałeś. hehehehh. No zabawnie jest naprawdę. Ciąża to chyba najcudowniejszy okres nie tylko w życiu kobiety, ale i mężczyzny.Trzymaj się kochaniutka.Dbaj o siebie. I daj znać jak będzie wiadomo jaka płeć.

A to twoje pierwsze dzieci?