Reklama

Nie chodzę do szkoły rodzenia, ponieważ jestem samotną matką nie chcę być wokół szczęśliwych par i czuć się inna. Boje się jednak porodu, że sobie nie dam rady. Co powinnam zrobić? [...]

czytaj dalej
Reklama
Reklama
Reklama

Witamy na forum Zapytaj Położną,

MAMUSIE SIERPIEŃ 2012 :)
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 12345678...231
TEMAT: MAMUSIE SIERPIEŃ 2012 :)
**
gadzineczka
gaworzenie
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
GG: 6437614 Płeć: Kobieta Miejsce: Bydgoszcz Urodziny: 06/16
MAMUSIE SIERPIEŃ 2012 :) 5 mies., 1 Tydzień temu  
Witajcie mamusie bobasków które urodzą się w 2012 roku w sierpniu.Zacznę od siebie.O ciąży dowiedziałam się w Mikołajki a poczęcie bobaska miało miejsce w święto Niepodległości.Mój termin to 3 sierpnia 2012 czyli 70 urodziny mojego taty.Mam juz jednego synka ,ale już jest prawie nastolatkiem ma 11 lat w styczniu 2012 roku.O drugiego się troszkę musiałam wystarać,były nawet różne kliniki ,policystyczne jajniki i wiele innych problemów.Jednak cud-udało się naturalnie bez żadnej pomocy no może oprócz mnie i mego partnera
Piszcie,meldujcie się.Mam nadzieję,że będzie o czym rozmawiać
Pozdrawiam przyszłe mamy
Anka

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
jusia
mistrzyni słowa
graphgraph
O:MAMUSIE SIERPIEŃ 2012 :) 5 mies., 1 Tydzień temu  
heeeej Gadzineczko!! witamy witamy witamy na forum
jestem mamą sierpnia 2011 z dziewczynami już z niecierpliwocią czekałyśmy aż się pojawią mamy z sierpnia 2012
Gratuluje zafasolkowania zwłaszcza po trudnościach
zapraszamy również do nas napewno coś wam podpowiemy w razie czego i w razie nudów u nas zawsze się coś ciekawego dzieje

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
beti
Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
mistrzyni słowa
graphgraph
Noooo wreszcie ile można było czekać na Sierpnień 2012?? Witamy na forum ehhhh....wspomnienia wraz z Wami będą mi wracać, więc się nie obraźcie, ale będę Was podczytywać Zapraszamy też do nas
Sierpniówko/wrześniówka 2011

Ostatnio zmieniany: 2011/12/09 21:54 Przez beti.
soniasg
gadatliwa
graphgraph
Witamy na forum i gratuluję fasoleczki:) ja jestem mamuśką z sierpnia 2011 i pewnie nie jeden raz będę tutaj zaglądać

Pippin
mistrzyni słowa
graphgraph
WITAMY!!!i ja kłaniam się nisko aż mi łezka normalnie pociekła naprawdę tak to szybko zleciało a tak pięknie było być w ciąży

Renata Anna
..:::: Celinka ::::... 21.08.2011.
mistrzyni słowa
graphgraph
GG: 1785665 Płeć: Kobieta renia.skora Miejsce: Bełchatów Urodziny: 04/27
Ja również witam. Tak jak dziewczyny powyżej jestem mamą dzieciątka, które urodziło się w sierpniu 2011 roku. Ciąża była dla mnie cudnym czasem... Tym bardziej, że ja też jestem "po przejściach". Gratuluję fasoleczki, Życzę bezproblemowej ciąży. Gdyby coś to zaglądaj do nas. Chętnie pogadamy i posłużymy radą. Buziaczki dla Ciebie i małej fasolki

Ostatnio zmieniany: 2011/12/09 22:07 Przez Renata Anna.

domii
mistrzyni słowa
graphgraph
Płeć: Kobieta Miejsce: Krzeszowice/ Kraków Urodziny: 01/24
Witam rowniez i ja
Gratuluje mam nadzieje ze bedzie was tak duzo jak nas-mamus z sierpnia 2011 .Buziaki

adee84
Maja-najcudowniejsza istotka pod słońcem :-)
mistrzyni słowa
graphgraph
Witam i ja także jestem mamą z sierpnia 2011 czasem napewno zajrzę tu do Was Gratuluję zajścia w ciążę i życzę spokojnych 9 miesięcy

angellika1
08.08.2011 cud narodzin
mistrzyni słowa
graphgraph
Witam W końcu są sierpniówki 2012 już nie mogłam sie doczekać. Oczywiście gratuluję ciąży (ja jestem sierpniówką 2011 i po 13 latach zdecydowaliśmy sie na drugie dziecko) Aż mi sie łezka w oku zakręciła zycze cudownych chwil w ciąży. A z sentymentu bede tutaj zaglądała

martucha
mistrzyni słowa
graphgraph
Płeć: Kobieta www.martajozwiak.pl Miejsce: Poznań Urodziny: 05/30
No wreszczieeeeeeeeeeeeee

WITAMY SIERPNIÓWKI (NA RAZIE JEDNĄ SIERPNIÓWKĘ ) 2012

Ja też należę do tej wesołej bandy powyżej hehe jestem mamą sierpniowego Boryska 2011 i już nie mogłam się doczekać kiedy pojaw sie sierpień 2012 Buziaki dla pierwszej mamy i fasolki trzymamy za Was kciuki!!! i zapraszamy do nas

happymamma
You have bound my heart with subtle chains...
mistrzyni słowa
graphgraph
Użytkownik jest na Forum Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Urodziny: 06/30
Witam również I, jak z pewnością się domyślasz, jestem mama Jasia urodzonego w sierpniu 2011, dokładnie 5-go sierpnia

Gratulujemy i napewno będę tu zaglądała z wielkiego sentymentu Ciesz się tym niezwykłym czasem, bo zleci zanim się obejrzysz - jak nam, bo jeszcze "wczoraj" same wyganiałyśmy z brzuszków Nasze Bobaski, a One już takie "duże" teraz

Ja również jestem świeżutką mamą "po przerwie" - mamy już ośmioletnią córeczkę Alicję

Ostatnio zmieniany: 2011/12/10 10:17 Przez happymamma.

gadzineczka
gaworzenie
graphgraph
GG: 6437614 Płeć: Kobieta Miejsce: Bydgoszcz Urodziny: 06/16
Fajnie kobietki,że tyle Was tutaj.Mam nadzieję,że miło spędzimy razem ten czas oczekiwania a i co nieco opowiecie o swoich już urodzonych :)pociechach
Ja jestem mamusią 11 latka Szymonka i czekam na drugie jakże wymarzone ... w końcu latka lecą i w przyszłym roku kończę 33 latka
pozdrawiam Was

Hania
Filipek 30.07.2011 :D
mistrzyni słowa
graphgraph
Płeć: Kobieta musiol_dom Miejsce: Górny śl. Urodziny: 07/08
Witam sierpniową mamusię
gadzineczka, u mnie poczęcie też wypadło w św. niepodległości a o ciąży też dowiedziałam się w mikołajki i termin również na 3 sierpnia ale 2011. Urodziłam kilka dni wcześniej:)
Serdeczne gratulacje!!!! jak widać wszystkie sierpniowe mamusie 2011 cieszą razem z Tobą
Pozdrawiam:)

Dzieci to anioły, którym skrzydła maleją gdy nogi rosną
madzia0507
Julita Magdalena :-)
mistrzyni słowa
graphgraph
Witam i ja!
Ja również jestem mamą sierpniową z 2011 roku. Będziemy was tutaj odwiedzać często-gęsto, bo nie mogłyśmy się doczekać kolejnych sierpniówek. Ciekawi, kiedy pojawi się mamuśka z terminem na 22 sierpnia?
Pozdrawiam!

natalka
gaworzenie
graphgraph
Witam, jestem nowa na forum i również zostane mamą w sierpniu 2012. Ciąża jest dla mnie wielkim szokiem nie planowałam jej, ani nie starałam się o dzidziusia. Nie mniej jednak cieszę się z tego faktu to będzie moje pierwsze dziecko także brak doświadczenia w tym temacie daje mi wiele powodów do obaw. Pozdrawiam ciepło wszystkie mamusie obecne i te czekające na bobaska

Ostatnio zmieniany: 2011/12/12 08:35 Przez natalka .

*23.01.2012r Zawsze będę o Tobie pamiętać.
Do góryStrona: 12345678...231

X

Darmowy kurs o ciąży, porodzie i macierzyństwie. Zapisz się teraz!

Kurs przeznaczony jest dla kobiet w ciąży.
Obejmuje 25 lekcji, które są wysyłane, co 2 dni.
Zapraszam Cię, już dziś na 1 lekcję. Katarzyna Płaza