- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier

Anulka mogę sobie wyobrazić, że dwoje maluchów to nie jeden

Chasiami gratulacje

Ania ja też chciałam się na festyn wybrać, ale zrobiło się tak zimno, że mi się odechciało.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Chasiami gratulacje

U nas majówka bardzo rozrywkowo. 1 maja mój mąż miał urodziny, więc było u nas parę osób, wczoraj nocowaliśmy u znajomych, a dziś i jutro jedziemy do naszych chrześniaczek na urodziny.
Dalej oduczamy się od pieluszki, chociaż czasem jest ciężko bo kilka raz pod rząd pójdzie siku w majty, ale wczoraj na przykład, tylko 2 razy się zapomniała, a tak to cały dzień ładnie wołała. Mam nadzieję, że nie nastąpi żaden regres i już jesteśmy bliżej niż dalej od pozbycia się pieluch

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jednak myślę, że to że KP trochę powstrzymuje rozwój choroby u Kajetanka, tak przynajmniej wyczytałam, że to najlepsza ochrona, szkoda, że nie chroni całkowicie

Kasia ja to coraz częściej nazywam Wariatkowo

Chasiami wielkie wielkie gratulację

Będzie dobrze, Kochana, będzie wspaniale, zobaczysz

Ania z dwójką małych brzdąców, albo mamka albo mm.

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- Ummi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Witam majowkowo

Anulka jeszcze raz gratulacje! najchetniej zasypalabym Cie tysiacem pytan odnosnie braciszkow, ale wiem, ze na nadmiar czasu nie narzekasz

a mamkami mnie prosze nie straszyc

Chasiami gratulacje! ciaza to chyba zawsze szok na poczatku, nawet gdy planowana. Trzeba sie oswoic z nowa sytuacja, bedzie dobrze! i dobrze, ze maz tak super zareagowal - w sumie to pisalas niedawno, ze zaczynacie sie zastanawiac nad drugim brzdacem no i teraz decydowanie macie juz z glowy. Sciskam!
Karolak duzo sily! oby wszytsko bylo dobrze

Czajusiatko swietnie Wam idzeie z nocnikowaniem! u nas to jeszcze dluuuuga droga - od tygodnia rano sadzam na nocnik, siada chetnie ale na krotko, mimo to juz 2 razy bylo siku i raz kupka, dumny pokazal tacie, wylal do ubikacji itp.,ale nie kojarzy jeszcze o co chodzi i nie wysiedzi za dlugo:P a nie kojarzy, bo np. po zrobieniu kupki, po 5 minutach zrobil reszte do pieluszki hehe bo on tez kupki nie lubi robic przy kims, a jak zostanie sam na nocniku to wstaje i idzie w swiat

a ja mam jeszcze pytanko - pare mam chustowalo - polecacie jakies chusty ? jestem kompletnie niezorientowana w tym temacie,a mysle, ze taka chusta moze byc super rozwiazaniem przy dwojce Lobuzow

to sie rozpisalam

milej niedzieli !!!
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ummi ja nie miałam dwójki małych dzieci,ale pewnie gdybym miała, to też pomyślałabym o chuście, bo to super rozwiązanie. Sama ją miałam przy Filipie i zamierzam jeszcze iść z nim w góry na szlak, ale wracając do chusty, to myślę, że wybierz długą i rozciągliwą. Ceny są różne, na pewno coś znajdziesz na allegro. Poza ty skoro Yaśka karmiłaś długo to i drugiego uda ci się karmić. A jak z imieniem? Macie wybrane?
Ja czekam do pierwszych upałów z odzwyczajeniem od pieluch,
czajusiątko trzymam kciuki
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Co tam lekarz stwierdził?
Jak mnie grypsko odpuści to się pojawimy u Was

Czajusiątko gratulacje dla Oliwki

Ummi pozdrawiam

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Nan
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Wolne się skończyło i trzeba wracać do realnego świata, czyli pracy, pośpiechu i wiecznego zmęczenia

U mnie weekend zaczął się telefonem ze żłobka, że Maksiu ma biegunkę i że to rotawirus bo w żłobku panuje

W weekend była u mnie rodzinka i było super

Dużooo dziewczyn się odzywa ostatnio

Jussstyś Śliczna Julcia

Karolak Trzymam kciuki za Was

Anulka Ty to twarda kobitka jesteś

Ania To tak jest zazwyczaj, że te mamy muszą być te złe

Chasiami Wielkie Gratulacje

PolaL Zdrówka dla Gabrysi

Kasia Fajne to spotkanie po latach

Czajusiątko Gratki za odpieluchowywanie

Ummi Ostatnio dużo osób z tą chustą widuje, nawet sobie pomyślałam, że przy drugim chyba się skuszę

Kasia Oliś jest czadowy

Nan Pewnie, że Cię pamiętamy

Makrelcia Bojowe zadanie wykonane

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Pogoda pewnie taka sama jak i u Was. Ale 30-tego zrobiliśmy grilla na działce w sumie to był grill z ogniskiem bo przy okazji popaliliśmy gałęzie. Moje szoguny wyhasane i brudne ale za to szczęśliwe i padnięte.
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Agnessa Maksiu uroczy

U nas weekend fajnie, mieliśmy tylko jeden nie miły incydent. Oliwia założyła sobie na szyję sznurek od ściągania żaluzji i zaczęła biec, przewróciła się i zawisła na tym sznurku. Na szczęście skończyło się na płaczu i kilkugodzinnej szramie na szyi, ale nawet nie chcę myśleć co by było jakby nie było mnie wtedy w kuchni...
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
czajusiątko- nie zrozum mnie źle, ale z tym ostatnim zdjęciem uważaj w tych czasach

agnessa Maksiu też duży chłopczyk.
Filip też ostatnio podskoczył, a je jak stary,ale nadal chudzina, po prostu się wyciągnął
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Osobiście polecam bo naprawdę wygoda. Mi pasowała żeby zejść z psem a super sprawdziła się nad morzem.
Jedyny minus że chwilę trwa zanim zapakujesz dziecko. Jak na dłużej pakujesz to spoko, ale mnie wkurzało jak na 5 min pakowałam młodego. Na dzień dzisiejszy wypróbowałabym nosidełko właśnie na krótkie spacer. Wszystko przede mną

Kasia biedne te kury

chasiamigratuluje !! Ja się mega upiłam na sylwestra a tydzień później dowiedziałam się że w ciąży jestem i jest ok więc spokojnie

czajusiątko co za niefart z tym sznurkiem. Nigdy bym nie pomyślała że możne coś takiego zagrażać...
U nas weekend minął spokojnie. 1 maja pogrilowaliśmy. Młody się wylatał, wyszalał. Odwiedziny u rodzinki, wczoraj zakupy.
Przez przypadek się odsmoczkowaliśmy. Wykorzystałam moment jak spadł nam smoczek na spacerze i tak już zostało. W dzień jeszcze sobie czasami o nim pomarudzi ale ogólnie jest super. W nocy tylko mu dałam dosłownie na 3 min jak się przebudził ale zaraz zabierałam. MAm nadzieję że idzie w dobrym kierunku. Jestem ciekawa jak w żłobku będzie. Uprzedziłam Panie. Ale inne dzieci mają smoczki więc różnie może być.
Miało być odpieluszkowanie wyszło odsmoczkowanie

Jedyny tego minus taki że nie chce Jurek spać. W południe to dopiero o 17 padał. A wieczorem to jest walka żeby usnął. Już sama nie wiem czy na siłę kłaść czy jak. Nawet już nie mogę go zostawić w łóżeczku samego bo skubany przez barierki przełazi. Wrzucę wam popołudniu filmik to same zobaczycie.
Moje dziecię dzisiaj w żłobku płakało

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Makrelcia fajnie, że się odsmoczkowujecie

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19