|
|
|
Nasze Dzieci-Pazdziernik 2012 3 mies., 2 tygodni(e) temu
|
|
Witam...
Niesmialo zaladam watek na Miesiac Jesienny chodz za Oknem jeszcze ZIMA na całego...
BYl TESCIK i 2 Kreski!!! i terminek z moich obilczen ok.3 Padzernika tak mysle...
to dopiero 4 tydzien z suwaczka ale wierze ze Dzidzia Jesienna bedzie:)
W moim Przypadku to juz 3 Dziecko bedzie
Zapraszam!
NASZA LISTA---JESIENNA:)
Baby_55-tp.01.10.2012 Czeka tez Brat Adik(2011)
Viszka11--tp.08.10.2012 Czeka tez Brat Mati(2007) i Siostra Kasia(2011)
[url=http://www.zapytajpolozna.pl]
Asz_ka-tp.13.10.2012 Czeka tez Siostra Zosia(01.04.2011)
Kakasia20-tp.26.10.2012 Czeka tez Brat Michał(2010)
[url=http://www.zapytajpolozna.pl]
Gorla-tp.01.11.2012 Czeka tez Siostra Oliwka(2006)
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/04/12 21:24 Przez Viszka11.
|
|
|
|
O:Nasze Dzieci-Pazdziernik 2012 3 mies., 2 tygodni(e) temu
|
|
Viszka gratuluję i nieśmiało dołączam do Ciebie  u mnie na 1.10. wypada wg moich obliczeń 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stwierdziliśmy, ze juz czas i od razu się udało  więc wykonanie planu w 100% a ja u Was było?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baby_55 napisał:
stwierdziliśmy, ze juz czas i od razu się udało więc wykonanie planu w 100% a ja u Was było?
U nas po zawirowaniach w Małrzeństwie nie spodziewałam sie ze bedzie 3 Dziecko:) w drodze;) juz bardziej bym Rozwód przewidywała a tu PROSZE---Dziecko na Zgode...
wiec 100 procentowa NIESPODZIANKA!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To super, że udało się pogodzić i to z takim skutkiem
Ja sie troszkę obawiałam, że może być ciężko z 1,5 rocznym Adim i do tego maluszek, ale myślę, że jakoś damy radę
Karmisz piersią? Ja tak i na razie nie planuję przerywać, dowiadywałam sie i jeśli ciąża nie jest zagrożona to nie ma przeciwskazań do karmienia starszego dziecka
widzę, że Ty z Krakowa jesteś tak?
Ja z Krakowa, obecnie mieszkamy w Dublinie ale będziemy w Krk 18.02 na kilka dni 
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/01/31 21:52 Przez baby_55.
|
|
|
|
|
|
oooooooooooooo ranyy juz nasz Miesiac-2012.....
ale super!!!
WIELKIE GRATKI!!!!
|
|
|
|
LEONEK-ur.05.10.2011
Staranka o Siostre/Brata od 09.12
LISTA MAMUS PAZDZIERNIKOWYCH 3 STRONA
|
|
|
|
|
|
baby_55 napisał:
To super, że udało się pogodzić i to z takim skutkiem 
Ja sie troszkę obawiałam, że może być ciężko z 1,5 rocznym Adim i do tego maluszek, ale myślę, że jakoś damy radę 
Karmisz piersią? Ja tak i na razie nie planuję przerywać, dowiadywałam sie i jeśli ciąża nie jest zagrożona to nie ma przeciwskazań do karmienia starszego dziecka 
widzę, że Ty z Krakowa jesteś tak?
Ja z Krakowa, obecnie mieszkamy w Dublinie ale będziemy w Krk 18.02 na kilka dni
tak Nadal Karmie Kasie;)
oo fajnie ja pod KRK mieszkam...
jak narazie objawow ciazy brak...takich duzych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Viszka pytam o karmienie dlatego, że karmię Adiego i nie planuję na razie przerywać, chyba że Adi sam odrzuci i chciałam wiedzieć jak to u Ciebie
z objawów to też praktycznie nic poza tym, ze odrobinę mniej pokarmu miałam przez chwilę ale już nadrobiliśmy i jest ok
no i pochgwalę się moim śmieszkiem
youtu.be/tvDuA_iMkLU
Paletka leci czas strasznie szybko pamiętam jak dopiero zaczynałam pisać z kwietniówkami a tu Adi ma już 10 mies. a ja mam termin na październik 
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/02/01 22:08 Przez baby_55.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LEONEK-ur.05.10.2011
Staranka o Siostre/Brata od 09.12
LISTA MAMUS PAZDZIERNIKOWYCH 3 STRONA
|
|
|
|
|
|
|
Baby-ja tez nie planuje przerwania Karmienia Kasi:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Troszke sie martwię bo pojawiło sie dzisiaj plamienie  ale tutaj i tak nic nie poradzę, co najwyżej zrobią USG i sprawdzą czy jest pęcherzyk i każą czekać, a jeśli zobaczę a za kilka dni juz nie będzie to co wtedy bedzie chyba jeszcze gorzej (będę bardziej cierpieć) więc wolę nie widzieć... czekam więc do wizyty u mojego gina w Polsce (20.02) i wtedy w razie czego zaopatrzę sie w luteinę i duphaston i będę mogła spać spokojnie, a póki co jestem dobrzej myśli, było trzoszkę świeżej krwi a potem juz tylko resztki takiej brązowawej i tyle, nic konkretnego, myślę, że to mogło być po dwugodzinnym ciąganiu cyca przez Adiego nad ranem bo zamiast spać jeczał co chwilę o cyca... biedaczek męczą go te ząbki  jak dostanie przeciwbólowy to jest lepiej a tak to się męczy... 
|
|
|
|
|
|
|
|
O:Nasze Dzieci-Pazdziernik 2012 3 mies., 1 Tydzień temu
|
|
baby_55 napisał:
Troszke sie martwię bo pojawiło sie dzisiaj plamienie ale tutaj i tak nic nie poradzę, co najwyżej zrobią USG i sprawdzą czy jest pęcherzyk i każą czekać, a jeśli zobaczę a za kilka dni juz nie będzie to co wtedy bedzie chyba jeszcze gorzej (będę bardziej cierpieć) więc wolę nie widzieć... czekam więc do wizyty u mojego gina w Polsce (20.02) i wtedy w razie czego zaopatrzę sie w luteinę i duphaston i będę mogła spać spokojnie, a póki co jestem dobrzej myśli, było trzoszkę świeżej krwi a potem juz tylko resztki takiej brązowawej i tyle, nic konkretnego, myślę, że to mogło być po dwugodzinnym ciąganiu cyca przez Adiego nad ranem bo zamiast spać jeczał co chwilę o cyca... biedaczek męczą go te ząbki jak dostanie przeciwbólowy to jest lepiej a tak to się męczy...
ojjojj to nie za dobrze Kochana! ale trzymam kciuki by wizyta 20.02 byla pozytywna;)
Biedny Adi z tymi zabkami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na szczęscie już się wszystko uspokoiło  oby już tak zostało 
A co u Ciebie? Jak sie czujesz? pojawiły sie jakieś dolegliwości ciążowe?
U mnie tylko straszna wrazliwość piersi więc po karmieniu sa troszkę obolałe, poza tym nic więcej póki co 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|