BezpiecznaCiaza112023

Jak skontaktować się z doradcą klienta w sprawie weryfikacji profilu

1 tydzień 1 dzień temu #1568736 przez kyfu
Miałem ostatnio nieprzyjemną sytuację u innego operatora, gdzie pomoc techniczna nie odpowiadała na moje wiadomości przez trzy dni. Szybki i pomocny support to dla mnie kluczowy element przy wyborze platformy. Jak sprawnie działa czat tutaj i czy rozmawiają po polsku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

1 tydzień 1 dzień temu #1568737 przez majstero2k
Obsługa klienta stoi tutaj na najwyższym poziomie, więc na pewno nie zostaniesz sam ze swoim pytaniem. Wchodząc na stronę yepcassino.com/pl/ , wystarczy kliknąć dymek czatu na żywo w dolnym rogu ekranu, by połączyć się z konsultantem. Konsultanci odpowiadają zazwyczaj w niecałe dwie minuty i sprawnie posługują się językiem polskim, co ułatwia rozwiązanie technicznych kwestii. Pomagają bardzo rzetelnie i indywidualnie podchodzą do zgłoszenia, zamiast wklejać suche, automatyczne regułki z bazy wiedzy. Możesz ich śmiało pytać o status weryfikacji konta czy limity.

1 tydzień 1 dzień temu #1568738 przez kyfu
Odpowiedź w dwie minuty i wsparcie w języku polskim to ogromny komfort, zwłaszcza przy weryfikacji profilu. To pokazuje, że platforma poważnie traktuje swoich użytkowników. Rejestruję się bez wahania.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka