BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 6 miesiąc temu #448472 przez Madeline
Natalia mój kapie małego od urodzenia ja kapie tylko w wyjątkowych sytuacjach jak, np go nie ma bo jest na wyjeździe z pracy. Ale teraz cały czas jest w domu to non stop małego kapie on. S jeśli chodzi o posiłki to ja synkowi robię, nawet w nocy, bo nie wstanie :/ ale za to interesuje się już tym stałym pokarmem, bylebym tylko za dużo małemu nie dała i zęby nie był chory.

Dzisiaj w nocy znów mi się budził często przez sen z płaczem :( a teraz leży sobie z nami i guga :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #448498 przez nataleczka_92
Hej kochane ja wkońcu od nie pamiętnych czasów wyspana. Filipek zasnął o 22 i obudził się dopiero o 6,zjadł i obudziliśmy się o 8.30 a teraz leżymy i rozmawiamy. Mały zaczął strasznie interesować się moim tel-ciągle mi go zabiera;-)

12 lata 6 miesiąc temu #448555 przez Koni
Witam :)

Mleczko na wieczór już ściągnięte choć to ciężką praca tak je odciągnąć :P

My też dzisiaj mieliśmy ładną nocke ;) Kacperek pospal od 21 do ok 4 zjadł i poszedł spać i wstalismy o 8 :D

Co do kąpieli to mój T. nie wyłapał jeszcze Kacpra sam. Wieczorami jest przeważnie w pracy więc sama kapie. Jedzeniem też się nie interesuje bo my na cycu ;)

nataleczka czekam na wieści jak wrócisz od lekarza!

12 lata 6 miesiąc temu #448563 przez nataleczka_92
Koni napewno dam znać. Zaraz mój K wstanie po nocy to idę się szykować bo po 12 pójdę do tego gastrologa. A jak mi nic nie pomoże to jestem już zapisana prywatnie. Przyjmuje dziś od 16 do 19 a ja mam 26nr więc pewnie gdzieś na 18-tylko że to jest chirurg ogólny,urolog...hm mam nadzieję że dobrze się zapisałam. Bo tak naprawdę niewiem do jakiego lekarza pójść:O

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #448621 przez Madeline
Nataleczka urolog jest od problemów moczowo-płciowych

12 lata 6 miesiąc temu #448661 przez nataleczka_92
Madeline ale pytałam przez tel przy zapisie to powiedziała pielęgniarka że zajmuje się wykonaniem usg i takimi sprawami. No zobaczymy. Bo ja nie mam pojęcia kto się zajmuje takimi sprawami. Wogóle to czekam już u tego gastrologa. Jestem chyba ze 30! Powinien przyjmować od 12 a go jeszcze niema. Wkurze się jak mi powie że mi nie pomoże

12 lata 6 miesiąc temu #448680 przez Madeline
Nataleczka moze ci pomoże ten urolog. A teraz trzymam kciuki by cię przyjął i pomógł :* będzie dobrze :*

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #448744 przez Joanna
Cześć kochane :blink:

my jesteśmy właśnie po obiadku :) zaliczyłyśmy już 2,5 godzinny spacerek, a mąż był w tym czasie zmienić opony w samochodzie :blink: pogoda śliiiiczna :) w ogóle Ala jak nigdy spała twardo, więc posiedziałam sobie na ławeczce i od tego ciepłego słońca, sama myślałam że odpłynę :woohoo:
u nas nocka taka sobie, musiałam dwa razy wstać w nocy, żeby dać Alicji smoczka, a jadła o 5.30 i spaliśmy do 8.00 :silly:

koni ja trzy razy dałam Alicji kaszki z bobovity, w tym raz przygotowanej na naszym mm :blink: taka porcja mikroskopijna z 30 ml mleka i 1,5 miarki kaszki ryżowej :side: taka forma deseru, może z czasem przekonam się bardziej do tych kaszek :blink: fajny wychodzi też kleik na mm, w sumie też słodkawy, później do tego można dodać jakieś owoce ze słoiczka :)

w ogóle zaszłyśmy dziś do rossmanna, w promocji były deserki gerbera - 3 sztuki a czwarty gratis, wzięłam też tą zupkę marchwiową z ryżem o której wspominała nataleczka, ale jarzynowej po 4-mcu nie było ;) ze słoiczkami poczekamy jeszcze z tydzień

nataleczka miejmy nadzieję, że w końcu czegoś konkretnego się dowiesz :)
natalia tak, mój mąż wie mniej więcej ile Ala zjada i co zjada...dopytuje się czasem ile ml mleczka zrobić, bo u nas czasem jest to zmienne, ja wiem lepiej ile Ala zje :) mleko też przygotowuje jak trzeba. Nad ranem między 4.00-5.00 ostatnio ja robię mleko a mąż karmi, a dotychczas było odwrotnie :blink: musisz zachęcić męża, bo inaczej sam się nie zainteresuje i wymagać od niego pomocy to się nauczy :woohoo:

12 lata 6 miesiąc temu #448752 przez Koni
nataleczka_92 czekam niecierpliwie na wieści od Ciebie bo sama się martwię co Ci dolega :kiss:

Joanna przekonasz się zobaczysz :) Zawsze i tak kaszka lepsza niż batonik :P

My chyba dzisiaj zrezygnujemy ze spacerku :( Co chwile się chmurzy, rano lało a do tego wieje jak nie wiem :dry:

12 lata 6 miesiąc temu #448766 przez Joanna
a w ogóle dzisiaj odebrałam z poczty paczuszkę z hipp'a :) dostałyśmy słoiczek jabłuszek, dwie próbki herbatek i łyżeczkę :woohoo: bo tak będą w ciąży dostałam tylko misia z bebilona i byłam przekonana, że już nic nie przyjdzie po takim czasie, a jednak :) z johnsons baby nic nie dostałam do tej pory, z bobovity też nic :P

12 lata 6 miesiąc temu #448795 przez nataleczka_92
Dopiero wróciłam. Więc tak gastrolog nic nie wie przyczyny mogą być różne. Dostałam skierowanie na gastroskopie i usg brzucha. Terminy za dwa miesiące! Także na wieczór jadę jeszcze do tego chirurga urologa prywatnie. Może zrobi mi usg

12 lata 6 miesiąc temu #448796 przez Madeline
Joanna ja tego misia nie dostałam :( a powiedz mi czy z hippa było w paczce czy w liście? Bo ja dostałam w liście ale tylko lyzeczke i był list do połowy otwarty, dlatego się pytam

12 lata 6 miesiąc temu #448831 przez Joanna
madeline dostałam paczuszkę, wszystko było zapakowane w pudełku :) dziwne, nie dostałaś wszystkiego?

nataleczka spróbuj prywatnie, bo 2 miesiące to za długo;/

12 lata 6 miesiąc temu #448832 przez nataleczka_92
Za kilkanaście minut jadę prywatnie. Mam nadzieję że się czegoś dowiem. Trzymajcie kciuki

12 lata 6 miesiąc temu #448860 przez Madeline
Nataleczka jestesmy z Tobą :*

Joanna dostałam tylko list z lyzeczka i karta zywieniowa, ale list był do połowy otwarty

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka