BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #494778 przez princess
DOMI ostatnio płaciłam w taksówce, dzwoniłam do tego taksówkarza, z którym jechałam i nic nie znalazł.
Liczę jeszcze na to, że odeślą mi dokumenty... Mojemu koledze odesłali...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #494780 przez andzia_zg
A kasy dużo miałaś w portfelu? Dobrze, że już poblokowałaś karty...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #494781 przez xpatiiix3
Hej mamuśki ;)

byłam dzisiaj rano na krzywej 75g po 2h, odebrała mi mamuśka wyniki i na czczo 71 a po 2h 138 (szczegół, że ja tam na fotelu w przychodni spałam prawie hehe bo mogłam sobie w półleżącej pozycji poczekać, może od tego że zero ruchu taki wynik wyszedł) mamuśka mówi, żebym dietkę załączyła lekką taką, a ja nie wiem co robić czy to nie za wysoki wynik jest i się trochę boję czy mi wcześniej te cukry nie skakały a ja nic nie wiedziałam o tym...

Ogólnie to spędziłam cały dzień ze swoim Miśkiem ;) trochę pokój już ogarnięty dzisiaj tylko trochę ściany przygotowaliśmy do malowania farby wszystko stoi już przygotowane, więc trochę mamy z głowy i tak to mi dzień minął ;P Nawet nie miałam czasu Was poczytać, bo taka zalatana dzisiaj byłam...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 4 miesiąc temu #494782 przez DOMI
Jeśli ktoś uczciwy znalazł to może odda wszystko.

12 lata 4 miesiąc temu #494787 przez princess
Kasy to nie było więcej niż 50 zł więc nią się nie przejmuję... Gorzej z dokumentami, na nich mi najbardziej zależy...

12 lata 4 miesiąc temu #494789 przez Alina2408
princess bardz fajny tez lezaczek

marlena dobrze ze mama cala i zdrowa :)
dominia nie ma co musi sie troche poswiecic a generalnie to chyba moglby cie wozic ta autostrada zamiast nocowac u kuzyna

martyna to fajne macie ze ktos wam cos

dominia to super ze juz autko sprzedane, sukienki sa fajne na allegro ale sama popatrz co i jak w happy mam tez sa super ale drozsze... a zobaczysz jak bedzie ci w zebra dawal za dwa tygodnie :):)

kasiu lezaczek wzielismy tez bo bardzo sie na podoba a u rodzicow marka jest taki szary wiekszy dla wiekszego dziecka wiec jak mala z tego wyrosnie to zawsze mozemy uzyczyc tamtego :):)

princess album juz mam taki moje pierwsze piec lat anne geddes cudny jest naprawde :)

pliszka ja tez mam z rossmana bo sama uzywam i bardzo lubie bo ja tez alergik jestem a byly w promocji :)

monia bardzo mi sie podoba ta matka a skad ona???

mnie na zgage dal pan rennie w tabletkach ale prosil zeby nie naduzywac wiec czasem biore pol

ja mam to samo kupa ubranek nawet jedne jeansy z zary ach moja mala bedzie modnisia :):) nowe tez mam bo i od dzieci i troche sama kupilam wiec bedzie w co ubierac :):)

monia u nas problem niani tez rozwiazany jeden pokoj wiec dziecka nie da sie zgubic hahaha

laktatora nie wybralam dam szanse w razie czego babciom tak samo jak ze sterylizatorem i podgrzewaczem

a no wlasnie co z lekami???

paula to ladnie napuchlas odstaw sol a wody to sporo pijesz...

andzia to super ze wszystko oki i po co bylo sie tak martwic???

ja niestety za dlugo sie nie nacieszylam moim m bo sciagneli go do pracy jak mnie to wku.... przepraszam ale az sie poplakalam bo myslalam ze ten wieczor chociaz nie bede sama i co mam duuuupa... tak mi bardzo z tego powodu zle ze szok

kupilam dzis majtasy siateczkowe i te gigantyczne podpachy!!! kurcze co trzeba zabrac do szpitala musze uszykowac kosmetyki i tym podobne... pakujecie tez juz dla malenstwa czy na razie nie??? sama juz nie wiem co robic

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #494793 przez sylwia1986
Princess wczoraj w wiadomościach ostrzegali przed kieszonkowcami, czas przedświąteczny to okres ich wzmożonej aktywności. Jednak mam nadzieję ze Twój portfel się znajdzie.

Xpatiiix norma o ile pamiętam jest do 140, więc jeszcze się mieścisz i trzeba jak najmniej się ruszać po wypiciu cukru "żeby nie zafałszować wyniku na mniejszy", powodzenia w remontowaniu.

Alina ja w zestawie do torby mam póki co szlafrok i ręczniki, na stronce szpitala w którym zamierzasz rodzić powinien być spis rzeczy dla mamy, dzidzi i w razie chęci osoby towarzyszącej (przynajmniej tak jest u nas). Twój M jeździ na tirach? M mojej koleżanki z pracy wykonuje tą pracę z tym że zjeżdża tylko na weekend a i to nie zawsze, bardzo ją podziwiamy jak ona to ogarnia, mieszka sama z dala od rodziny jeden syn w podstawówce a drugi w przedszkolu..

12 lata 4 miesiąc temu #494794 przez andzia_zg
princess napisał:

Kasy to nie było więcej niż 50 zł więc nią się nie przejmuję... Gorzej z dokumentami, na nich mi najbardziej zależy...

może znajdzie sie ktos uczciwy kto odesle chociaz te dokumenty...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #494799 przez xpatiiix3
sylwia no ja to tam leżałam praktycznie sobie na fotelu bo tam w przychodni gdzie robiłam krzywa jest fajna miejscówka, gdzie się czeka wygodnie na pobranie krwi po wypiciu i w dodatku co raz to przychodziła pani i patrzyła czy nie uciekłam hehe ;P i ciągle narzekałam dla M że głodna jestem i ciągle z zegarkiem w ręku żeby szybciej bo ja taki łakomczuch i z samego rana musze zjesc śniadanie takie przyzwyczajenie ;P

...
Aniołek [*]

12 lata 4 miesiąc temu #494800 przez Alina2408
pati to u nas w szpitalu pieka pyszne paczki takie domowej roboty i jak mialam krzywa to myslalam ze mi jezyk do dupy ucieknie ale zaraz po wynikach wszamalam dwa :):)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 4 miesiąc temu #494805 przez xpatiiix3
Alina hehe no ja to ciągle mówiłam, że jak będą mi krew pobierać to M ma lecieć mi po jakieś bułeczki albo coś bo już ślinotoku dostawałam wręcz jak siedzieliśmy we dwójkę i gadaliśmy co to sobie byśmy zjedli, a on też nie zjadł śniadania żeby dotrzymać mi towarzystwa ;D ale jakoś wytrzymałam i dopiero po 12 zjadłam śniadanko, bo dopiero dojechaliśmy do domku... Po drodze kupiliśmy tortille bo jakaś mnie ochota naszła to do domu już prawie biegłam, bo obiecałam że już zjemy w domu, a ślina to że tak powiem po brodzie kapała ;P

...
Aniołek [*]

12 lata 4 miesiąc temu #494824 przez princess
Andzia szczerze na to liczę... Kurdę jakby mało problemów było. Niedawno dostałam nową kartę bankomatową i teraz znów nową dostanę... Dobrze, że to nic nie kosztuje w moim banku.

Madlen a Ty co mi radzisz, zgłosić zaginięcie dowodu osobistego i prawka na Policję?

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #494833 przez andzia_zg
Ja np słyszałam, że zaginięcie dokumentów zgłasza się na policję a jeśli żaden znalazca się nie zgłosi w przeciągu miesiąca to dopiero wtedy można wyrobić nowe.

no właśnie Madlen wiesz jak to jest?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #494852 przez Marlena1888
Princess współczuję zgubienia portfela :dry: ja kiedyś zostawiłam dowód w ksero na korytarzu na uczelni, na szczęście taka dziewczyna mi od razu odesłąła;) może i Tobie się poszczęści i któś odeśle dokumenty..
a ja czytam i czytam na temat kosmetyków bo będę zamawiać cosik wkońcu :lol: i tak myślę zamówić mustelę (żel do mycia ciała i włosów dzidzi) i jeszcze kosmetyki z penaten :P
jutro jadę przymierzyć sobie stanik do karmienia to na allegro zamówie- na pewno taniej będzie :) a jaki to teraz rozmiar jest- trudno odgadnąć ;)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #494877 przez dominia
Princess kurde to problem bo zostałaś bez dokumentów :( ja też noszę wszystko w portfelu :ohmy: wyjade mi się, że trzeba zgłosić na policje, moja szwagierka ostatnio zgubiła w Anglii i musiała zgłosić tam i teściowa tutaj na policji też zgłaszała ale na szczęście po miesiącu się znalazł :) bądźmy dobrej myśli :)

Zjadłam pół szklanki truskawek z 3 łyżeczkami jogurtu, zobaczymy jaki cukier będzie bo godzinie bo po obiedzie mi się nie podobał :( chyba rosół był za tłusty :dry:

Też myślę nad stanikiem do karmienia tylko nie wiem jaki kupić :) myślę, że też zmierzę gdzieś w sklepie i zamówię na allegro jak będzie taniej :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka