BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498421 przez dominia
Jadzia taki zwykły majonez jesz czy jakiś light ? i dobry cukier po nim ? dużo bo dajesz ? ja lubię strasznie i może faktycznie lepiej się napchać sałatką z szynką i warzywami :)
Czekamy na zdjęcia :lol: na żywo nigdy nie widziałam oceanu :) a boję się go trochę :silly: ciut większy jest niż morze :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #498432 przez Pliszka
Sylwia, ja też właśnie mamie obiecałam brakującą listę ciuszków dla Olka, muszę przejrzeć co już mam i w jakich rozmiarach :)
Wysłałam też list do Mikołaja z takim marzeniem
www.babytula.pl/products/sowy
:lol:

Marlena, biedna :( Ja też chwilami jestem niezdarna, a brzuszek mam non stop czymś upaćkany ;)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498439 przez jadziatopol
Dominia zwykly majonez i duzo...on wogole nie podnosi cukru. 0 weglowodanow i 0 cukrow. W tabelce z indeksem glikemicznym jest najnizej. spokojnie mozna go jesc. :)
Zaraz beda zdjecia...jeszcze sekundke :)

to bylo z wrzesnia
a teraz z tego miejsca gdzie mieszkam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

na tym drugim widac alejke...takie zejscie w dol...ale niestety plaza jest cala zalana oceanem i nie da sie zejsc...a goscie jacys dosypuja piach,zeby sie klif nie zsunal
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

i ja
i z Hubusiem :)

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498462 przez michasia
Jadzia jak tam pięknie u Ciebie. I z Hubertem ładniutko:)
Marlena współczuję przygody z pokrywką. Dobrze, że na brzuszek nic nie spadło, mam nadzieję, że ranki szybko się zagoją. Jeszcze łokieć... Podobno w ciąży często kobiety są niezdarne, tak słyszałam.

12 lata 4 miesiąc temu #498465 przez Satine0
Jadzia super zdjęcia i widoki ! :)

12 lata 4 miesiąc temu #498469 przez xpatiiix3
Kasiu dzieki ;) no ja właśnie się pytałam wczoraj w aptece to jakaś niedoinformowana baba była i wredna w dodatku, posłała do lekarza, żeby coś przepisał na to... akurat jutro wizyta na rano, więc się podpytam co na to można poradzić ;)

Marlena mi też coraz częściej coś z rąk leci ;P najgorzej na praktykach jak klienci są, bo tak głupio jak grzebień czy nożyczki wypadną, a zdarzyło mi się ostatnio.. ;P całe szczęście, że nic się nie stało gorszego Tobie, uważaj na siebie :)

Ja ostatnio to już w ogóle jaka niezdara jestem, buty ciężko założyć ,bo ledwo się schylam już, tam niżej nici z depilacją, nie da rady bez lusterka i to ledwo, w kuchni ciągle coś ze stołu zmiatam brzuchem, no czasami to można sto razy w domu się przebierać, bo ciągle się czymś upaćkam jak małe dziecko ;P Mój misiek to się śmieje, że pączuś mi rośnie okrągły taki i zobaczymy co to pod koniec będzie, jak ja już taka się robię nieporadna w niektórych sytuacjach hehe ;P

Jadziu ślicznie tam ;) kurde w życiu bym Ci nie dała tyle lat co masz, na pewno z 10 lat mniej, promieniejesz :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 4 miesiąc temu #498475 przez jadziatopol
xpatii dzieki :lol: konserwowalam sie piwem i papierosami :lol: hahahahahah gdyby tylko nie ta siwizna...ale przykryje ja czyms juz niedlugo :blink: i oszukam czas :blink:
Ja tez nie moge sie schylic, umyc :ohmy: szok! jem jak swinka i wszystko mi spada na brzuch...a najgorzej mi wstac z lozka...to jest jakis horror :lol:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #498481 przez dominia
Jadzia ale widoki :ohmy: pięknie tam masz :lol: a jaka pogoda mmm :) chciałabym chociaż raz pospacerować nad tak ogromną wodą :) ale to pewnie nierealne :) Korzystaj ile możesz ! wyglądasz ślicznie, Hubi się przyzwyczaja z Mamusią do szumu fal, może będzie go szybko uspać jak podjedziesz limuzynką z syneczkiem pod ocean :) normalnie ekstra ! :lol:
A ten majonez muszę spróbować, a sałatkę np. z gyrosa można wtedy ? jak się nie doda śmietany ? bo się teraz tak zastanawiam :)

12 lata 4 miesiąc temu #498490 przez xpatiiix3
Jadziu no to się nieźle zakonserwowałaś, tylko gdzie ta siwizna.? bo ja nie widzę na zdjęciu hehe przesadzasz :P ja to jak bokiem leże to jeszcze wstanę, ale z pleców już sama się nie podniosę ;P Misiek zawsze mnie podciąga za ręce, a jak sama to na bok się przeturlać i wtedy jakoś dam radę ;D A najlepiej wygląda jak po schodach wchodzę jak jakiś pingwinek się toczę pod górę :D

...
Aniołek [*]

12 lata 4 miesiąc temu #498507 przez jadziatopol
xpatii na zdjeciu faktycznie nie widac...ale uwierz mi...jestem siwa juz od 25 roku zycia (niestety geny)..moja mam tez byla siwa w tym wieku ale mlodo na buzi wygladala...babcia tez i siostra mamy tez. Ale nie przejmuje sie tym. ja tez nie moge wstac z plecow...ale na boku jakos jeszcze daje rade ale coraz ciezej ;)
Pliszka dzieki :)
Dominia dzieki :) jasne ze mozna salatke z gyrosa. Ja teraz jadlam salatke z kurczaka (smazony) , ananas, kukurydza i por ...czyli wszystko to co podnosi podobno cukier i jest cukier 89 :lol: ja mysle,ze ten chleb jest najbardziej zgubny dla nas ;) ale oprocz chleba jest tyle pysznych rzeczy :P ze damy rade :) Przyjezdzaj na wakacje :lol: pojdziemy razem na spacer :lol:

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #498527 przez xpatiiix3
Jadziu to dobre geny odziedziczyłaś, a siwiznę zawsze da się ukryć dobrą farbą do włosów ;)

...
Aniołek [*]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498529 przez kasia123m
jacieeee ale piekny klif...co za widok... :laugh: :ohmy: :ohmy:

Jadzia majonez jesz?ale na sniadanie nie..tylko popoludniu?i np z czym?
ja jak zjadlam 3/4 bulki o 23 bo byla jakas dmuchana to odrazu ketony w moczu wyszly wiec musze jesc cala...
Domina tak w tym przepisie sa drozdze...nie wiem czy nam wolno...widze ze nie ma tam sera zoltego a ja uwielbiam...trudno zjem bez...a nalesniki robilam jak zwykle tylko z nasza maka i jadlam samego bez dodatkow i cuker 90...

xpati dopytaj jeszcze ale jak jest w ulotce ze wolno wiec pewnie wolno...

12 lata 4 miesiąc temu #498537 przez Alina2408
jadzia no widoki to ty masz kochana tylko pozazdroscic tak chociaz zeby zobacztc a tu tylko stare sciany i te same pijoczki pod oknem

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 4 miesiąc temu #498542 przez xpatiiix3
Kasiu no jutro właśnie podpytam, co dobrego może polecić i co oczywiście wolno... ehh bo póki jakoś to strasznie nie przeszkadza trzeba zwalczyć dziady ;P

...
Aniołek [*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka