- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anuska0987
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Katriss
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja perełke też rzadko czuje tj raz na pare dni ale wczoraj zjadłam kawałęk sera to zaczeła wariować az brzuch podskakiwał hehe zaczełam strasznie smiać sie i uspokoiło sie

a co do remontu to znam ten ból my tez przechodzimy tylko na raty teraz w weekend robiliśmy sufit w przed pokoju a za 2 tyg sypialnia 2x przechodzic ten balagan eh...
A chciałam zapytać macie tez tak ze jak wiecej pochodzicie tj tak mini. 30min. to boli was w boku? Mnie kuje tak troche pochodze tak w miejscu woreczka...
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wydaje mi sie ze dzidzia jest jeszcze mala i dlatego nie zawsze czujemy ruchy,ja czulam raz nawet jak jechalam samochodem a tak najczesciej to jak leze,rano juz byly kopniaczki i zawsze blizej lewej strony.
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

andzia dziękuję

aganobla cale szczescie zszedł ordynator z bloku operacyjnego, bo babeczka nie mogla urodzić i wydał wypisy wszystkim :)a i tak musiałam czekać na mojego n , bo z pracy wracał

jadziu trzymałam kciuki za wizytę i co ci powiedzieli , masz zdj swojej dzidziuni?
natalka też się bardzo cieszyłam, już sie doczekać nie mogłam

sylwka witamy po długim nie odzywaniu sie

aniajulia cieszę się bardzo, ze wszystko wporzadku nasze dzieci tyle samo waza moj 208 g , moj n mowi ze bedzie wielkolud , az sie boje pomyslec o porodzie

dziewczyny powiedzcie jak sie chodzi na nfz to czemu oni nie chca robic usg na kazdej wizycie ja tego nie rozumiem ? to na prywatnej mozna a na nfz to juz dziecka naswietlac nie mozna ? paranoja i absurd!!
marlena moj brzuch dosyc wysoko jest potem wstawie fotke to zobaczycie ,podobnie jak u anody

aneta uroczy brzuszek, dzidzia sliczna

buziaczek trzymam kciuki za wizyte

anuska nie martw sie moze spi maluszek

katriss mnie tez kłuje z boku jak chwilę pochodzę ;/
u nas też dzisiaj pada albo est ponuro ;/ całą noc miałam jakieś koszmary , bo n mi wczoraj opowiadał , że był u mechanika i kazali mu uważać , bo tu w Piekarach podobno audi a8 jest chodliwe i strasznie kradną;/ eh już mi sie snilo , ze bylam w centrum handlowym w aptece wychodzę i auta nie ma ;/ boze co czlowiekowi w tej glowie sie uroi ,
do tego jak byl wczoraj n w sklepie to jacys ludzie go obserowali a potem za nim jechali, az strach tu wyjsc teraz ;/
brzuch az mnie rozbolal w nocy przez ten koszmar.. a dzis leze i katar mnie meczy i nie wiem co na niego juz mi pomoze , bo to zatoki ;/ jak mam katar to i uszy bola i gardlo laskocze i boli

a co u was mamusie ?

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
andzia anuska próbowałyście inhalacji? po trzech dniach przeszedl mi katar.
Ja zawsze robilam inhalacje z olejku OilBas ale niestety w ciąży nie mozna go uzywać

Z kolei od mojej gin dostalam taka ulotkę i na niej na katar byla napisana wlasnie inhalacja (tylko nie bylo napisane z czego ta inhalacja) Podobno mozna z rumianku
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ale lekarz powiedział , ze w ciazy bardziej ukrwine wszystko dlatego taka mam sklonnosc do krwawien , wiec boje sie inhalacji , bo juz wgl bede miala krwotoki

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
andzia mi ciagle krew leci , a jak wydmuchuje nos to mam caly katar w krwi , nie jest to krwawienie mocne , ale wkurza mnie , ze ciagle mam zaschłe w nocy od krwi a jak się obudzę to leci katar z krwią ;/
ale lekarz powiedział , ze w ciazy bardziej ukrwine wszystko dlatego taka mam sklonnosc do krwawien , wiec boje sie inhalacji , bo juz wgl bede miala krwotoki
Dokładnie. Lepiej nie ryzykować. Ja kiedyś miałam tak słabe naczynka w nosie, że dosłownie cały czas mi pekały i leciała mi krew z nosa. Musiałam chodzić do laryngologa i zamykać wszystkie naczynka, dlatego teraz w ciąży nie chcę przy ukrwionej sluzówce nosa ryzykować z inhalacjami. Przed ciąża robiłam ale teraz nie chcę, bo też czasem smarkam z krwią

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

to dziś wiczorem odpowiecie dzidzi jak wam dzień minął

andzia a co do inhalacji to ja tak jak ty nie chce ryzykować , bo jż sie smieje , że jak nie z jednej dziury krwawie to z drugiej

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

andzia wczesniej nigdy nie robilam inhalacji,pierwszy raz w ciazy zrobilam z rumianku czy z miety,juz nie pamietam,szalwie tez próbowałam,krew z nosa leciala mi do 12tyg teraz juz nie,zaraz ide do lekarza po wyniki to zapytam o inhalacje czy jest bezpieczna w ciazy,mi dalo duza ulge.
jadziatopol napisz jak po wizycie