- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Udało mi z urzędu szybciej wrócić, ale mi się duszno robi w takich pomieszczeniach... A teraz zmykam już do pracy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Ja dzisiaj srednio spałam, jeszcze Igor mnie co chwile kopał

Miłego dnia Mamy

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madlen czesc

Sylwia ty to masz krzepę do pracy

Ola trzymaj sie i dbaj o siebie. Na pewno bedzie dobrze

- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
Mnie garnął dziś niesamowity leń nawet nie chce mi się ubrać siedzę w piżamie, może za chwile

Nawet się wyspałam, choć wstałam już o 5.
Miłego dnia

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do tego urlopu macierzyńskiego...znając tego kłamce bajeranta to wcale bym się nie zdziwiła jakby ten urlop nie wszedł wcale a jeszcze by nam go skrócił

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madlen, a jednak

Mi ciągle mama powtarza, że mam brzuch jak w 9 miesiącu

Ola, dbaj o siebie, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Pliszka czy masz 100% pewnośc, że jak zaczniesz rodzic to połozna, z którą podpiszesz umowę przyjedzie do Ciebie? Różne opinie słyszałam stąd moje pytanie
Alina głosy oddane
Paulaaa super, że wszystko w porządku, ja idę 29 listopada na usg i jestem ciekawa jak mój Maluszek rośnie bo wcześniej był malutki i drobniutki ale mam nadzieję, że nadrobił troszeczkę

i teraz musisz wytrwać do 28 grudnia

Dzień dobry Mamuśki

xpatiiix3 ja tez zasze ustepowałam miejsca kobietom w ciąży, starszym czy ludziom z dziećmi. Mi w ciąży tylko raz jedna Pani ustąpiła miejsca w tramwaju. Ostatnio byłam w aptece, kolejka ogromna i usiadłam na krzesełko, myslałam, że babcie mnie zlinczują, stoją, sapią, komentują a tylko wyjdzie z apteki czy ze sklepu, laksa do góry i biegiem do autobusu czy tramwaju, żeby miejsce zająć. Prawda jest taka, że starsza osoba, która naprawdę potrzebuje usiąść nigdy o nie nie poprosi i od razu widać, że się jej należy
a My w ciąży

Aganobla dobrze, że w porządku po wizycie

Princess my w poniedziałek byliśmy pierwszy raz w szkole rodzenia i było super więc polecam zwłaszcza jak Twój M sam z siebie chce a nie jest zmuszany. Mój M zaskakiwał mnie na wykładzie i na ćwiczeniach swoim czynnym udziałem, zadawał pytania, kontrolował czy dobrze oddycham

DOMI trzymam kciuki za wizytę
Kasia cieszę się, że lepiej u Ciebie i juz spokojniejsza jesteś
Pliszka i pozostałe Mamuski nasze brzuszki są najpiekniejsze a te durne komentarze to z zazdrości

- vini-miki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

melduje sie w dwupaku

bylam dzis na wizycie, wszystko ok, zrobila szybkie usg, no i mala patrzy mi na prawe zebra

waze 66,5, czyli 14 kg na plusie.Mala ma jeszcze duuuzo miejsca, stwierdzila babka, wiec bedzie sobie jeszcze fikac kurde balanga.
Do nastepnego dziewczyny

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja po basenie nie aplikowałam probiotyków, ale następnym razem zacznę. Madlen, myślę, że po basenie wystarczy raz lub dwa zaaplikować. Jak chcesz to możesz częściej, bo to nie szkodzi. Wujek mi przysłał probiotyki dopochwowe z zaleceniem, żeby raz na tydzień sobie aplikować zapobiegawczo.
xpatix masz rację, powinnyśmy ograniczać nerwy i jak najwięcej się relaksować ale ja to już zawsze byłam raptus i często się niestety kłócę z obcymi ludźmi, w sklepie, na ulicy itp. jak widzę, że fisiują

Po macierzyńskim chciałabym pójść na wychowawczy, no chyba, że moja mama zajmie się Adasiem, ale też nie chcę jej obarczać. Na wychowawczym poczęłabym przygotowania do rekrutacji do nowej pracy

Ola odpoczywaj i się nie denerwuj. Dobrze, że to "tylko" polip i to z niego to plamienie. Najważniejsze, że dzidzia zdrowa i nic jej nie zagraża. trzymaj się

Ale miałam noc... Nastawiłam sobie budzik na 4.00 żeby wziąć tabletkę, obudziłam się już o 3.30. Potem nie mogłam zasnąć, czytałam, sen nie przychodził. Do tego coś buczało piętro wyżej. Założyłam sobie stopery do uszu, zaczęłam się robić senna, za to Adaś się obudził, ułożył poprzecznie i nie dawał mi leżeć na boku (ani prawym ani lewym) bo strasznie kopał, uspokajał się dopiero jak kłądłam się na plecach, z kolei nie mogłam w tej pozycji usnąć. Doszedł jeszcze głód, wstałam i zjadłam ciasto. Położyłam się i przed 5 zasnęłam. Spałam w stoperach i słyszałam jakieś głosy, pewnie mi się to śniło, ale w pewnym momencie usłyszałam krzyk i sama obudziłam się z krzykiem i cała podskoczyłam, aż moja mama w drugim pokoju się zbudziła i przyszła sprawdzić, co się dzieje. Wystraszyłam się, bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Mama mówiła, że też się tej nocy ciągle budziła. Śmieję się, że widocznie nas obie jakiś duszek męczył tej nocy heh...
Vini, super, że u Was ok

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)

Martyna Ty też się strachu najadłaś..
Mój synek też wczoraj za dnia mało aktywny, nie pomagały słodycze, ruszanie brzuchem. Ale rozbujal się o 23

Zastanawiam sie, od kiedy noworodek ma szansę na przeżycie i bycie zdrowym...
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)

W nocy nic nie bolało, wygodnie się spało, dziś też ok

Zainstaluję sobię dzis też ten lactovaginal, nie zaszkodzi.
Poszukam innych ćwiczeń, może pojeżdżę na rowerku stacjonarnym. Dwa dni temu na chwilę wsiadłam na rower i też fajnie.
Vini cudownie

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

no i dzis prosimy o klikniecie

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die