BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #521219 przez Gosia27
Spadam,oczka mi się same zamykają. Taka senna jestem. Do potem brzuchatki :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #521223 przez andzia_zg
Lenucha217 napisał:

Andzia piszesz o tych rosmanowskich?? Bo nie wiem czy dobrze kojarze

Tak te z Rossmanna

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #521255 przez mamcia2013
HEj LAski

Ania nie stresuj się, ważne że z małym ok a infekcje miną :)

Aksa mi też by się przydała maszynka do robienia forsy! Bo aż się we mnie gotuje. :angry:

Ja jestem dzisiaj beż humoru, pogoda mnie dobija i ogólnie jest jakoś do D***!
A moje motto na dziś brzmi :
"Kto rano wstaje ten się chuja wyśpi!" :ohmy:

12 lata 3 miesiąc temu #521295 przez Unbreakable
Hej Mamuśki.
Jakoś ostatnio nie miałam ostatnio czasu żeby pisać. Rzeczy Lenki wyprane i w zdecydowanej większości wyprasowane. Dopiero teraz widzę, że mam tego stanowczo za dużo :/ a obiecywałam sobie że nie będę przesadzać.
Dostałam ostatnio bon do Smyka więc zrobiłam wczoraj zakupy. Kupiłam m. in wanienkę i przewijak. Wróciłam do domu i zobaczylam, że oczywiście ja - geniusz - kupiłam łóżeczko 140x70 a do niego ten przewijak nie pasuje :/ ehh znów wycieczka do sklepu.

Jesli chodzi o kosmetyki, to Baby dream musi mieć mało chemii, bo ja mam bardzo wrażliwą alergiczną skórę. Od lat używam tylko kosmetyków, balsamów i żeli do mycia Emolium, bo po innych mam uczulenia. Kupiłam oliwkę Babydream żeby smarować brzuszek i o dziwo wszystko jest ok ;) Dzięki temu wreszcie mogę użyć taniego kosmetyku zamiast drogich emolientów ;)) Uczulenia nie miałam też po Palmers'ie. Myślę, że spróbuję używać właśnie tej Babydream dla Małej.

Aniu nie stresuj się ;) Ja mam z ciśnieniem ten sam problem. Jak tylko wchodzę do przychodni,zawsze się denerwuję i ciśnienie jest nieciekawe. W domu jest ok. Jeszcze 2 miesiące ;))

12 lata 3 miesiąc temu #521296 przez Paulina 77
Lenusia ja i teściowa mamy parowary philipsa, a teściu tefala. Wszystkie dobre i bezawaryjne.

Też jestem za hippem, uzywam sama od dłuższego czasu - ale ich krem przeciw odparzeniom szczypie-to nie tylko moje zdanie, dlatego w tym przypadku zastosuje nivea baby.

12 lata 3 miesiąc temu #521314 przez kika1985
anecia88 napisał:

Cześć Laseczki :)
Leże w łóżeczku z laptopem bo brzuch nadal boli ... w nocy spałam ale jak wstałam rano to nie mogłam się przekręcić bolał mnie brzuch na dole i taki ból przeszywający od kręgosłupa na dole do brzucha .. malutki strasznie się przekręca chyba nie ma już miejsca i wszystko mi się rozszerza ...

U mnie pada śnieg i to takimi wielkimi płatami masakra jeszcze taka pogoda mnie boli .. oj masakra

Gosia oddziałową się nie przejmuj jędza i już ..
Aga super własna sypialnia :) a łóżko nowe zawsze trzeba przetestować ;)

anecia a dzwonilaś do lekarza? bo bóle kręgosłupa są niebezpieczne w ciąży ;)

12 lata 3 miesiąc temu #521318 przez kika1985
vernix mój mąż też jest z tych co lubią prasować :p

ania może naprawdę denerwowałaś się wizytą i stąd to ciśnienie, sama pisałaś że czujesz się dziwnie to może stres, powiedz lekarzowi , mierz ciśnienie codziennie kilka razy i zapisuj

dopisuję do mojej listy nakładki na sedes, kupię to w aptece??

12 lata 3 miesiąc temu #521321 przez kika1985
mamcia2013 napisał:

HEj LAski

Ania nie stresuj się, ważne że z małym ok a infekcje miną :)

Aksa mi też by się przydała maszynka do robienia forsy! Bo aż się we mnie gotuje. :angry:

Ja jestem dzisiaj beż humoru, pogoda mnie dobija i ogólnie jest jakoś do D***!
A moje motto na dziś brzmi :
"Kto rano wstaje ten się chuja wyśpi!" :ohmy:

:lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #521323 przez kika1985
spadam zaraz się ogarnąć , jadę po męża do pracy i na usg jedziemy razem :) ale się ciesze :)

12 lata 3 miesiąc temu #521324 przez anecia88
kika1985 napisał:

anecia88 napisał:

Cześć Laseczki :)
Leże w łóżeczku z laptopem bo brzuch nadal boli ... w nocy spałam ale jak wstałam rano to nie mogłam się przekręcić bolał mnie brzuch na dole i taki ból przeszywający od kręgosłupa na dole do brzucha .. malutki strasznie się przekręca chyba nie ma już miejsca i wszystko mi się rozszerza ...

U mnie pada śnieg i to takimi wielkimi płatami masakra jeszcze taka pogoda mnie boli .. oj masakra

Gosia oddziałową się nie przejmuj jędza i już ..
Aga super własna sypialnia :) a łóżko nowe zawsze trzeba przetestować ;)

anecia a dzwonilaś do lekarza? bo bóle kręgosłupa są niebezpieczne w ciąży ;)

Kika nie nie dzwoniłam przeszło mi na szczęście zobaczymy później... ale zauważyłam że mam rostępy na plecach na dole kręgosłupa ... dziwne myślałam że na plecach się nie ma rostępów. A malutki mnie tak smyra po pęcherzu że ciągle bym chodziła siku i to takie nieprzyjemne uczucie czy któraś też tak ma ??

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #521326 przez andzia_zg
kika nakładki na sedes sa tez w aptece :-)
daj znac po usg :-)

anecia88 rozstępy na plecach? a rozstępy moga być w ogóle na plecach? Nie wiedziałam :S

Ja np często czuję na plecach jakbym miała coś przyklejone na plecach na wysokości stanika (no moze troche poniżej) Czy to w dzień czy w nocy (gdy przeciez stanika nie mam na sobie)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #521328 przez anecia88
Kika daj znać jak po USG pewnie wszystko oki ale fajnie zobaczysz swoją księżniczkę :)

12 lata 3 miesiąc temu #521331 przez anecia88
anecia88 rozstępy na plecach? a rozstępy moga być w ogóle na plecach? Nie wiedziałam

Tak Andzia na dole na plechach dziwne ja też nie wiedziałam że można tam mnieć rostępy :S
Sama się dziwie ... nie mam na brzuchu ani jednego więc nie wiem o co chodzi i trochę mnie to niepokoi tylko żeby tak nie zostało :angry:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #521333 przez andzia_zg
A może Ci się coś odcisnęło... czasami dziewczyny pisały, że np myslały,że to rozstępy a to tylko gumka od gatek im się odcisnęła... może u ciebie tak samo... a może sweter albo koszulka ci sie odcisnęły? Poobserwuj i daj znać jutro czy nadal to masz ok?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #521383 przez anecia88
Andzia dam dam znać może faktycznie coś mi się odcisnęło mam taka nadzieje :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka