- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- xxElaElaEeexx
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Waszka87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Hej mamuśki !
Super te wasze garderobyJuż takie pełne ciuszków ,moja skromna -ale jest hehe
Waszka Nio ,ale Twój mąż ma talent
Ja dziś wstałam po 9,teraz jem ryż z jogurtem mmm pycha
A to my dzisiaj całe 104cm obwodu brzuszka![]()
Ela brzuszek słodki a kapcie jeszcze lepsze aaa slicznie

- Beata 26
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Waszka - ale masz szczęście mieć utalentowanego męża, a garderoby zazdroszczę wszystko już posegregowane, możesz siedzieć i czekać sobie spokojnie na poród;) mi się nawet nie chce myśleć ile jeszcze muszę zrobić

Ania - no fajnie, że już wszystko gotowe, lubie podglądać Wasze fotki, więc laski wstawiajcie

- Beata 26
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Waszka87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)

a co do Frankowej garderoby wszystko już wyprane i wyprasowane, zostały mi tylko 3 pajacyki do uprania ale to w ręku, bym je uprała wcześniej ale oczywiście się zapodziały w moich ciuchach a tam to jest mały bajzel jednym słowem;)
- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

u nas pogoda hmm ledwo -2 i podobno ma deszcz padać

a my z m walczymy żeby się nie pochorować, wczoraj zrobiłam mu grzańca, troche mu lepiej, a ja nie wiem z nosa cieknie rano gardło mnie bolało ehhh durna pogoda

Gosia myślę, że dziewczyny mają rację, jak nie musisz to siedz w domq i odpoczywaj jak najwięcej
Depeche to 'pukanie' to mogą być stópki!!

od kilku dni tego nie czuje więc może młody odwrócił się..
dziewczyny ale macie już fajne garderoby ulala!! u mnie to jeszcze daleko..
Ela extra foteczka! a bamboszki wymiatają!

Paulina a masz kogoś żeby poprosić o pomoc? nie wiem przyjaciółkę? siostrę?
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Paulina, z drugim dzieckiem, nie masz wyjscia po prostu. Inaczej przezywa sie ciaze, bardziej rozwaznie, z rozumem, mnie emocjonalnie, bo emocje w sumie poswiecasz dziecku , ktore juz masz. Wczoraj z moja mala ogladalam jej zdjecia ze szpitala , jak sie urodzila. Nie moze zrozumiec, ze to ona , taka mala. A jak sie z siebie smiala, jak jej filmy puszczalam jak gaworzyla, albo uczyla sie chodzic, pokraka mala. POtem koniecznie chciala cycusia ???!!!!!! I juz wiem, ze nie bedzie tak latwo, bo ona jest bardzo madra, ale jednak pewnie bedzie zazdrosna. Az sie troche boje tego wszystkiego, bo ja jestem raczej z osob, ktore nie mam za wiele cierpliwosci i juz w stosunku do niej czasem pusczzaja mi nerwy, a potem mam wyrzuty sumienia, bo sie do mnie przytula i beczy.
Dziewczynki,alez Wam zazdroszcze tych garderob. Ja totalnie w czarnej dup.e, Jeszcze nic nie pralam, bo czesc moich rzeczy jest u bratowej, a ze non stop ktores dziecko chore to sie nawet nie spotykami i tak sie wystrzymuje z tyg na tydzien.
Waszka, ale zdolniach te maz, moj to bardziej w pracach technicznych. W naszym pierwszym mieszkaniu sam mi zrobil szafke pod zlew, nie mogl spac w nocy i siedzial i modzil, az zrobil.
Kika, no jak sie mam ruszac. No tylko pozycja na misia polarnego, chociaz one chyba tez bardziej aktywne. Tak sie nie da, bo uciska, tak bo boli, a tak bo duszno. Na sama mysl mi sie bzykania odechciewa, tyle z tym teraz roboty.
Malinka zazdroszcze Ci i nie zazdroszcze, heheh bo sie boje. Wczoraj rozmawialam z kuzynka mojego meza, ktora teraz rodzila drugie dziecko. Szybko rodzila, bo wszystko lacznie z podpieciem oxy to 3 godziny. I mowi mi tak, ze z mala to troche postekala. A z tym drugim to poszlo tak szybko, ze sie darla w nieboglosy. I mnie ciarki przeszly, bo z mala bylo ciezko, ale nawet raz nie krzyknelam, jeczalam pod nosem, kwekalam, ale sobie nie wyobrazam zeby sie drzec, a ona mi uswaidmoila, ze to nie do konca od nas zalezy.
Gosia, jak super , ze Cie mam. Ale wnerwia mnie to pykanie. Ciekawe czy moj mlody ustawioy juz glowa w dol, czy nadal posladkowo. No nic, dzis sie po poludniu dowiem.
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Ela brzuszek słodki:)
Na ostatniej wizycie lekarz przepisał mi Buscopan Forte, żebym brała jak będzie potrzeba. Wzięłam chyba ze 2 razy, a tak to nic nie biorę na to twardnienie, jak poleżę to mija.
Ostatnio czuję Zosię bardzo nisko, wiem, że tam ma główkę, a pupkę wypina pod moim biustem:) Czasem jak się rozciąga,czy nie wiem co robi to jednocześnie pcha się i na dole i u góry, wtedy dopiero uświadamiam sobie, że ona jest taka duża!!
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
allegro.pl/womar-chusta-n17-zaffiro-10-k...iej-i2915617180.html
allegro.pl/almelle-baby-chusta-kolkowa-k...r-y-i2914883295.html
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3

Aksa a może rozgnieć czosnku+miód, trochę wody i taki syrop. Ja to muszę odpukać w niemalowane póki co nic mnie nie złapało, oby też nic się nie przyplątało.
Unbrekable czy Ty dziś masz USG u dr Włoch bo od rana o Tobie myślę, daj znać co u Was

Depeche lekarz kazał mi wtedy jak czuję takie pukanie położyć pod pupę poduszki żeby było wyżej to mała powinna się zsunąć.
Beata Holandia sparaliżowana

Wiecie co lecę, bo nie mam jeszcze kapci+jedną koszulę muszę dokupić do szpitala. A pod domem mam secondhand. A potem będę się leniła.
- xxElaElaEeexx
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Normalnie ciąża mnie tak zmieniła ,bo ja nigdy nie chodziłam w kapciach ani skarpetkach zawsze boso

Nigdy nie jadłam śniadań -a teraz o której bym nie wstała czy to 7,10 czy 12 śniadanie obowiązkowo.

I trzecia moja ciążowa przemiana to nie piję pepsi i innych napojów kolorowych tylko wodę niegazowaną albo soki.A kiedyś to zgrzewkami kupowaliśmy napoje kolorowe

O i czwarta rzecz to nauczyłam się pić herbatę -wcześniej mogła dla mnie nie istnieć

Ciekawe czy jak urodzę to zostanę przy tych nawykach

A teraz muszę zabrać się za obiad ...