- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Lenucha217
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
wypożyczyłam dom nad rozlewiskiem moze mnie zaciekawi... filmu nie widziałam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ufolka-dobry pomysł, obie z fruzią będziecie miały dzidziusia:) tylko żeby małej się nie myliło która to lalka:)
weź mnie nie strasz

- Beata 26
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mam teraz 5 skurcz, ale nie sa jakies bolesne. Wiec to raczej nie to. Poza tym brzuch caly czas twardy, a jak ten "niby" skurcz to jeszcze twardszy wtedy..
Jescze nie dzwonilam do poloznej.. Nie wiem czy powinnam..
Igor wlasnie romawia z mama swoja i mowi jej ze sie boi bardzoej ode mnie a ona mu mowi: lepiej nie idz bo zemdlejesz.. Swirko - opanuj sie!!
Obiecuje Wam pojawic sie jutro w dwupaku bo jade rano do szpitala na zebranie. (Psychiatrycznego gdzie staz robilam).
Lenusia - szczesciaro! Mi sie podoba temat agresji..
- offca87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
Offca w ogóle mięsa nie jesz?Jesteś wegetarianką?W też?Jeremi też będzie na bezmięsnej diecie???Sto pytań do...
Opadł mi brzuch!Dziś jak wstałam i zerknęłam w dół to zauważyłam,ze w ogóle nie widzę pępka,a przecież mam mały daszek... no i pi*ka mnie boli jakby mnie ktoś skopał
Nie jem mięsa w ogóle

Mam teraz na plusie 12

A co do brzuszka Twojego - ja widzę różnicę. ooooj

- 25malinka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
[/i]25 kg. dziewczyny zna ktoras zapach calvina kleina secret obsession bo dostalam w prezencie i nie wiem czy w ogole jest sens otwierac z opakowania wygladaja jak dla starej babki czy wystawic na allegro . nie chce mi sie jechac do perfumerii moze ktoras wie cos na temat tego zapachu.. kuzwa ze tez nie moglam dostac moich ulubionych gucci rush tylko jakies nie sprawdzone
A w jakiej butelce granatowej???jesli te to bardzo ładne,przynajmniej mi sie podobają moja siostra je miała i zawsze jej podkradałam

- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Buziaczki dla wszystkich

- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

fajnie przybrał mój maluch taki kamień z serca! no i za tydzień pierwsze ktg jestem podekscytowana

a granica błędu to umownie 200-300g ale słyszałam o większych rozbieżnościach, gin mi powiedział że na jego oko mały przy porodzie będzie ważył 3200 - 3400 czyli fajny do porodu sn

Beatka no ładnie jeszcze na walentynki nam się tu rozpakujesz!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
aha zapomniałamnapisaćo moich wynikach - odstawiłam tardyferon i oczywiście żelazo poleciałooooo masakrycznie jestem na pograniczu ;/ więc wracam do brania tabletek a m zapowiedział że kupi taką rurę będzie mnie dokarmiał mięsem jak kaczki się karmi

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Paulina jeszcze tylko 2 tyg...

Beata może relaksująca kąpiel weź i choć trochę skurcze zelżeją.
Wiecie co, jeśli chodzi o dietę matki karmiącej to nie jest ona jakoś aż tak bardzo restrykcyjna. Trzeba jedynie uważać na pestkowce, wzdymające i tłuste potrawy.
Ja dziś cały dzień jak zwykle grzebałam w necie...próbowałam dodzwonić się do Katowic co potrzebuję dla maleńkiej, ale oczywiście nikt nie odebrał. Więc kupiłam Linomag i Alantan puder. zeby R nie biegał.
W ogóle kłuje mnie coś w lewym boku...
Tak piszecie o KTG, że macie chodzić. A mój gin już wystawił mi skierowanie do szpitala i już wizyty przd nie będę miała...jestem zła...
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ufolka ile 1,4 kg, czy 14 kg. ?
Moj mlody bardzo skacze i ma czkawke.
- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Paulina wow no faktycznie takie różnice w wadze!! szok..., masz termin niesamowite 2 tygodnie i będziesz miała skarba przy sobie! a czy wszystko już zapięte na ostatni guzik?? czy jeszcze wam coś zostało do zrobienia/kupienia ??
aha zapomniałamnapisaćo moich wynikach - odstawiłam tardyferon i oczywiście żelazo poleciałooooo masakrycznie jestem na pograniczu ;/ więc wracam do brania tabletek a m zapowiedział że kupi taką rurę będzie mnie dokarmiał mięsem jak kaczki się karmi
aksa zostało tylko sprzątanie, prasowanie zapasowych ciuchów, złożenie kołyski. Poza tym wszystko jest przygotowane.
Gadalam dzisiaj ze znajomą, ktora miala cesarke. Mowila zeby po znieczuleniu jak sie lezy przez 12 h nie przyciągać brody do klatki piersiowej, np. w celu pisania smsów

- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hej Kobietki
Ja po wizycie wszystko oki Mały waży już 3,50 kg szok znajduję się już nisko ale szyjka trzyma do terminu 3 marca na pewno wytrzymamy
Zalecenia ogólne sex, sex sex i jeszcze raz sex a jak mi się znudzi to za łopatę i podwórko odśnieżać taki dowcipny mój gin
Następna wizyta 27 luty. jutro z rana nadrobię te niebanalne 10 stron ;p Buziaki
SUper!
Ha , a co jak sie komus bzykac nie chce i nie ma lopaty

- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja mam termin na 17marca więc chce urodzić 18 żeby się załapać na roczny mac.
fajnie przybrał mój maluch taki kamień z serca! no i za tydzień pierwsze ktg jestem podekscytowana
a granica błędu to umownie 200-300g ale słyszałam o większych rozbieżnościach, gin mi powiedział że na jego oko mały przy porodzie będzie ważył 3200 - 3400 czyli fajny do porodu sn
Beatka no ładnie jeszcze na walentynki nam się tu rozpakujesz!!![]()
Fajny do porodu, a to Ci dopiero... modl sie, zeby mial mala glowe

- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Depeche jak mus to mus już nie chodzi o orgazmy sperma jest ważna jak mi się znudzi to mąż do słoiczka się spuści a ja sobie strzykawką zaaplikuję a co ;p Przysięgam stanę na głowię a wywołam ten poród naturalny