BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #552378 przez Dave
ja to dzis wyjatkowo bez formy jestem.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #552470 przez agi-p
U mnie zwyżka formy jak nic :) Mogę góry przenosić ... chociaż nie , bo szybko się męczę :P :)
Ale cały dzionek z Mężusiem dobrze mi zrobił :)

Maja rozpycha się aż miło :) Czasami jest to bardzo bolesne i zamieram w bezruchu , ale uwielbiam Ją czuć :)

Dzisiaj pospacerowaliśmy sobie i stwierdzam z całą pewnością , ze tego mi było trzeba :) Chociaż dyszałam jak starowinka po maratonie :P

12 lata 3 miesiąc temu #552501 przez Urszula
Agi ja po wczorajszym wykończeniu też dziś tryskam energią pewnie dlatego, że nie robie nic :lol: pełen luz...

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

12 lata 3 miesiąc temu #552504 przez Urszula
Moja angielska przyjaciółka urodziła dziś o 6.00 rano syneczka :) :) :) ich starszy syn jest w wieku Elizi. Mamy dzieci dokładnie w tym samym wieku :)

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

12 lata 3 miesiąc temu #552719 przez malwinsien
ja po wizycie u gina :) Wszystko elegancko, tylko żelazo muszę brać i po USg wyszło, że główka dziecka jest bardzo nisko i powiedział, że mam już tak dużo nie chodzić... nie wiem czemu skoro szyjka jest ok :/ i ja się świetnie czuję :) 9 tygodni do godziny ZERO :D oby tylko ten magiczny termin 17 marca przeczekać a potem już się może rodzić :)

12 lata 3 miesiąc temu #552723 przez Dave
Moja dzisiejsza forma to brak snu. Chociaż teraz już jest ok. Nie czuję tak zmęczenia. Wyskoczyliśmy nawet po jakieś zakupy typu farba i takie tam. Oj i znów kaska z portfela uciekła.
Mamy wycenę hydraulika, szkoda że czasu dla nas nie ma.

Jakoś od nowego roku to wszystko nie idzie tak jak powinno. W sensie, że się wlecze!! Robota się ślimaczy i dalej końca nie widać, a mnie szlag trafia :evil: :evil:

Agi - oj, też bym poszła na taki spacerek. Człowiek się dotleni i od razu lepiej :laugh:

Urszula - no to fajnie mieć takie same dzieciaczki. Gratulacje dla koleżanki :side:

12 lata 3 miesiąc temu #552732 przez Dave
Aaaa... dziś już 3 z przodu :lol: :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #552851 przez agat
Hej dziewczynki :)
Dziś cały dzień spędziliśmy w Warszawie, pochodziliśmy sobie po starówce, zjedliśmy pyszne jedzonko, co nieco kupiliśmy dla siebie i młodego :) M.in. kupiłam mu te mega trampy (choć wiem wiem, że niemowlakowi buty niepotrzebne :P ), ale były takie cudne i kosztowały 15 zł, nie mogłam się powstrzymać ;)

Ale powiem Wam, że jestem padnięta po całym dniu. W ogóle chodzenie na spacerki i wyprawy, gdy co 10 min chce się siku nie jest aż tak przyjemne :P

12 lata 3 miesiąc temu #553008 przez agat
P.S. Kupowałyście coś kiedyś w Endo? Superanckie rzeczy mają na wyprzedaży na stronie, ale nie wiem jak z ich jakością.

12 lata 3 miesiąc temu #553022 przez Dave
Malwi - może tak asekuracyjnie każe Ci odpoczywać więcej. Dobrze, że szyjka ładnie trzyma.

Agat - trampy bomba :) :) Fajnie spędzić dzień poza domem, no chociaż zmęczyć się można :)
Taki już nasz urok.

12 lata 3 miesiąc temu #553075 przez agi-p
Ulcia gratulacje dla Przyjaciółki :) I jak fajnie , że macie dzieciaczki w tym samym wieku :) zawsze to raźniej :)

Malwinsien pewnie temu kazał Ci nie przesadzać z chodzeniem , że skoro główka bardzo nisko , to może zacząć uciskać zbytnio szyjkę . To już mogłoby powodować rozwarcie i skracanie szyjki .

Agat trampeczki świetne :) A parcie na pęcherz mnie też dobija .
W Endo kupowaliśmy kilka rzeczy , głównie dla Pauli i na prezenty . Mają super rzeczy i ich jakość jest rewelacyjna .

Dave gratuluję 30 !! super :)
A co do uciekających z portfela pieniędzy , to ostatnio też zauważyłam masowe ucieczki .

Dobrej nocy :)

12 lata 3 miesiąc temu #553244 przez Suzi
Witajcie ;) , bo to juz właściwie czwartek :lol:
Ja tam dziś na żadne spacery po mieście nie wychodze!! zewsząd atakują szyldy i napisy typu " TŁUSTY CZWARTEK"!, ' ŚWIEŻE PĄCZKI", "GORĄCE PĄCZKI DOMOWE" itd, itp... :( :( :( i wez tu człowieku cukrzycowy, na głodzie od 16tc to wytrzymaj. Toż to chińska tortura! Więc NIE WYCHODZĘ!! Strajk okupacyjny domu, oflaguję sie, wyciągne steropian i zjem..... 3 zielone grejpfruty! Tak poszaleję ( moja norma dzienna to 2 ) i będę pielęgnować w myślach obietnice mojej kolezanki, która mi dziś solennie obiecała, ze nawet w maju mi usmaży świeżutkie, jak tylko sobie zażyczę :lol:

Teżbym już chciała mieć to 3 z przoduDave ....
Ula a co Ci sie z szyjką działo? Po co ta kolonoskopia? Ja myślałam, ze kolonoskopia to jelito bada, nie szyjkę? :huh:
Agat, zarąbiste cichobiegi,az szkoda, ze w sumie to tylko gadżet. Rzeczy Endo swego czasu były nie do zdarcia, nie wiem czy utrzymali formę, bo już co najmniej 10 lat się nimi nie interesowałam... :silly: Mam poszewke na jaska do dzis dnia - nie powiem ze jest jak nowa, ale z pewnością w b.dobrej formie, a ma wiecej niz 10 lat...

dołączam do klubu cierpiętników w wyniku ciągłego parcia na pecherz...Zazwyczaj ustalam swoje trasy pod katem dostepności kibelków, nawet w kościołach okolicznych juz te przybytki mam ogarniete :lol:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #553251 przez Urszula
Suzi nie kolonoskopia tylko kolposkopia:-D przed ciążą wykryto u mnie jakieś drobne zmiany na szyjce macicy. Miałam robioną kolposkopie i okazało się że nie ma powodu do zmartwień. Badanie to miałam powtórzyć za pół roku czyli teraz...znowu okazało sie że czyściutko:-) i tak oto jestem pod opieką kolejna kontrola trzy miesiące po porodzie....

12 lata 3 miesiąc temu #553261 przez agi-p
Dzień dobry :)

A ja w formie protestu już wczoraj pochłonęłam pączka :P Cukry mi szaleją jak opętane i nie można ich opanować ...ale to podobno już normalne w 3 trymestrze . Im bardziej się staram , tym gorsze wyniki mam . Ale wczoraj dodałam więcej insuliny i zamieniłam pozycje w menu i było ok :)

Smacznego tłustego czwartku Kochane :) :) :)

12 lata 3 miesiąc temu #553314 przez Dave
dzien dobry,
dzis juz lepiej u nas ze spaniem:-)
milego paczkowania

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka