BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 9 miesiąc temu #718337 przez moniaaak
dałam Małemu Debridat i w koncu zasnal, wiec to chyba jednak brzuszek. Tylko niestety cos nie ma dzis apetytu, o 10 się najadł, potem troche po 12 pociagnal, a potem nie chcial.
Pewnie jak wstanie to bedzie syrena.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #718388 przez Olga60
Karina wszystkiego najlepszego z okazji imienin i Waszej rocznicy, duuuuzo miłości :kiss:

U Nataszki kolejny postęp, sama z plecków układa się na prawym boczku :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu #718399 przez sylkaax
Karina kilogramów szczęscia :-) moj mały wypil 120 ml glukozy masakra taki upał go tez suszy :-P

11 lata 9 miesiąc temu #718403 przez sylkaax
Alexa śliczna Juleczka;-)

11 lata 9 miesiąc temu #718411 przez Olga60
Oj to moja na szczęście nie musi pić glukozy, chętnie wypija wodę mineralna niegazowaną, taką prosto z baniaka, zwyklej przegotowanej nie lubi :P

11 lata 9 miesiąc temu #718414 przez sylkaax
Wlasnie moj ani wody ani herbatek tylko chcę glukoze i to jest najgorsze:-(

11 lata 9 miesiąc temu #718416 przez sylkaax
tysiiiak napisał:

Alexa witaj i fajnie, że napisałaś :kiss: pochwal się Juleczką :)

Też kupiłam ostatnio Kubulowi szmatkę przytulankę i fajnie z nią zasypia :) też nauczył się ją łapać a i niekiedy przydaje się jako przytrzymywacz wypadającego smoka :D a pieluszką i tak ma zawsze gdzieś pod buzią przez ulewanie :dry:

Ze spaniem też mu sie poprzestawiało :( wstaje teraz 2-6-8,9 a wcześniej wstawał o 4 i o 8. Zdecydowanie bardziej :-)się wysypiałam wcześniej :cheer: może mu się nawróci ? :D

mogę porownywac nasze bobasy w koncu z jednego dnia są :)

11 lata 9 miesiąc temu #718417 przez demoniqe
ja dopajam rumiankiem i myślę, że te kupy i mniejsze kłopoty z brzuszkiem są dzięki niemu ale dosładzam go i musi być ciepły bo zimnego nie wypije :)

mój mały wstał teraz po 45 min snu i był maruda od razu, tylko bek i ramionka, dałam mu cycka chociaż nie minęły 3 godziny. Zjadł i zasnął nawet bez otulacza i ciszy od razu spowrotem. Szok.

11 lata 9 miesiąc temu #718432 przez sylkaax
demoniqe napisał:

ja dopajam rumiankiem i myślę, że te kupy i mniejsze kłopoty z brzuszkiem są dzięki niemu ale dosładzam go i musi być ciepły bo zimnego nie wypije :)

mój mały wstał teraz po 45 min snu i był maruda od razu, tylko bek i ramionka, dałam mu cycka chociaż nie minęły 3 godziny. Zjadł i zasnął nawet bez otulacza i ciszy od razu spowrotem. Szok.

a slodzisz glukoza?

11 lata 9 miesiąc temu #718434 przez moniaaak
demoniqe napisał:

Demonique a jak ten rumianek mu przygotowujesz? Taki normalny, zwykły parzysz? W jakich proporcjach? No i ile go dajesz małemu? I ponawiam pytanie czy go słodzisz? Ja mojemu też chcę zacząć dawać.

11 lata 9 miesiąc temu #718476 przez munnecabrava
Sylka moja tylko herbatki z hippa a tam też tylko glukoza dzisiaj w sklepie kusilo mnie co by jej kupić taki.napój po 4 miesiącu ale cyoor jestem . Ehh ja dzisiaj poczułam wypadek .... Całą szyja odmówiła mi posłuszeństwa ...
Moja zasypia w lozeczku naszczesciebo to taki słodki ciężar coś mi się wydaje że 7 kg to juz przekroczyła

11 lata 9 miesiąc temu #718493 przez joasia10015
moniaaak jestem z wami,jestem :) Czytam co dzien tylko nie bardzo jest czas na odpisanie :huh: Tymbardziej ze mialam teraz męża w domku :) Dzis znowu wyjechał na 3,4 tyg.a ja sama z dziecmi ......achhh szkoda słów :(
Miki rośnie w oczach , miewa bóle brzuszka ale jakoś dajemy radę :)
Co do kg.to mam 2 wiecej jak przed ciążą :(

Piszecie że zbliżenia z małżami udane...a u mnie hmmmm.jakoś nie teges...chyba dlategi że przy dwójce dzieci wieczorem marzę tylko o spaniu a nie o ,,przytulaniu,,
Okresu u mnie nadal brak :)

Dziewczyny karmiące piersią-dajecie coś do picia oprócz piersi????

11 lata 9 miesiąc temu #718511 przez KarinaM
Olga60 napisał:

Oj to moja na szczęście nie musi pić glukozy, chętnie wypija wodę mineralna niegazowaną, taką prosto z baniaka, zwyklej przegotowanej nie lubi :P

A takie dzieciaczki mogą pić zwykłą wodę mineralną? Słyszałam że takie małe to nie za bardzo. Ale mogę się mylić.

Igorek

Irina

11 lata 9 miesiąc temu #718522 przez Olga60
karina sorki ale ddokładnie to woda źródlana,baniaki mamy z Nestle :silly: to lepiej smakuje niż woda gotowana, mdła :P

11 lata 9 miesiąc temu #718546 przez Daarikaa
czesc Alexa milo ze dolaczylas! :) sliczna masz niunie!

dawno Ane sie nie odzywała,ciekawe co u nich?

dzisiaj Klaudia odsypiala wczorajszy dzien i nawet omijala pory jedzonka :lol: nie czesto jej sie to zdarza :)

dzieciaczki moga pic mineralna ale taka malo mineralizowana

Ja mojej tez daje herbatki z hippa i gotuje jej naturalny koperek i leciutko pocukruje inaczej buzke jej wykrzywia hehe :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka