BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #791036 przez madi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #791038 przez madi
Dziewczyny jak ukryć zdjęcie ?

11 lata 5 miesiąc temu #791040 przez Olga60
Daarikaa ufffff :laugh: , ale tak serio, już nie raz się spotkałam z tym jak całe łóżeczko w pluszakach a rodzice, czemu ich dzieci kaszlą albo ciągle katar mają :angry:

tysiiiak trzymam kciuki, żeby nasze dzieci ją zniósły możliwe bezboleśnie :( , dam znać wieczorem.

madi ale słodziak, a ile włosków :cheer: :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #791044 przez Kasia87
Hej:)
My mamy wozek nico plus od bebetto. Gondola fajna duza:) Spacerowka nawet nawet, fajna buda, stabilnie jezdzi no i kosz na dole wielki na wielkie zakupy;), ale wozek ciezki, no i Jas sie zsuwa, zwlaszcza jakjes przypiety pasami.... masakra, ciagle go poprawiam... pewnie jak juz bedzie siedzial porzadnie to bedzie wygodniej, ale teraz jest tak sobie..

Jas jezdzil tez w pozyczonej spacerowce takiej kubelkowej firmy JANE i super sie czul, ale to chyba na za krotko sie przyda zeby teraz inwestowac.

Aaa my dalej chorujemy... katar troche mniejszy, ale kaszel przyszedl. Dzis pani doktor osluchala i nic powazniejszego.

Jas przewracasie z brzucha na plecy i odwrotnie, oraz raczkuje do tylu ;) jeszcze nie siada, ale berdzo chce wstawac ;)

Najlepszego dla polroczniaczkow :)

11 lata 5 miesiąc temu #791046 przez madi
Olga to fakt włosów miała sporo ale później wytarły się wszystkie-była łysolkiem. Na szczęście już odrastają :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #791050 przez madi
Kasia to mnie zasmuciłaś z tą spacerówką - mam ten sam wózek ale na razie używamy jeszcze gondoli.

11 lata 5 miesiąc temu #791053 przez Olga60
madi to teraz czekamy na fotki "na czasie" ;) :laugh: , wczoraj ciocia Nataszce obcięła włoski, te piórka z czasów brzucha i teraz ma taaaaki meszek i wygląda jak chłopczyca :lol:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #791058 przez madi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #791063 przez Olga60
madi cukierunia do zjedzenia :kiss: i faktycznie czupryny brak ;)

11 lata 5 miesiąc temu #791101 przez tysiiiak
Nooo Nadusia ślicznotka kolejna :) do schrupania :) :kiss: :kiss: :kiss:

Dobrej nocki :)

11 lata 5 miesiąc temu #791116 przez KarinaM
Noc spokojna z jednym karmieniem o 3:30. Irina wstała o 6:20, pogadała trochę w łóżeczku ale szybko się Jej znudziło więc trzeba było wstać i przebrać najpierw Ją, potem śniadanie dla Igora, kawka dla mamy i do łazienki umyć się. Irina siedziała w foteliku do karmienia i jeździła wszędzie ze mną i pasowało Jej. A teraz położyłam Ją na łóżku a Ona co zrobiła? Odrazu na brzuch i wędruje po łóżku. Ale pewnie zaraz będzie płacz.

Igorek

Irina

11 lata 5 miesiąc temu #791150 przez tysiiiak
heloooł śpicie ? :D ale Wam dobrze :S

Karinka jak zawsze z rana na najwyższych obrotach ;) Nie wiem z kąd Ty bierzesz siłę rano na to wszystko :P ja to z zamkniętymi oczami ogarniam Kubę potem kłądę na podłodzę i idę kawkę parzyć ;)

Moje dziecko wstało o 6 a potem o 7 ;) Oczywiście nie obeszło się bez karmienia o 2 :) i jak wstał to jeszcze prawie nic nie zjadł. Jedynie może z 20 ml mleczka :cheer: no nic jak zgłodnieje to da znaka :P

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #791154 przez pauluska
Dzieciaczki superaśne :)

Uff nam udało się pobrać mocz i zrobiliśmy wymaz z nosa i gardła Iga nawet nie zapłakała B) ale teraz mimo że zmęczona nie może usnąć. Dzisiaj u nas pogoda lepsza może wyjdziemy na jakiś spacerek bo wczoraj wiatr że głowy urywało więc siedziałyśmy w domu. Zupa którą ugotowałam smakowała średnio ale chyba lepiej niż słoiczek bo trochę zjadła ale za mocno gęstą zrobiłam bo nie dodałam wody w ogóle. A mam pytanie odnośnie glutenu pomyślałam że jak Iga nie zjada mi tych zupek to może zrobię porcję mleka 3 miarki i woda będzie akurat 100 ml i do tego kaszka glutenowa a w drugiej dorobię dwie miarki z wodą bo ogólnie Iga 150 ml wypija chyba w mleku może też być a chodzi o te 100 ml. Obiadków tyle nie zjada więc w życiu jej glutenu nie wprowadzę.

Co do spacerówki posłuży na pewno dłużej niż wózki głębokie więc jestem zdania że lepiej kupić porządną. Ja się już nie mogę doczekać aż wymienimy wózek ale to w kwietniu, kupuję parasolkę Maclaren Techno XT najtańsza nie jest ale kto ją ma bardzo zachwala no i dla mnie parasolka to zbawienie bo my dużo samochodem się poruszamy więc te pakowanie wózka, wypakowywanie już mnie męczy.

11 lata 5 miesiąc temu #791156 przez moniaaak
hej, a my dziś pospaliśmy do 7.00, oczywiście z pobudkami co 2 h, ale już niech będzie:).

Wbiłam się dziś w szok, bo oprócz górnej lewej jedynki, wychodzi mu też prawa dwójka, juz się kiełek bieli. Jak dwa na raz mu się wybijały, to się nie dziwie, że był nieznośny- biadactwo

11 lata 5 miesiąc temu #791169 przez moniaaak
Nadusia piekna pannica :)

Tysiiiak a gdzie kupiłaś pastę bez fluoru, bo ja ostatnio szukałam i w Rossmanie i w Naturze, ale nie znalazłam.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka