BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #508500 przez aleksiaa88
O kurcze 3kg w takim czasie :cheer: .
Co do picia mięty to mi pomaga zawsze przechodzi.
Jeszcze 13 dni do wizyty
Może by zjadł serniczka hmmm tylko kto mi przyniesie jak się tyłka nie chce ruszyć z łóżka dziś dzień lenia.
P.S. coś ostatnio mam większą ochotę na amory :woohoo: czasem wydaje mi się, że na okrągło to się dzieje coś za szybko mnie bierze :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #508510 przez demoniqe
witajcie po świętach! Oj czuję że przyrost wagi w grudniu będzie zatrważający :)

w ciągu 3 miesięcy przytyłam 3 kg. Zobaczymy jak teraz.

12 lata 4 miesiąc temu #508525 przez pauluska
Jestem po wizycie no ale moja mała tak się ułożyła że nie było widać prawie nic - ułożenie podłużne pośladkowe ale to co lekarz pomierzył jest ok no ale nie dało się potwierdzić płci czego bardzo chciałam bo już bym sukieneczki kupowała najchętniej :D następna wizyta za miesiąc.

12 lata 4 miesiąc temu #508583 przez Sevilla
Pauluska najważniejsze, że zdrowa :)

12 lata 4 miesiąc temu #508612 przez sisina
Lalka pije pepsi wygazowane i już lepiej sie czuje nawet rozwolnienie przeszło zjadłam troche kislu bo na nic nie mam apetytu;((((

12 lata 4 miesiąc temu #508620 przez sisina
A co do miety to faktycznie nie pomogło mi ale wypiłam jeszcze czarna herbate gorzką i ruszyło górą ulga jak cholera....i popijam pepsi sobie

12 lata 4 miesiąc temu #508647 przez lalka
no to super,że jest lepiej!!!!

12 lata 4 miesiąc temu #508783 przez Kiniaczek
Hej Mamki:)
U mnie ociężałość poświąteczna na maksa, aż boje się wejścia na wagę:P Dziś wypiłam kontrolnie herbatkę miętową , bo po dwóch dniach u teściowej i jej mega tłustej kuchni mialam lekkie mdłości;-) Niestety już druga noc nie przespana... masakra jakaś, w dzień za chiny ludowe nie usnę.. chodzę jak mumia i warcze na wszystkich... szał ciał...:/ W ogóle wszystko mnie dziś drażni....

12 lata 4 miesiąc temu #508990 przez tysiiiak
Ja rowniez witam po swietach :)

U mnie zadnych zoladkowych rewelacji nie ma chociaz fakt tez sie objadlam ale za to od wczoraj bol glowy jest tak niesamowity ze cala noc nie spalam a o 6 rano lecialam do zabki po apap :( katastrofa :( do teraz mnie trzyma ... chyba wszystko przez ta odwilz i zmieniajace sie ciesnienie na dworzu :(

moje malenstwo chyba jest tak scisniete przez to jedzenie ze nie czuje kopniakow :(

mam nadzieje ze bol glowy mi przejdzie do sylwestra do strzele sobie w leb :(

12 lata 4 miesiąc temu #509075 przez MoNiaaa
witam kochane ciezaroweczki :D:D

mi mama tez zawsze na problemu zoladkowe kazala pic pepsi wiec cos w tym pewnie jest
tysiiak mam nadzieje ze bol lowy minie bo to uciazliwe strasznie bywa ;/

u mnie @ nadal nie ma dzis juz 3 dni sie spoznia ale testy negatywne wiec czewba dalej czekac :( wiec 3majcie dalej kciuki!!!!
teraz kazda wizyta w wc to przeprawa czy bedzie @ czy jeszcze nie :)

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #509102 przez Sevilla
Monia zawsze mogła Ci się przesunąć owulacja, dlatego się @ nie pojawia, co daje szanse, że za wcześnie zrobiłaś test ciążowy i nic nie jest jeszcze przesądzone :)

12 lata 4 miesiąc temu #509104 przez MoNiaaa
moze masz i racje ale juz czasem mam dosc...czuje jakbym miala Déjà vu nie tak dawno dzialo sie dokladnie to samo...nie wiem czy mam sile to przechodzic co miesiac...tyle sie czeka i mimo ze sobie mowie zeby sie nie nakrecac i nie nastawiac to zawsze jest nadzieja ze sie udalo jak ozbacze @ to sie chyba poplacze...:(
i te cholerne testy czy one nie moga byc bardziej czule i wczesniej wykrywac ciaze???

http

]

12 lata 4 miesiąc temu #509105 przez aleksiaa88
Witam mam pytanie jakie bierzecie witaminy, mam sobie kupić tylko się nie znam, co do magnezu podał nazwę.

12 lata 4 miesiąc temu #509117 przez Sevilla
MoNiaaa napisał:

moze masz i racje ale juz czasem mam dosc...czuje jakbym miala Déjà vu nie tak dawno dzialo sie dokladnie to samo...nie wiem czy mam sile to przechodzic co miesiac...tyle sie czeka i mimo ze sobie mowie zeby sie nie nakrecac i nie nastawiac to zawsze jest nadzieja ze sie udalo jak ozbacze @ to sie chyba poplacze...:(
i te cholerne testy czy one nie moga byc bardziej czule i wczesniej wykrywac ciaze???

Ja jak się starałam korzystałam z metody termiczno - objawowej, po niej wiedziałam, że owulację miałam przesuniętą w czasie o jakieś 5 dni i za każdym razem udawało się za pierwszym razem, tylko, że dopiero 3 raz był tym szczęśliwym i rozwojowym ...

Aleksia ja biorę femibion natal 2 i z witamin to wszystko :)

12 lata 4 miesiąc temu #509121 przez demoniqe
tysiiak ja też nie czuję teraz ruchów, już od około tygodnia.

aleksiaa88 ja biorę tylko kwas foliowy i od czasu do czasu falvit mama (raz na parę dni).

Lekarz stwierdził, że kompleksy witamin nie wchłaniają się kompletnie w organizmie, lepiej jeść warzywka zielone i owoce żółte i pomarańczowe. Tak staram się robić chociaż w święta najlepszym owocem była kapusta wigilijna :)

dziś postanowiłam wybrać się na usg 3/4 d z nagraniem na płytkę. Podobno do 21 tygodnia najlepiej takie nagrania robić. Przy okazji mam nadzieję, że poznam płeć!!!!

Odliczam do 16:30 :) fajnie, że z dnia na dzień można umówić się na takie nagranie.

Mnie strasznie boli jajnik od 3 dni. ojoj.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka