BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #621294 przez Domiś91
witam was w ten szary poranek :( W Bielsku pada i nie zanosi się na poprawe :( Dalej mnie boli krocze, nie moge zrobić większego kroku tylko takie "dreptanie" :(

DannaJ niestety nie byłam, bo nie dałam rady :( Po moim truchciku do autobusu, nie byłam w stanie nawet ruszyć nogami :( wieczór spędziłam mocząc nogi w gorącej wodzie z mydłem i troche ból przeszedł..
Dzisiaj musze iśc zapłacic rate i czynsz, nie wiem jak to wykonam :P i jeszcze na zakupy.. no masakra :(

Kiniaczek gratulacje dla kuzynki!! To usg ładnie z nami pogrywa :D Ja też we wtorek wizyta, więc dowiem się czy Tymek jest główką w dół i ile waży mniej więcej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #621306 przez DannaJ
Moniaaak - ja zamawiałam sprzęty przez Rtv Euro Agd - sklep internetowy, ale z odbiorem w sklepie (i z dokładnym oglądaniem czy nie ma uszkodzeń)

Tysiiiak - nie ma za co - rozwaliło mnie - oczywiście w pozytywnym znaczeniu :)

Domiś91 - rozumiem, mam nadzieję, że dziś uda Ci się wszystko pozałatwiać. Powodzenia :)

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #621340 przez Sevilla
Monniak dam znać po południu, bo mój szwagier zamawiał kuchenkę, zmywarkę i piekarnik przez internet. Teraz jest w pracy, a on nie odbiera telefonów jak pracuje. W każdym bądź razie wszystko przyszło nie uszkodzone i pracuje bez zarzutu.

No i się rozpadało :(

12 lata 3 tygodni temu #621346 przez Ane88
no mojego męża też jakaś choroba łapała w weekend, ale od razu asprokol, rutinoscorbin, gripex, i gorąca herbata z cytryną i sokiem malinowym. spał sam, wypocił sie przez jedną noc i już jak nowo narodzony ;D

kurcze już chyba od 10 minut Kubuś ma czkawke...;/

miałam dzisiaj umyć płytki w łazience, ale gdzies nie moge się zebrać.

mam sporo ubranek, tak mi się wydaje, a ciągle mam poczucie jakby mi czegoś brakowało...;/

Przyszedł czas na nową miłość...;*

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #621361 przez Kiniaczek
Ane88 mnie też sie ywdawalo że mam sporo a jak przyszlo do prasowania to sie okazało że mam tylko 3 sztuki pajacy:P Więc szybko nadrobiłam zaległości w lumpie :D

A u mnie przestało lać i wyszło nawet nieśmiało słoneczko :blush:

Wczoraj zakupiłam 3 sztuki pajacy ( next) i jedne jeansy za uwaga 11.50 :) vStan- jak nowe:P

Mój mąz w zeszłym tygodniu zatoki przechodził, na szczescie nei zaraźliwe ale upierdliwe... :silly: Antybiotyk pomógł, jeszcze troche smarka ale do przeżycia :) :blink:

12 lata 3 tygodni temu #621371 przez aleksandraludw
dziękuje za odpowiedź:) w sumie To ja sama nie wiem czy chce żeby się obróciła bo Napalilam się już na tego 20-go :) jak by nie było za 8 dni miałabym już swoją kuleczke-juleczke w ramionach

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #621389 przez Sevilla
Haha Aleksandra z jednej strony Cię rozumiem, bo gdybym miała taką możliwość, sama bym ją rozważała, zaś z drugiej strony, jak kumpela mi opowiadała, jaki ból towarzyszy po cesarce, to bym poczekała...

Może nie takie seksowne jak Joasi :S :S :S ale o to moja piłeczka lekarska z przodu :)
Załączniki:

12 lata 3 tygodni temu #621403 przez Kiniaczek
Sevilla napisał:

Haha Aleksandra z jednej strony Cię rozumiem, bo gdybym miała taką możliwość, sama bym ją rozważała, zaś z drugiej strony, jak kumpela mi opowiadała, jaki ból towarzyszy po cesarce, to bym poczekała...

Może nie takie seksowne jak Joasi :S :S :S ale o to moja piłeczka lekarska z przodu :)

Czadowa piłeczka :D

Ja zaraz wstawie moje :P

12 lata 3 tygodni temu #621411 przez Kiniaczek
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

:lol:
Załączniki:

12 lata 3 tygodni temu #621414 przez Domiś91
ale jesteście laski!!! :D Piękne majówki w tym roku mamy :D ja może wstawie cuś pod wieczór, mnie - słonia :D ;) musze kogoś zmusić żeby mi zrobił zdjęcie :D hehe :* lece pozałatwiać wszystko :*

12 lata 3 tygodni temu #621417 przez tysiiiak
Dziewczyny super foteczki :D Kiniaczek widze ze u Ciebie wiosna na calego :P ja to sie boje jeszcze zrzucic kurtke ziomowa:P nie chce byc znowu chora ...
moja miarka pokazuje 110 cm w brzuszku :O :P

12 lata 3 tygodni temu #621422 przez anek
hejka!
kurde komp mi sie calkowicei sypie, M.cos dzisiaj pomajstrowal i dziala ale ciekawe na ile.musze kupic nowy ale kasiory narazie brak.

przeczytalam wsyztsko i juz nie pamietam co mialam odpisac.

zdjecia super.
Sevilla , KIniaczek fajowe macie te brzuchale:)
ide obiad gotowac bo za chwilke synalek wraca.

12 lata 3 tygodni temu #621432 przez Alex_87
Hej laski :)

U mnie termometr pokazuje prawie 17 stopni i to bez słońca, jest szaro i chyba zanosi się na deszcz, ale wieczorem jak padało to ten zapach wiosennego deszczu był taki relaksujący :D

Sevilla, Kiniaczek śliczne zdjęcia ;) Z Ciebie Kiniaczek to taka sexi mama, na każdym zdjęciu taka laska :D

Obwód mojego brzuszka na dzisiaj to 107cm, z wagą nie wiem bo nie chce sobie psuć humoru :D

Moniaaak ja zamawiałam pralkę, zmywarkę, lodówkę i mikrofalówkę ze sklepu NEO24.pl często mają jakieś promocje na dostawy itd. Kupując w necie zaoszczędziłam sporo. Ewentualnie jeszcze kuchenkę zamawiałam ze sklepu oleole.pl i też jestem zadowolona. Generalnie bardzo opłaca się kupować sprzęt przez neta, ja jedynie wybierałam sobie model, oglądałam w normalnym sklepie a potem zamawiałam w necie, gdzie cena była nawet do 500 zł niższa. Oczywiście jak przyjedzie kurier trzeba odpakować paczkę przy nim, czy nie ma żadnych uszkodzeń.

Lecę robić naleśniki, bo mała sobie zamówiłam już wczoraj, ale nie dałam rady więc dzisiaj zamówiła podwójną porcję :D

12 lata 3 tygodni temu #621447 przez Sevilla
Kiniaczek faktycznie u Ciebie wiosna pełną parą, a ja jak zwykle w moich ulubionych spodniach :P

A propo prania i prasowania, to tylko na pierwsze 3 miesiące, w rogu stoi druga siatka z taką samą ilością ubranek na 3-6 m-c
Załączniki:

12 lata 3 tygodni temu #621453 przez Daarikaa
Sevilla , Kiniaczek SZACUN!!! Takie laseczki że hoho :)

sevilla troszkę czeka Cię tego prasowania hihi nie zazdroszczę :silly: mi na szczescie poprasowała ostatnią partię mama ze względu na moje przymusowe leżenie więc troszkę mi się fartło :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka