BezpiecznaCiaza112023

pomysły na konkurs

15 lata 1 tydzień temu #19393 przez jedynaczka
co do tego pomysłu na nowy konkurs... to pani Katarzyno zgadzam sie z datą, ale nie z dokładną godziną... bo wiadomo jak to bywa z maluszkami.. nie zawsze damy rade o konkretnej godzinie wejść na forum.. ale już przedział godzin np od 8 do 12 brzmi o niebo lepiej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

15 lata 1 tydzień temu #19395 przez jedynaczka
a co do kolejnego pomysłu na konkurs... przeglądałam wczoraj allegro, i wpadłam na sklep internetowy - bodziakowo.pl może by tak konkurs zaprojektuj rysunek czy też napis na body?
wydaje mi się że ciekawy pomysł i znów można by sie wykazać pomysłowośćią :)

15 lata 1 tydzień temu #19399 przez Mirella
Litości, do 12 rano to my śpimy czasem, a Klaudia to zawsze :) my mamy drugozmianowy rytm dnia :)

15 lata 1 tydzień temu #19409 przez Katarzyna
Jedynaczko i Mirello w sumie może racja jest taka, że każdy ma swój rytm dnia :)

A, że osoby uczestniczące w konkursie nie muszą dodawać na forum błędów nie ma szans na ściąganie ;) Także może ograniczmy się do 1 dnia.

A czy jesteście za tym, żeby to był tylko konkurs dla zarejestrowanych użytkowniczek portalu?

15 lata 1 tydzień temu #19412 przez Mirella
Niby nie ma powodu żeby tak było, ale ja jestem za :) Egoistycznie, nasz portal nasz konkurs :P

15 lata 1 tydzień temu #19414 przez Katarzyna
Właśnie :) Chociaż konkurs ma posłużyć, żeby portal był jeszcze lepszy :)
Także z jednej strony można zrobić tylko dla użytkowniczek, a z drugiej niech każdy się przyłączy? :)

15 lata 1 tydzień temu - 15 lata 1 tydzień temu #19423 przez Scholastyka21
Pani Kasiu portal jest prawie idealny więc podejrzewam, że błędów będzie nie wiele. Jednak uważam, że to fajny konkurs, zupełnie inny niż poprzednie i wymagający trochę wysiłku. Ja jestem za tym, żeby napisać na mailu w którym miejscu na portalu co się znalazło i ewentualnie odnośnik :) co do godzin to uważam za najlepsze godziny wieczorne np. od 20-24 bo wtedy większość maluchów już śpi :) I mogłoby być coś tylko dla zarejstrowanych bo już i tak dużo fajnych użytkowniczek dołączyło

15 lata 1 tydzień temu #19532 przez Manga
A ja mam inne zdanie, a co ;)

Ta propozycja konkursu w ogóle mi nie przypadła do gustu! Już tłumaczę dlaczego - poprzednie konkursy były nastawione na dzieci - świetnie motywowały, by coś dla nich zrobić. Mama, która układa sama bajkę dla swojego synka, albo własnoręcznie szyje maskotkę dla nienarodzonej córeczki, spędza czas z dzieckiem, a cudowne chwile utrwala aparatem fotograficznym - to naprawdę super mama!
A poświęcać swój czas by szukać błędów na portalu... Następnie rzucająca wszystko, bo o danej godzinie musi wysłać posta (jak nie zdąży to przegra) w ogóle mnie nie przekonuje.

Tzn sam pomysł, byśmy wszystkie dbały o stronę zapytajpolozna.pl - jest ok, ale nie mnie nie przekonuje forma konkursu, która automatycznie wprowadzająca element rywalizacji.
Takie jest moje zdanie :)

15 lata 1 tydzień temu - 15 lata 1 tydzień temu #19544 przez Mirella
Manga, ten konkurs to taka zakamuflowana forma zachęcenia nas żebyśmy nos poza forum wytknęły :) bo ja na przykład samokrytycznie przyznaję ze nie bardzo się orientuję co się w portalu dzieje, tylko forum i forum ;)

15 lata 1 tydzień temu #19573 przez jedynaczka
Mirella to ja mam podobnie jak Ty :)
a Manga konkursy nie są dla każdego.. jeśli nam sie jakiś nie poodboba lub czsami po prostu nie mamy pomysłu to w nim nie bierzemy udziału i czekamy na następny :) i po problemie :)

15 lata 1 tydzień temu #19588 przez Katarzyna
Manga dziękuję za konstruktywną krytykę. Jeśli chodzi o godzinę, to nie będzie problemu, ponieważ błędy będą nadsyłane na maila danego dnia, a nie o danej godzinie.

Jeśli chodzi o Mirellę, to ma rację :) Chciałabym Was zachęcić do zajrzenia nie tylko na strony forum, a też portalu. Staramy się by był najlepszy, ale i nam czasem coś umyka. Stąd Wasze uwagi mogą nam bardzo pomóc.

Jedynaczko cieszę się, że Tobie i Mirelli konkurs się podoba.

Są różne konkursy i same zobaczyłyście, że w niektórych bierze udział bardzo duża grupa osób. A w innych mniejsza. O to chodzi, by każdy znalazł coś dla siebie. :)

15 lata 1 tydzień temu #19596 przez Mirella
no wystawiłam trochę nosek poza forum i tak sobie myślę ze chyba ze dwa miesiące ten konkurs powinien trwać zebym dala radę wszystko przeczytać..... :D

15 lata 1 tydzień temu - 15 lata 1 tydzień temu #19603 przez Manga
Mirella napisał:

Manga, ten konkurs to taka zakamuflowana forma zachęcenia nas żebyśmy nos poza forum wytknęły :)

Mirella, Twoje odkrycie bardzo mi się podobało, coś w tym jest ;)

jedynaczka napisał:

konkursy nie są dla każdego.. jeśli nam sie jakiś nie poodboba lub czsami po prostu nie mamy pomysłu to w nim nie bierzemy udziału i czekamy na następny :)

Z Tobą jedynaczka jak najbardziej się zgadzam, wcale nie musimy brać udziału we wszystkich konkursach ;) A już tym bardziej w tych, które nam się nie podobają - chyba, że nagrody będą fajne, hehe (żartuję oczywiście). Ale wiesz, jak Pani Katarzyna pyta co o tym myślimy, to trzeba odpowiedzieć ;) A że nie zawsze tryskam entuzjazmem, to już zupełnie inna sprawa :)

15 lata 1 tydzień temu #19613 przez jedynaczka
Manga ale ja nie chciałam na Ciebie 'naskoczyć' każdy ma prawo do swojego zdania :)
i dlatego też sa różne konkursy, i tutaj brawa dla Pani Katarzyny, bo to za pewne dzięki niej każdy konkurs jest inny :) na pewno są tutaj osoby które nie mają twórczych pomysłów i czekały na tego typu konkurs ;]

15 lata 1 tydzień temu #19614 przez Scholastyka21
Pani Kasiu mi się też bardzo ten konkurs podoba. Czekam z niecierpliwością na jego rozpoczęcie ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka