BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #326566 przez Malina86
sarna wlosy mam takie do ramion bo juz raz po porodzie podcielam. Wlosy nie zeby- odrosna jakby co :) Ja w Rossmannie zawsze gruba kase zostawiam i raz dostalam jakis mini szampon, a raz skrpetki dla Miśki.

Dorcia, a patrzylas na ten Bebilon 1200g? Ja kupuje teraz tylko ten, bo wychodzi najtaniej.
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #326593 przez katka
Witajcie my już wróciłyśmy. Na szczepieniach byłam w szoku Olinka prawie wcale nie płakała gorzej było na rehabilitacji. pani jej sie spodobała o ile nic z nią nie robiła jak zaczynała to był ryk :( ale nie martwie sie zbytnio bo Robert też pare pierwszych zajęć nie dał sie dotknąć.
Moje dziecie spi więc i ja do niej dołączam bo padam po tych dzisiejszych wycieczkach
13 lata 1 miesiąc temu #326602 przez jo_anna20
Katka u nas też się okazało, że Filip ma za duże napięcie mięśniowe i do tego asymetrię.... i też u rehabilitanta pani pokazywała nam ćwiczenia na lalce bo Młody ryczał :) za to w domu bardzo mu sie te wygibasy podobają - za tydzień mamy kontrolę.... mam nadzieję, że zobaczą jakąś różnicę, bo bardzo się tym martwię....

Malina u mnie nigdzie nie ma tego Bebilonu 1200 :( co do body to patrzyłam na allegro - są, ale nie takie ładne jak Wasze.

Sarna jak ostatnio nakupowałam w rossmanie za prawie 300zł, bo mleko było w promocji to dostałam płatki kosmetyczne... :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #326606 przez Dorciaition
Sarna no to chyba tylko u Ciebie w Rossmanie. Mnie to się nigdy nie zdarzyło.
Nagraj Darusia jak się tak cieszy fajnie. Pośmiejemy się razem z nim :laugh:

Malina nie widziałam tego dużego Bebilonu nigdzie. W Realu jest? W tygodniu pojadę tam na zakupy.

Malina weź mi pokaż tą kaszkę. Kupiłam dziś Lence z Nestle malinową, ale taką do zajadania łyżeczką. Zjadła ok 100 ml, a potem i tak mleko. Ona lubi nowości, ale nie są dla niej chyba w ogóle pożywne.

Oo Katka jak jesteś, bo pewnie przeoczyłaś. Jakie dajesz smoczki do butelek Aventoskich? Wiem pisałaś już, ale skleroza nie boli.

Malinka co do włosów masz rację- odrosną. Ja następnym razem zrobię sobie grzywkę na prosto. A co tam, odrośnie. No i koniecznie wrócę do jasnego koloru. Ale nie żałuję, że spróbowałam czegoś innego.

Alanek[*] :(
13 lata 1 miesiąc temu #326617 przez katka
Oj Dorcia zapomniałam już ci pisze
Smoczki pasują canpol a do kaszek najlepszy ten trójprzepływowy avent. Ja Oli daje kleik ryżowy lub kukurydziany albo Robciowi kupowałam zwykłą manne jest taka bezsmakowa na mleko sie ją robi ale nie pamiętam z jakiej firmy
13 lata 1 miesiąc temu #326618 przez Dorciaition
Dzięki Katka :kiss: :kiss: :kiss:

Zobaczcie jakiego Lenia ma fajnego kuzyna. Już nie najmłodsza w rodzinie ;)

Alanek[*] :(
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #326632 przez Róża
Cześć dziewuszki, potrzebuje trochę czasu zeby się wdrożyć, bo zalatana jestem ... chrzciny no i te meble, w koncu skrecilismy przez weekend, jeszcze polki zostalo przywiercić, i zaczynam przenoszenie i ukladanie, jak Szymcio nie bedzie chciał z mamą współpracować to mi z tydzień zejdzie :)

Dorcia, ale cudne mają to zdjęcie, i jak fajnie Lenka z kawalerem wygląda, to ssanie rękawka to pierwsze oznaki przyjaźni i więzów rodzinnych :) a jaki czupurny ten chłopczyk, super :)

Malinka, widziałam w przelocie fryzurkę która wkleiłaś, tej brunetki, tylko ja moge byc nieobiektywna, bo uwielbiam takie włoski ( od soboty na glowie z tylu i z jednego boku mam 12 mm) dla mnie fryzurka jest swietna i w zeszłym roku tak mialam obciete wlosy i bylo mi mega wygodnie, bo bardzo fajnie sie ukladaly, na jedną strone, wystarczylo tysuszyc suszarką, troszkę poczochrac guma do wlosow i fryzurka byla super i taka leciutka :) ja mysle ze wygladalabys ladnie, z grzyweczka na bok taką dluzsza wygladasz bardzo ladnie, wiec bedzie Ci pasowac :)

Potem Was poczytam, lece do smyka, mojego :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu #326640 przez Malina86
Dorcia u mnie w Realu jest to mleko. Fajnego ma Lenia kuzyna. Haha widze, ze juz jej wlasne rekawy nie wystarczaja :) Dorcia gdzie fota z nowym fryzem ja sie pytam?!
Wysle Ci kaszke mmsem zaraz i mozesz sobie zapisac moj nowy numer. Tylko ta kaszka jest z glutenem.

Różyczko wiedzialam, ze Tobie fryzurka sie spodoba :) Mi tez sie mega podoba, tylko nie bardzo moge sobie siebie w niej wyobrazic :) Kiedys za malolaty mialam krotkie wlosy i fajnie mi sie ukladaly, ale wtedy mialam moze z 16 lat.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
.

katka super, ze Olinka byla dzielna na szczepieniu, szkoda, ze rehabilitantka jej nie podpasowala, ale moze jeszcze sie przekona.
13 lata 1 miesiąc temu #326643 przez iva 20
Witam w popoludnie:)
Madziaska to wspolczuje ze bedziesz sama ja niekiedy lubialam byc sama ale teraz jak mam dziecko to zawsze lepiej jak ktos w poblizu bo mi pomoze :)

Vestusia a co to za sposoby wymyslilas na ta Zuzie ze spaniem hihih nie no zartuje mam nadzieje ,ze Zuzia coraz ladniej bedzie zasypiac , a swoja droga to tezpowinnam teraz jakos ja przestawic ,bo raz zasypia ladnie ,a raz drze sie jak nie wiem i nie pojdzie spac ...

Malina to ty masz za dobrze z tym spaniem !!!! Protest !!! Ja jestem nie wyspana codziennie jak wstaje rano to czuje sie jak by juz byl wieczor bo tak padnieta jestem !!! :) No ale dobrze ,ze Misia tak dlugo spi ktos musi cierpiec a ktos sie cieszyc :D

Dorcia kuzynek superasny hehe a lenka tez niczego sobie:P

Ja bylam na spacerku i pytanie do was dziewczyny czy wychodzilybyscie z dzieciakami jak by mialy wezel chlonny bo moja dzisiaj taka zdgrzeda byla ,ze musialam z nia wyjsc ,a ze 10 stopni na dworze to cieplo i zasnela w mig !!
ja poprasowalam ubranka dziecie poszlo spac ,a teraz mam chwilke dla siebie :D
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #326645 przez [email protected]
Dorcia-jak mąż zpracy przybędzie to moze uda mi się coś nagrać i wkleić bo tak to oczy w telefoni zero smiechu:(
a kuzynek czadowy i jaka czuprynka!

Malina-no fakt, nie zęby i odrosną:) najważniejsze żeby Tobie wygodnie było i żebyś dobrze sie czuła...jak obetniesz tez będą wypadać, tylko mniej widoczne będa bo krótsze hehe
ja mam takie podejscie do obcinania bo sama mam włosiwo prawie do pasa i zapłakałabym się chyba gdyby mi obcieli!

Róża-a to jest już sku*wysyństwo! człowiek uczciwy jest, pracuje do ostatniej godziny a tu fochy i brak płacy...ja bym tego tak nie zostawiła! trzmam kciukasy zaumeblowanie u wypełnienie szafek szybko:)

iwa-nie znamsie na wezłach-moze wystarczy je mocniej opatulic zeby nie zmarzły?

katka-moja znajoma rehabilitowała dziecko ponad rok po 4 razy na dobe(chyba) i on zawsze darł sie w niebogłosy:/

co do rosmana to u nas(nie u nas w zawidowie bo nie ma ale w zgolu) to czasem babki same dzielą zakupy na 2 albo na 3 rachunki, zeby każdy przekraczał 100 zł bo za zakupy powyżej 100 zawsze dają coś za grosza-jak babka fajna to daje karton i mozna sobie wybrać! od naklejek dla dzieci po kosmetyki-nie wiem na jakiej to zasadzie działa

demotywatory.pl/3723927/Sytuacje-nie-do-wyjasnienia
jakbyście odnalazły sie w takiej sytuacji?
ja bym baby pobiła za to ze przez stresa siwe włosy by wyrosły heheh
13 lata 1 miesiąc temu #326671 przez Róża
Malinko, bo najtrudniej to się pierwszy raz zdecydować :) ja tez zaczęłam się tak obcinać po kilku latach przerwy, jeszcze na ślubie miałam długie włosy, czasem warto coś zmienić, no ale wiadomo, ze sama musisz być przekonana :) a może w takim programie jakimś gdzie można do swojego zdjęcia dołożyć fryzurkę zerkniesz sobie? :)

Jejku, czytam co piszecie i musze sama zacząć sie intresować jak to jest z tym wprowadzaniem pokarmów bo potem obudzę się z ręką w nocniku :)

A w ogóle to moje dziecię jest bardzo wybredne co do smoczków uspokajaczy, czy Wasze też tak mają? Miał smoczki lovi i nuka 0-3, no i upodobał sobie lovi, nuka nie lubił, więc w sumie go nie ciumkał,a teraz chciałam mu kupić większy jakiś i w dodatku biały albo przezroczysty, żeby w kościele na chrzcie w tym białym wdzianku z fosrofryzującym smokiem nie wyglądał dziwnie, no i lovi nie było białych wziełam inny i mowy nie ma, wypluwa i ma odruch wymiotny, a jak przejrzałam smoczki to chyba tylko lovi mają taki kształt, reszta jest taka ścięta ... ciekawe czy go przyzwyczaję, jak nie to musze kupić kolejne lovi, bo bez smoka póki co chyba nie damy rady ...
13 lata 1 miesiąc temu #326674 przez iva 20
Roza co do smokow to moja tez ma upatrzona z jednej firmy nazywa sie MAM a jak jej dam innny to tez nie ma mowy zrobic ja w bambuko hihi wiec jak bede kupywac teraz wieksze to wlasnie z tego samego nie bede brala innych :)
13 lata 1 miesiąc temu #326734 przez [email protected]
moje ssacze(Domiś i Daruś) tolerują każdy kształt-byle to był smoczek hehe

a na chrzest Domiś miał biały i czarny (w kościele tylko biały)z Elodie Details-mają śliczne produkty
to te smoczki są, ale one maja inny kształt niz lovi
www.bokado.pl/pl/p/Elodie-Details-BlackW...on-Smoczek-bialy/174
13 lata 1 miesiąc temu #326742 przez Malina86
Dziewczynki obcielam się. Wrzuce potem fotke :)
13 lata 1 miesiąc temu #326778 przez vestusia
malina dawaj fotki :-) ja padam na cyce. podpisaliśmy umowę na mieszkanie. 1500zł poszło się (pipi pipi) :-) odezwę się jutro bo pisze z tel.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia