- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- katka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #340462 przez katka
Szukam ząbków
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
golaski
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziecięce stopiszcza
Zaczepiaczka
golaski
Dziecięce stopiszcza
Zaczepiaczka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez katka.
Temat został zablokowany.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 1 miesiąc temu #340464 przez vestusia
Witajcie Mamuśki!!!!
Mam avasta - musiałam go zainstalowa, bo widac bez antywira komp mi padł szybko - całkiem niedawno robiłam format dysku.
Póki co avast wpuszcza mnie na forum, ale jest info, że koń trojański. Wiecie może gdzie w ustawieniach tego avasta ustawia się, żeby on nie blokował forum? Bo już mnie to wnerwia a nie chcę, aby mi zablokował dostęp do Was.
Cudne dzieciaczki, katka kurka super golaski!!!!
Zuzia przespała całą noc, więc jest to już coś normalnego. Cudownie. Śpika na brzuszku, tyle że wstaje o 6, góra 7 rano. Myślałam, że ją nakarmię i jeszcze pośpimy, ale jej nie w głowie spanie. Wycisnęła jeszcze kupę i ogląda bajki. Ja wypiłam kawkę i idę zaraz do łazienki a potem ogarnę kurze, bo wpadnie kumpela i pójdziemy na spacer (i do tej mojej babci!!!).
Mam avasta - musiałam go zainstalowa, bo widac bez antywira komp mi padł szybko - całkiem niedawno robiłam format dysku.
Póki co avast wpuszcza mnie na forum, ale jest info, że koń trojański. Wiecie może gdzie w ustawieniach tego avasta ustawia się, żeby on nie blokował forum? Bo już mnie to wnerwia a nie chcę, aby mi zablokował dostęp do Was.
Cudne dzieciaczki, katka kurka super golaski!!!!
Zuzia przespała całą noc, więc jest to już coś normalnego. Cudownie. Śpika na brzuszku, tyle że wstaje o 6, góra 7 rano. Myślałam, że ją nakarmię i jeszcze pośpimy, ale jej nie w głowie spanie. Wycisnęła jeszcze kupę i ogląda bajki. Ja wypiłam kawkę i idę zaraz do łazienki a potem ogarnę kurze, bo wpadnie kumpela i pójdziemy na spacer (i do tej mojej babci!!!).
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- katka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #340472 przez emkapl84
dzien dobry
nie mam weny do pisania
wiec tylko sie przywitam,ze zyje i uciekam zaraz na silownie a pozniej na targ z M kupic troszke miesa na swieta...
Z Natalka troszke lepiej tzn nie ma juz tak zablokowanego noska ale za to cieknie z niego tak,ze chodze caly czas z husteczkami przy sobie
odezwe sie pozniej jak wena przyjdzie
nie mam weny do pisania

Z Natalka troszke lepiej tzn nie ma juz tak zablokowanego noska ale za to cieknie z niego tak,ze chodze caly czas z husteczkami przy sobie

- sarna_ask@o2.pl
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #340475 przez sarna_ask@o2.pl
STO LAT STO LAT DLA AURELCI I KUBUSIA!!!!!
Vestusia-mam 6 paczek cerazette i moge Ci je za darmo wysłac-i tak nie mam co z nimi zrobić. wiec Jesli biezesz cerazette to dawaj adres i Ci wysle!!!
aha i Katka! cudowne golasiątka!!!!!!! super ze udało Ci się zrobić wspolne zdjęcia dzieciaczkom
Vestusia-mam 6 paczek cerazette i moge Ci je za darmo wysłac-i tak nie mam co z nimi zrobić. wiec Jesli biezesz cerazette to dawaj adres i Ci wysle!!!
aha i Katka! cudowne golasiątka!!!!!!! super ze udało Ci się zrobić wspolne zdjęcia dzieciaczkom
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez sarna_ask@o2.pl.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #340491 przez kima
Dorcia też Ci się śniło, że jestem taką wyrodną matką
no wiesz 
O Wy niedobre, nie nabrałyście się na mojego psikusa
Sarna nie wiedziałam, że Twój to górnik
A te goloneczki do wycałowania
uwielbiam takie fałdunie 
Biorę się za jakąś robotę, przedświąteczne porządki czas znowu robić

O Wy niedobre, nie nabrałyście się na mojego psikusa

Sarna nie wiedziałam, że Twój to górnik

Biorę się za jakąś robotę, przedświąteczne porządki czas znowu robić

- sarna_ask@o2.pl
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #340565 przez sarna_ask@o2.pl
Vestusia nie wygłupiaj sie, ja mam te tabletki za darmo i za darmo Ci je wysle. wyslij adres na komórke i dzisiaj raczej nie bo z domu nie wychodze ale jutro Ci je wysle. w ogole myslalam ze mam 18 paczek, ale chyba juz rozdałam-nie pamietam:/
Kima- jakby była mozliwosc że z Adamem i z dziećmi to jeszcze dzisiaj bym wyjechała!noa moj Adaśko to górnik z krwi i kości:) jak z resztą większość rodziny! ale u nas kopalnia jest odkrywkowa-taka wieeeeeeeeelka dziura:)
to są 2 zdjęcia spod kościoła. jak kiedys znajde zdjęcia Adama w mundurze to Wam pokaze:)
Kima- jakby była mozliwosc że z Adamem i z dziećmi to jeszcze dzisiaj bym wyjechała!noa moj Adaśko to górnik z krwi i kości:) jak z resztą większość rodziny! ale u nas kopalnia jest odkrywkowa-taka wieeeeeeeeelka dziura:)
to są 2 zdjęcia spod kościoła. jak kiedys znajde zdjęcia Adama w mundurze to Wam pokaze:)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez sarna_ask@o2.pl.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #340627 przez Malina86
Czesc Mamusie!
Aurelko i Kubusiu wszystkiego najlepszego!!!
Korzystam z malza kompa, bo moj sprzedany i on ma avasta i tez jakie konie trojanskie mi sie tu pokazuja. Kuzwa czy oni zamierzaja w koncu naprawic to forum?!
No u nas jak ktos dobrze zarabia to sie mowi, ze zarabia jak gornik
Róża te kotlety chyba ropadaly mi sie dlatego, ze kazalam Adrianowi potrzec ser no i nie sprecyzowalam ile wiec starl mi taka duza kostke, a w przepisie jest garsc
No i dalam wszystko bo szkoda bylo wywalic :)Ogolnie wszystko bylo mega geste, ale jak na patelni ser sie rozpuscil to placki sie troche rzadkie zrobily 
Musimy dzisiaj jechac pity zlozyc, bo 700zl zwrotu czeka- zwlekalismy, bo myslalm, ze nie bedziemy mieli zadnego zwrotu, a tu prosze
Pogoda do bani, na swieta mialo byc 25 st, a juz mowia co innego i ma byc od 1 do 8 st.- no czad.
Uciekam bo Misia pisko- krzyki urzadza
Aurelko i Kubusiu wszystkiego najlepszego!!!

Korzystam z malza kompa, bo moj sprzedany i on ma avasta i tez jakie konie trojanskie mi sie tu pokazuja. Kuzwa czy oni zamierzaja w koncu naprawic to forum?!
No u nas jak ktos dobrze zarabia to sie mowi, ze zarabia jak gornik

Róża te kotlety chyba ropadaly mi sie dlatego, ze kazalam Adrianowi potrzec ser no i nie sprecyzowalam ile wiec starl mi taka duza kostke, a w przepisie jest garsc

Musimy dzisiaj jechac pity zlozyc, bo 700zl zwrotu czeka- zwlekalismy, bo myslalm, ze nie bedziemy mieli zadnego zwrotu, a tu prosze

Pogoda do bani, na swieta mialo byc 25 st, a juz mowia co innego i ma byc od 1 do 8 st.- no czad.
Uciekam bo Misia pisko- krzyki urzadza

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 1 miesiąc temu #340639 przez madziaska
Dzien dobry 
Dziekujemy bardzo za zyczonka mamusiom i bobaskom
Vestusia oby wysypka szybko minela. My sie z wysypka meczylysmy chyba z dwa miesiace, straszne to bylo i wlasciwie do tej pory nie wiem od czego. Hania brala FENISTIL w kropelkach i masc.
Emcia zdrowka dla Natalki
Katka dla Olinki rowniez
Śliczne zdjecia dzieciaczkow
KIMA, ale sie nabralam, az serce zaczelo mi walic
Wszystkiego najjjjjjj dla Aurelci i Kubusia

Dziekujemy bardzo za zyczonka mamusiom i bobaskom

Vestusia oby wysypka szybko minela. My sie z wysypka meczylysmy chyba z dwa miesiace, straszne to bylo i wlasciwie do tej pory nie wiem od czego. Hania brala FENISTIL w kropelkach i masc.
Emcia zdrowka dla Natalki

Katka dla Olinki rowniez

Śliczne zdjecia dzieciaczkow

KIMA, ale sie nabralam, az serce zaczelo mi walic

Wszystkiego najjjjjjj dla Aurelci i Kubusia
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #340668 przez emkapl84
Malina moja Natalka tez ma weekendowego tate chociaz pracuje na miejscu...taka prawda, ze w ciagu tyg natalka prawie w ogole go nie widziala bo pracowal od 7 do 19 i jak wracal to ona juz spała...ale jakos to bylo i Natalka i tak uwielbia swojego tatusia
jestem wiec dobrej mysli na pewno wszytsko wam sie uda!!!a jakie weekendy beda fajne jak sie wreszcie spotkacie

Aurelciu i Kubusiu

Aurelciu i Kubusiu

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #340672 przez vestusia
Hallo, hallo!!
Czy któraś może mi podać na priv nr tel do Sarny??? Ten mój telefon to mnie wykończy. Zmieniałam go i kopiowałam kontakty. Jakoś dziwnym trafem kontakty części z Was mam, a części nie mam, m.in. od Sarny. Wkurza mnie to!! Już jak byłam w pracy to musiałam wziąć nr tel od koleżanek, bo też mi je gdzieś wcięło. No mniejsza o to.
Byłyśmy na małych zakupach, kupiłam mleko, zagęszczacz i jeszcze mi coś w portfelu zostało ha, ha, ha
Na spacerze zapomniałam o smoczku i nie pytajcie jaka histeria w pewnym momencie zaczęła się
Zuzia ryczała w drodze do domu, no ale mówi się trudno ha, ha, ha
Przyszłyśmy do domu to się uspokoiła, zjadła troszkę i teraz nyna
Niby nie jest tak zimno na dworze, ale wieje niesamowicie.
Ps. Sarna - mój tato to też emerytowany górnik. Pracował w KWK Sośnica
Teraz jest na emeryturce, więc kasiurę trzepie he, he, he
Czy któraś może mi podać na priv nr tel do Sarny??? Ten mój telefon to mnie wykończy. Zmieniałam go i kopiowałam kontakty. Jakoś dziwnym trafem kontakty części z Was mam, a części nie mam, m.in. od Sarny. Wkurza mnie to!! Już jak byłam w pracy to musiałam wziąć nr tel od koleżanek, bo też mi je gdzieś wcięło. No mniejsza o to.
Byłyśmy na małych zakupach, kupiłam mleko, zagęszczacz i jeszcze mi coś w portfelu zostało ha, ha, ha

Na spacerze zapomniałam o smoczku i nie pytajcie jaka histeria w pewnym momencie zaczęła się

Zuzia ryczała w drodze do domu, no ale mówi się trudno ha, ha, ha

Przyszłyśmy do domu to się uspokoiła, zjadła troszkę i teraz nyna

Niby nie jest tak zimno na dworze, ale wieje niesamowicie.
Ps. Sarna - mój tato to też emerytowany górnik. Pracował w KWK Sośnica

Moderatorzy: ilona