- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- ból pleców 9tc
ból pleców 9tc
- mokka
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 2 tygodni temu #665379 przez mokka
Witam,
jestem w 9 tc, ale juz od 8 zaczely mnie bolec plecy. Ból umiejscowiony jest w okolicach krzyża i odrobinę niżej. Czasem boli z jednej lub z drugiej strony, a czasem na środku. U lekarza byłam 2 tygodnie temu i wtedy wszystko było ok. Serduszko maleństwa biło i jego długośc też była w normie. Boje się,że cos jest nie tak :/ To moja pierwsza ciąża i myslałam,że bóle plecow zaczna sie dopiero w 3 trymestrze. Czy ktoraś z was tez tak może miała, albo wie czym takie bóle mogą być spowodowane? Będę bardzo wdzieczna za kazdą informację.
jestem w 9 tc, ale juz od 8 zaczely mnie bolec plecy. Ból umiejscowiony jest w okolicach krzyża i odrobinę niżej. Czasem boli z jednej lub z drugiej strony, a czasem na środku. U lekarza byłam 2 tygodnie temu i wtedy wszystko było ok. Serduszko maleństwa biło i jego długośc też była w normie. Boje się,że cos jest nie tak :/ To moja pierwsza ciąża i myslałam,że bóle plecow zaczna sie dopiero w 3 trymestrze. Czy ktoraś z was tez tak może miała, albo wie czym takie bóle mogą być spowodowane? Będę bardzo wdzieczna za kazdą informację.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- surenka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 6 miesiąc temu #789719 przez surenka
- karoo26
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
6 lata 9 miesiąc temu #1067775 przez karoo26
Ja podczas ciąży korzystałam z mat wibracyjnych vitberg mojej mamy i muszę przyznać dawały mi ogromną ulgę, generalnie słyszałam na ich temat wiele dobrych opinii. tu można poczytać
www.vitberg.com/opinie-lekarzy-i-naukowcow-o-ram-vitberg