BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #767466 przez mesy
mloda na staraczkach też dostaniesz o to się nie martw :laugh:

Ale nie chcecie to nie :S seeeeee tu zostańcie :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #767471 przez julka
,

11 lata 6 miesiąc temu #767504 przez aggi
dobra to jutro pierwszy pomiar na próbę :P zaraz po wyłączeniu budzika, o! już sobie termometr koło łóżka położyłam. ciekawi mnie co mi pokaże:)

11 lata 6 miesiąc temu #767508 przez aggi
tak mnie dzisiaj napierdzielają jajniki że szok :ohmy:

11 lata 6 miesiąc temu #767513 przez moofka
Anusia ja pitole ale dupa z tymi badaniami u Ciebie, że trza tyle czekać! ja mam wyniki w necie po kilku godzinach dostępne. to kiedy masz tą wizytę?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a ja się na staraczki nie przeniosę bo się nie kwalifikuję :P

mloda dobra zjebka nie jest zła :silly: a zawsze jest w dobrej wierze nie? :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #767515 przez aggi
a jak tam się czuje nasza mama moof ? :) :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #767526 przez mloda

11 lata 6 miesiąc temu #767529 przez Porto1987
Julka, no szlag by trafił tą przychodnię!! Mam nadzieję, że teraz będziesz miała więcej szczęścia z konsultacją :kiss:

Mesy, ja też się nie przenoszę na staraczki, bo tak jak Moof się nie kwalifikuję. A mój bobas jest dzieckiem testów :P

No Aggi to mierz kochana tą tempkę, zobaczymy jak Twoje wykresy będą wyglądały :D :D :P Dobrze, że spokój z zapaleniami, oby nie wróciły :)

11 lata 6 miesiąc temu #767543 przez moofka
a całkiem nieźle jeszcze ze mną, dziękuję że pytacie :kiss: brzuch już spory i włożenie skarpetek staje się powoli sportem wyczynowym :side: do diety cukrzycowej już się przyzwyczaiłam, ale dzisiaj w sklepie jak poczułam pączki to mi prawie ślina po brodzie ciekła.... no ale co począć, kupiłam sobie w zamian trochę marchewki - szałowo nie? :side:

11 lata 6 miesiąc temu #767547 przez aggi
Porto dobry tekst 'dziecko testów' :D Ale to właśnie te dzieciaczki dają nam tyle radości i nadziei że i nam się uda :) serio :) a co do moich zapaleń to zobaczymy co będzie dalej :) jak narazie tfu tfu żeby nie zapeszyć. A coś mnie dzisiaj jajniki straasznie bolą, takie choćby skurcze jak przy okresie :( mam 27dc - 10 dni po owu. także jestem na etapie czekania na @ bo cykl pewno 99% stracony znów bo działaliśmy dwa dni przed owu i 3 dni po.. nie trafiliśmy chyba :P

11 lata 6 miesiąc temu #767555 przez aggi
nooo moof marchewka na oczy dobra to i napewno zdrowsza od pączka :D tak sobie to tłumacz :P

11 lata 6 miesiąc temu #767568 przez ann-sunshine
Eh, no.

Anusia, trzymaj się kochana. Daj znać co drugi gin powie.

Aggi tempkę mierzysz codziennie rano od razu po przebudzeniu, bez wstawania z łóżka (najlepiej) i po 4 godzinach nieprzerwanego snu. Ale to bardziej złożone, bo musisz brać pod uwagę wszelkie zaburzenia, np. wypity alkohol, leki przeciwbólowe, przytulanie itd. Ale można przez to poznać swój organizm.

Julka, no kurka, nie mogli jednak Cię wcisnąć na tą wizytę???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Co do staraczek, to nie będę się wypowiadać, bo śledzę oba wątki, fakt, że staraczki zaniedbuję mocno, ale czasem coś tam skrobnę. Jak się przeniesiecie, to pójdę za wami :blink:

Nie pamiętam która pytała o mnie. Jeszcze stresa nie mam, pojawi się pewnie jutro.

11 lata 6 miesiąc temu #767571 przez Porto1987
Aggi, nie mów hop. @ nie ma, to nie ma co wyrokować, zawsze szanse są. Nawet ten 1% to jest coś :)

11 lata 6 miesiąc temu #767575 przez Porto1987
Ann, ja pytałam :) A o której masz rozmowę, bo wiesz musimy wiedzieć, o której kciuki trzymać :P

11 lata 6 miesiąc temu #767587 przez aggi
Ann ja tylko z ciekawości chcę pomierzyć jaką mam :) nie wiem czy będę to robiła non stop ale teraz kilka dni pod rząd 'potestuję' mierzenie i chciałam tylko spytać jak robić to prawidłowo:) dzięki za odpowiedź :) a za Ciebie jutro kciukasy będę trzymała od samego rana :D

Porto no narazie nie ma @ bo ma jeszcze z 4 dni żeby przyjść :-) Pożyjemy, zobaczymy. Netmama mówiła że 21-22.10 mogę sikać na testa. Ale ja tam sceptycznie podchodzę do tego;) Wiem że nie ma się co palić do testowania za wcześnie bo to bezsensu

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka