BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 miesiąc temu #840388 przez Ada2424

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #840396 przez Agnilla
ej, ja wrzucałam foty Marcelinki :)
a zaraz Wam wrzucę moją wille :P bo kawalerka to już dawno nie jest :P
Ulka, zakupy to jest to,co tygryski lubią najbardziej ;) ja tez wczoraj bylam, lepsze to od orgazmu :lol:
Ada, bedzie git wszystko zobaczysz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #840409 przez julka
Agnilla, pieknie :kiss: rozplynelam sie.... tez juz taki chce.... :)

Ulka, noooo, bo ten slub to jakos na dalszy plan zszedl.... teraz sie faktycznie trzeba tym zajac zeby nie myslec o glupotach ciazowych :silly: ale znowuz my duzo zalatwiania nie mamy bo juz tylko restauracje wybrac, zaproszenia wydrukowac i kupic ciuchy.... reszta juz zalatwiona. A suknie to przeciez musze kupic chyba w kwietniu dopiero.... to bedzie dla mnie najwiekszy problem...
No i ja tez bylam na zakupach, tzn.spozywczych, ale po drodze zobaczylam na wystawie dżinsowe ogroniczki, a zawsze chcialam tylkonie bylo pretekstu i w ogole nigdy wsklepach nie widzialam... a tu prosze, znak jakis z niebios!!! musialam wziac, mimo ze za 170zl.... musialam..... rozgrzeszacie mnie? :) :lol:

ula, wskakuj nawet bez kolejki!!! :)

ferruś!!!! wszystko bedzie dobrze! nie bojaj :kiss: znieczulenie bedziesz miec krotkie, biale mleczko dostaniesz do żyły i bedzie Ci jak w niebie! :) trzymam kciuki, ale po co, skoro wszystko bedzie git?! :D :lol: :D :lol:

ada, zobaczymy co to b3dzie jak odstawisz, moze byc roznie - u mnie pierwszy cykl 42, drugi 52.... czesto pierwszy cykl najbardziej plodny, a czasem organizm musi chwile dojsc do wlasnego rytmu. Życze Ci tego pierszego :D

iss, gratki, sliczna jest Marcelinka - juz nam Agni ja pokazala, bo ja zmusilysmy ;) :silly: to juz od razu tak po porodzie macie odwiedziny gosci??? a to nie wypada chwile odczekac?
a w ktorym przybytku rodzilas, jesli to nie tajemnica?? :unsure:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #840410 przez Ada2424
Agni mam taką nadzieję bo teraz po wypowiedzi monique troche sie zaniepokoilam żeby nie bylo tak jak u niej... willa cudowna!!! :kiss:

julka na ile osób robicie wesele?

[/url] [/url]

11 lata 2 miesiąc temu #840414 przez julka
a my to taki obiad dla najblizszych robimy, bo tańcować na weselisku nie lubimy ;) mialo byc malo ludziów i wyszlo jak zwykle za duzo, bo w koncu licząc z nami bedzie 30 + 2 dzieci.... moze nie wszyscy przyjdą :unsure:

11 lata 2 miesiąc temu #840416 przez Ada2424
Małe przyjęcia najlepsze. My mieliśmy 39 osób i robilismy przyjęcie w restauracji z Djem i super było :)

[/url] [/url]

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #840418 przez gwiazdka2014
A moj Mich mnie troszkę załamał bo powiedział że ślub mu nie jest potrzebny. To ja mu na to że dziecko bedzie miało moje nazwisko... a co nie moge mu podokuczać ???

Wczoraj byliśmy na obiedzie walentynkowym - zjadłam łososia - wieczorem źle sie czułam

miałam
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

w nocy się obudziłam to samo, rano znowu, i teraz jeszcze raz :(

Nie wiem co mi dziś :(

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #840423 przez julka
gwiazdka2014 napisał:

A moj Mich mnie troszkę załamał bo powiedział że ślub mu nie jest potrzebny. To ja mu na to że dziecko bedzie miało moje nazwisko... a co nie moge mu podokuczać ???

no bo chyba na poczatku bedzie mialo, dopoki on nie pojdzie do USC i nie wypelni jakichs kwitow na uznanie dziecka (musze to sprawdzic jeszcze dokladnie)

ale wiesz Gwiazdka, jatez zawsze mowilam, ze mi slub niepotrzebny... no ale co mialam powiedziec jak ten sie wziął i oswiadczyl? :D wiec wiesz - bierzesz sprawy w swoje rece i jedziesz! w koncu rownouprawnienie jest! a on nie moze Ci odmowic przeciez :lol:

Ada, ja tez kiedys bylam na takim malym weselu 30-kilka osob z tancami i bylo super. Ale u nas tancow nie bedzie, bo i my nie lubimy, a nasi rodzice po obu stronach mają żałobę. A dla mnie te nasze 32 osoby to i tak duzo za duzo.... pierwotny plan byl: my + rodzice + swiadkowie.... no ale jakos to tak sie rozrosło... samo.... :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #840431 przez ferritka
Agnii :lol: :lol: no ja tu już widzę taki 2 pokojowy apartament z tarasem :lol: pięknie też taki chce już :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: daj ponosić :S

Julka, Ty no wszystko fajowsko ale nie policzyłaś nas delegacji forumowej :S :blink: :lol:
ej a przyjedziesz do mnie we wtorek i poczymasz mnie za ręke :S :S :blush: plissss

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #840434 przez monique1983
Ada-

My też mieliśmy przyjęcie w restauracji, około 20 osób. Też miało być bez tańców, a tu świadek zrobił niespodziankę i przytargali głośniki i sprzęt wcześniej, o czym nie wiedzieliśmy i nawet potańczyliśmy i wyszło fajnie. Chyba jednak bez tej muzyki było by trochę drętwo. Była najbliższa rodzina i przyjaciele, no i było tak na luzie, bez spinki.

Ja wcześniej też mówiłam, że ślub mi niepotrzebny, no ale jak o dziecko się zaczęliśmy starać to pomyśleliśmy, że zalegalizujemy związek :P

11 lata 2 miesiąc temu #840436 przez gosia28
bry wieczór

ja wróciłam właśnie z P. z chrzcin Janka, ogólnie to myślałam, że będzie gorzej

Chudzinka ja myślę, że o nas nie zapomnisz ;)

betka ja proponuje, żebyś wpadła na sierpniówki i sobie tam kuleżankę znalazła, co to na jej miejscówę wskoczysz ;)

ferri :cheer: :cheer: :cheer: super, zaciskam :kiss:

Ula uwielbiam nieplanowane zakupy- zawsze wszystko pasi :lol:
goldusiowe miski tego samego dnia były w koszu- najpierw zjadły karmę a potem zgryzły miski :S

Ula proponuję rozwiązanie jak u beci ;)

Agni bardzo mi się podoba Twój brzuś :)

julka ja Cię rozgrzeszam, zakup musowy ;)

gwiazdka patrz jaki plan ma dla Ciebie julka :silly:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #840441 przez Agnilla
eee laski, jśli ojciec uzna dziecko, a rodzice nie są po slubie, to jeśli sobie to ustalą to może dziecko nosić nazwisko ojca :) moja sis nie ma slubu i dzieci noszą nazwisko taty, więc Wam sie szantaż nie uda :P
Gwiazdka, ja Was podczytuję na pażdzeirniku, Ty chyba chcesz do końca ciązy siedzieć na jeżu :P
Ferri, dam, ale jak bierzesz to nosisz do 9 mca :P
a teraz uwaga, fanfary dla Agi :D ale takie wiecie full wypas :)
booo nie ruszyła nic słodkiego dziś, mimo węża kusiciela :) jadla ladnie, zdrowo, bez objadania sie a po 2 zrobiła ćwiczenia bez hantelków, aż do 10 minuty :lol: na szczęście reanimacja mnie ominela, a jutro czeka mnie dodatkowe 5 min :)
my to jestesmy taaacy nudni, takie mamy zycie poukladane, wszystko po kolei :) z pierwszym razm do slubu ;) heee taki zarcik :lol: ale nie narzekam, ciagle sie cos dzieje ;) byl szał slubny, szal remontu mieszkania a teraz jest szał fasolowy, dzis maz latal po mieszkaniu z naszym super extra trmometrem i mierzyl co sie da :lol: ooo taki bajer kupilismy fasoli a sami mamy frajde :P
jak Chudzinka o nas zapomni to ja ją tam dorwe, bo mam znajoma w NY i mi pomoze Chudzinke odnalezc :)
Jurek :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #840445 przez ferritka
Agni fallllllllllllllllllllaaaaa zuch mama z Ciebie, oby tak zdrowo dalej szło :lol: :lol:
ej ja mogę Fasole ponosić a Ty moje Groszki dostaniesz o taki dil :lol: :lol: B) :silly:

Leoś dostał późną kolacyje na ciepło, wychliptał Kręglowi rosół z talerza i teraz lata jak poczaskany :cheer: chyba muszę mu wcześniej jeść dawać bo dzisiaj nie pośpimy B)

Gosia,

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #840446 przez ann-sunshine
Bry

Ferri ty juz masz najgorsze za soba, jajuchny dorodne sa, tylko musza je wyciagnac. Teraz Kregiel ma stresa pewnie zeby Tobie w produkcji dorownac i bojowych zolnierzy naprodukowac. Nie bojaj, wszystkie wirtualnie bedziemy cie za lapki trzymac.

Ula, ale ja tak z wdziecznosci. Dobrze ze nas do pionu ustawilas.

Iss :kiss: czyli juz w domku jestescie. Za troche opanujecie plan dnia i czas na jedzenie i sen sie znajda.

Ada, dziwna sprawa z ta twoja malpa i jej brakiem. Obys zaskoczyla blyskawicznie.

Gos :kiss: moze i kolezanka ma racje.

Julka male imprezy sa fajne. U nas tez ok 45 osob bylo, a to juz wydawalo sie duzo.

Zoi zdrowka.

Agni nie dalabym rady bez slodkiego, choc mleko z platkami bym zjadla. Brawo!

11 lata 2 miesiąc temu #840448 przez Mała
Witam, przylazłam w poszukiwaniu Ferri :blink:
Trzymam za Was dziewczynki kciuki, a te które mają straszne historie, mocno tulę i musi być już dobrze, w końcu ileż można mieć pecha w życiu.
Ja też mam synka z rozszczepem kręgosłupa, a wszystko było książkowo, na każdym usg zdrowy, a przy porodzie masz "niespodzianka", potem urodziła nam się córka zdrowa.

Uprzedzam, będę podczytywać, także nie bierzcie mnie za podglądacza :S :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka