BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

12 lata 1 tydzień temu #646506 przez Kaś_O
Monia musi być dobrze.. będziemy trzymać kciukasy cały czas.. :* tuli tuli.. Kochana, ja jak mi smutno albo czegoś się boję to od razu syna tulę :* bo to taki zastrzyk miłości..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #646542 przez issska1986
ehhhh jednak nic nie napiszę ... nie mam weny :(

12 lata 1 tydzień temu #646563 przez MoNiaaa
iska :kiss:

jak mnie julka zedenerwowala...miala klocki w takim pudelku w ksztacie kuferka i zaczela po nim skakac i cale peklo...a ja juz nie mam gdzie tyhc jej gratow trzymac :huh: :angry:

http

]

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #646613 przez ferritka
hejjj :) to jaaaa :)

oprócz moniii która testuje?? a może któraś już zafasolkowała w między czasie ??? no chwalić się chwalić moje śliczne :))

ja nie testuje- znaczy nie miałam kiedy i se teraz poszłam przed chwilką i se siknęłam i według mojego telefonu jutro mam owu a według testów to nawet cienia cienia nie było no i sie spsułam na dobre.....
chyba mnie moja tu syjamska siostra zaraziła- taaak Ty wiesz, że to o tobie sliczna nie bedę pokazywała palcem Cię :cheer: :cheer: B) :silly: ale się na ciebie nie gniewam, nie mam teraz czasu na mizianie, przytulanie i inne wygibasy więc czy owulacyjny czy bezowulacyjny to mi to obojętne, jakoś mi wszystko obojętne w temacie jest, bo za długo nam się nie udaje...więc co wiecie :dry: kryzys

a jak sie czują nasze tu mamuśki?? Moffka , Kaś hop hop :kiss: :kiss: :kiss:

p.s. a która wie co sie stało z kalendarzem owu, który był moim kalkulatorem a teraz już go nie ma :dry: wiecie o którym mówię, prawda?? :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 1 tydzień temu #646656 przez Agnilla
Beeeejbe :* ja jutro odbieram wyniki i się okaże co i jak nie gra, więc wiesz, masz ostatni czas na to ...by nie zajść a potem działamy :) molo jesienią też zapewne pięknie wygląda :) rob testy jak masz chwilunke, chociaz u nas to juz chyba po owu powinno byc co? :) bo Ty prawie jak ja mialas @.trzymam kciuki, zeby sie znalazl czas na ten jeden trafiony spontaniczny seks za budka z lodami ;) :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #646671 przez mloda
o kurcze :( faktycznie nie ma tego kalendarza :( :(
ja testowałam dzisiaj 3 dzien testy owu, dzisiaj mam 6dc i narazie nic.. mam nadzieje że przez najbliższy tydzień coś się zmieni :)

12 lata 1 tydzień temu #646674 przez Agnilla
Ferri "Niestety szukana przez Ciebie strona nie jest już dostępna. Przyczyną mogą być następujące problemy:

szukana strona została usunięta
podany link jest nieprawidłowy
W Magazynie znajdziesz dla siebie wiele ciekawych artykułów.

Twój Team NetMamy"

takze nie ma kalkulatora, nie ma owulacji i wszystko jasne :D

12 lata 1 tydzień temu #646709 przez ann-sunshine
Ferri :kiss:

zmęczona jestem nieziemsko, klikać nie mam siły :(

@ znów się spóźnia, ciekawe o ile dni tym razem :unsure:

12 lata 1 tydzień temu #646731 przez lilijka
Agnilla napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lil, a teraz nadstawiaj goły tylek. i chleb i ziemniaki i wszystko wszystko inne jest dla ludzi :) tylko, ze w zdrowych proporcjach!bo potem jak zaserwujesz z porwotem organizmowi chleb itp to on sobie powie "ooo ten małpiszon Lil, najpierw mi chleb odebrala, a teraz mi daje....to sobie go skumuluje na zapas, a co :D "
lece powoli na drugie klucie i chyba zasluzylam na drozdzowke na sniadanie co? ;)
do pozniej :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A co do odchudzania to może źle się wyraziłam- ja chcę zmienić styl życia a nie być na diecie i wrócić do tego całego syfu. Teraz odżywiam się zdrowo więc proszę mi gołego tyłka nie bić :P Pstrągi, łososie , krewetki, piersi z indyka kurczaka wszystko bez ziemniaków, pieczone w folii lub na parze, żadnych słodyczy tylko zdrowe domowe jogurty. A co do chleba to kawałkiem orkiszowego nie pogardzę. Białego nienawidzę. Ale i tak jadłam tylko 2 kromki ciemnego dziennie więc co to za różnica :laugh: Powiem wam że lepiej się czuje i nie jestem głodna a to najważniejsze :blink:

12 lata 1 tydzień temu #646739 przez lilijka
Kaś_O napisał:

Lili powiedz mu żeby stawał na wysokości zadania bo z jego interesem to Ty się nie kłóciłaś i na niego się nie obrażałaś to dlaczego masz rezygnować z przyjemności i starań o dziecko :P

ps. miałam to samo jakie to było wkur... grrr zawsze jak na kalendarzyku przychodziły dni płodne i się zbierałam do roboty to jakiś wkr.. i po zawodach..

Rozśmieszyłaś mnie Kaś :lol:

12 lata 1 tydzień temu #646747 przez lilijka
Agnilla napisał:

kurna, wykonczona jestem po tych badaniach. masakra, zjadłam juz i normalnie spie na siedzaco. pije kawe, bleh niedobra. wyniki beda jutro po 12, wiec co nieco sie okaze.
ja tam uwazam, ze ogolnie swiat jest niesprawiedliwy i ze faceci dali w łapę temu komuś kto naslepił i mają lepiej, w każdej kwestii :P
moof, znalazłas mi obraz to moze i z delfinami Ci tak szybko pojdzie? ;)
Monia, cycki i głow do góry, będzie git! :)
spaaaaaać!

Daj znać kochana jutro co z wynikami. Ja coś czuje że też mnie czekają badania no ale jak będzie trzeba to trudno :) Wiadomo, ze faceci mają lepiej ale uważam że głównie przez kobiety. Rozpieszczają je te mamusie a później się dziwią, że tego nie upierze, nie ugotuje bo nauczony, że kobieta robi wszystko. A o porodzie po którym znienawidziłam chłopów nie wspomnę :lol:

12 lata 1 tydzień temu #646752 przez lilijka
issska1986 napisał:

ehhhh jednak nic nie napiszę ... nie mam weny :(

Issska też mam czasem tak- wchodze tu czytam nowe posty chcę coś napisać i dupa :laugh:

12 lata 1 tydzień temu #646754 przez lilijka
ann-sunshine napisał:

Ferri :kiss:

zmęczona jestem nieziemsko, klikać nie mam siły :(

@ znów się spóźnia, ciekawe o ile dni tym razem :unsure:

Ann a Ty w tym cyklu miałaś zrobić przerwę nie :unsure: czy może uwiodłaś męża w owu?? :lol:

12 lata 1 tydzień temu #646759 przez ann-sunshine
Z tymi fotelikami to macie rację. Takie głupie myślenie, że na pewno nic się nie stanie, że to tylko po mieście niedaleko. A jak by jakiś wariat wyskoczył i spowodował wypadek i dziecku coś by się stało, to jak by się tłumaczyli? Zresztą to rodzice decydują i basta.

Zdrowe odżywianie popieram, szczególnie o tej porze roku. Już się nie mogę doczekać tych wszystkich świeżych warzyw, młodziutkich tegorocznych. Mniamm...

12 lata 1 tydzień temu #646760 przez lilijka
ferritka napisał:

ja nie testuje- znaczy nie miałam kiedy i se teraz poszłam przed chwilką i se siknęłam i według mojego telefonu jutro mam owu a według testów to nawet cienia cienia nie było no i sie spsułam na dobre.....

Ferr ja mam wg kalendarzy na necie owu chyba pojutrze :lol: i też na razie blada kreska :angry: Będziemy testować razem ale fajnie :lol:

Fak chyba za dużo postów walnęłam :lol: :lol: sorki

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka