BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #1000240 przez aggi
u Chudzinki jest OK nie martwcie się, myślę że wpadnie to się 'wytłumaczy' :) Ale jest wszystko w porządku z tego co wiem

milunia cudny brzuś :)

pinezka juniorek cudooooooo :blush: :woohoo:

Dziewczyny wpadam tylko Wam przeslać pozytywne fluidy x2 ! Nie ma to jak sobie humor poprawić.. czeka mnie podwójne szczęście? Hmmm... dzielę się z Wami :whistle: :kiss: :kiss: :kiss:

Załączniki:
Podziękowania: martyna_z, Miluniaa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #1000241 przez aggi

10 lata 11 miesiąc temu #1000249 przez natB
Aggi eee głupia jestem, podwójne szczęście? hmm :P :D wytłumacz o co kaman :P

Milunia jaki piękny brzuś :)... czuję, że u Cb będzie chłopak tak na moje :P :P

Dzięki dziewczyny za komplementy :)... brzuch mam wysportowany, bo zawsze prowadziłam aktywne życie, a w genach mam to, że jestem szczupła... także mogę jeść i jeść i nic a nic w kg nie idzie...

brown a Ty ile jesteś po owu już?

Pumcia kwas foliowy to podstawa!.. w sumie powinno się go brać na min. 3 miesiące przed zajściem.. ale od teraz to już mus :).. żadnych witamin nie biorę tylko kwas foliowy :)...

Magmuś my dziś byliśmy w końcu na rocznicowym obiedzie :) mniaaam :D Wład zajadał pierogi, a ja rybkę z warzywami i z ryżem... z małym to ja mogę na koniec świata jechać jest tak kochany i grzeczny :) :)

Pinezka ale Junior ma piękną urodę :)... te oczka wow :) gorące połączenie mąż Hiszpan Ty Polka heh :) :)
Podziękowania: Miluniaa

10 lata 11 miesiąc temu #1000252 przez Miluniaa
nat trafiłaś bo ja po cichutku marze o chłopczyku :):):) Jak bedzie dziewczynka tez super oby zdrowe wiadomo ale moja intuicja jest przy chlopcu :) dowiemy sie 31 :)

10 lata 11 miesiąc temu #1000254 przez magmus88
natB - chodzi o dwie czterolistne konieczynki ;) może to coś zwiastuje? :D Tak mi się wydaje :D ehehhe
Podziękowania: aggi

10 lata 11 miesiąc temu #1000260 przez natB
hhahaha magmus noo tak przecież to foto jest Aggi a ja myślałam, że znalazła może gdzieś na necie i wkleiła heh :P

10 lata 11 miesiąc temu #1000277 przez aggi
nat dokładnie chodzi o czterolistne koniczynki :-) usypialam Maksa na ogródku i rzuciła mi się w oczy zupełnie przypadkiem jedna a potem zaraz druga :-) szok kiedyś szukałam i nic :-) ostatni raz znalazłam chyba jak miałam z 10lat ;) także dzielę się z Wami?swoim szczęściem, niby nie jestem przesadna ale jednak uśmiech pojawił się na mojej twarzy :-)

10 lata 11 miesiąc temu #1000288 przez magmus88
Witam się z rana :)

Jak dobrze kojarzę, ktoś miał dzisiaj testować?? :> hehe

agii to miło z Twojej strony, że dzielisz się swoim szczęściem :) może w końcu je wykorzystam!!! ehhehe :)

Miłęgo dnia!

10 lata 11 miesiąc temu #1000290 przez natB
aggi ja też nie wierzę w przesądy, ale u nas w tym roku było tyle bocianów w koło, że każdy mówił, że na kolejne Bobo :P.. Szwagier jeszcze przed moim testowaniem mnie podgadywal heh :ap czy coś nie jest na rzeczy, bo tylu bocianów to dawno już nie widział heh :ap.. A teraz się śmieje, że wiedział wcześniej ode mnie o ciąży :P.. Także coś jednak w tym jest :D i liczę, ze te dwie konieczynki to znak :D 3 mam kciuki :)..

A ja mam dziś wizytę u gin na 18:30 :) mam nadzieje, ze i do mnie uśmiechnie się szczęście :))

10 lata 11 miesiąc temu #1000299 przez aggi
Witam :)

magmus właśnie właśnie ciekawe gdzie brown się podziewa :) ja jeszcze 2 dni do @ :) bierz koniczynkę, nawet dwie - jeśli mają 'pomóc' to oddam :) !

nat no widzisz :D Ja bociana tylko raz widziałam jak jechaliśmy samochodem niedawno :) chwilę leciał dosłownie w tę samą stronę co my, tak łeb w łeb ;) ale bardziej wierzę w koniczynki niż w bociany :P Bo przy Maksie ani jednego nie widziałam :P Trzymam kciuki za wizytę ! Bierz ze sobą koniczynkę ode mnie :) Będzie wszystko dobrze :) Napisz potem co i jak :)

10 lata 11 miesiąc temu #1000307 przez brown24
Magmus, Agii, testowalam wczoraj i dupa.. czekam więc na @. Koniczynki świetne,też kiedys znalazłam :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #1000308 przez aggi
brown hmmm czyli jednak owulka musiała być później skoro @ się obsunęła??

10 lata 11 miesiąc temu #1000310 przez brown24
Aggi na to wychodzi, no ale @ jeszcze nie ma.Mam nadzieje że długo nie bedzie trzymać mnie w niepewności.a U Ciebie ma być pojutrze tak?

10 lata 11 miesiąc temu #1000314 przez aggi
brown no ja zawsze cykle mam zależnie od tego kiedy jest test owu pozytywny i zawsze się sprawdza ilość dni, także teraz wyjątkowo wcześnie pozytyw był bo w 17dc więc liczę że cykl będzie miał 30 dni. Dziś mam 29dc. Ale czuję się @wo, brzuch pobolewa czasem, cyce takie jakieś inne... z Maksem w ciąży objawów nie miałam w ogóle poza wstrętem do alkoholu - w sumie to dopiero później stwierdziłam jak już ciąża potwierdzona była to połączyłam fakty

10 lata 11 miesiąc temu #1000315 przez natB
brown jak to mówią dziewczyny póki nie ma @ jest nadzieja..dlatego dalej zaciskamy :)

aggi dzięki dzięki za kciuki :) musi być dobrze.. Wład tak całuje mi brzuszek, że nie może być inaczej :P.. Wczoraj w restauracji cały czas był na mnie uwieszony i albo całował albo się przytul.. Normalnie rozplywam się heh :), ale najgorsze, że my jakoś mu o tym nie mówimy, a on tak ma to w głowie zakodowane, że szok..
Czyli u Cb może będzie podwójne szczęście :D bliźniaki tez super sprawa hahaha :P
Podziękowania: brown24

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka