BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

12 lata 10 miesiąc temu #761212 przez Kaś_O
Ann robię w pl :) ostatnia wizyta w tym roku w kraju.. I do nowego roku pas.. A z leniem
Dziś tez go mam i jest straszny :( mogłabym spac i leżeć
Tylko :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #761231 przez ferritka
bry;)

Kaś, bravo, nie skomentuję już tego bo ręcę opadają - wiadomo nie od dziś, że nie testujemy przed terminem @, a już sprawdzanie testem owu czy jest się w ciązy to ..hmmm nie powiem już jakaś kompletna głupotka

a kurka rurka bo tak mu wizytę zaplanował dorktoek, żeby wyniki były na moją wizytę :dry:
ale czuję że jest coś na rzeczy bo mnie łamie w jajku lewym standardowo jak na owu, nie testuje nawet bo sensu nie ma :dry: :dry:

idę okna myć kochanienkie, a potem zapraszam na kawe niech któraś wpadnie do mnie, ja daje pycha kawe, Wy ciachoooooooo :S :S

Mama Moofka, piękna duża pannica rośnie nam :kiss: :kiss: :kiss: oby tak dalej

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #761271 przez mloda

12 lata 10 miesiąc temu #761274 przez Asia K
Kaś oooooooooo to moze uda ci sie wyslac te motylki do mnie :unsure:
ja caly czas o nich pamietam :lol:
jakby co to przesle ci adres a ty mi konto na jakie mam calosc kasy przeslac (łącznie z przesylką oczywiście ) :)

12 lata 10 miesiąc temu #761275 przez ann-sunshine
Młoda, jak tak to trzymamy kciuki, żeby wszystko było zgodnie z leczeniem i po twojej myśli

12 lata 10 miesiąc temu #761288 przez ann-sunshine
Kaś a sama przylatujesz czy z całą familią?

12 lata 10 miesiąc temu #761306 przez Asiaa
Zgadam się z dziewczynami, mają rację, że nie warto robić testu ciążowego wcześniej niż termin spodziewanej @.
Sama ze dwa razy już tak miałam, iż zastanawiałam się nad wykonaniem testu, ale postanawiałam że dopiero jeśli @ nie przyjdzie to zrobię i suma sumarum przychodziła :dry: rozczarowanie było, ale chyba nie aż takie kiedy się robi test ciążowy i człowiek bardziej się nakręca że to na pewno to tylko test źle pokazał

12 lata 10 miesiąc temu #761367 przez anuuuusia
moofka dawaj znać regularnie, co tam u Ciebie :)

Ale tu owulacji w jednym czasie się naskładało :ohmy: Będą piękne maliny za 2 tyg. :woohoo:

Chudzinka piszesz, że nie chcesz nakręcać, ale prawda jest taka, że to właśnie TY mnie nakręciłaś na zrobienie testu ciążowego :P ;)

kinga ależ Ty niecierpliwa jesteś :blink:

zoi ja nie znam tych hormonalnych teorii, ale mnie pobolewały prawie zawsze na @ i na ciążę również :) Ale tak jak napisała Kaś - jak nas tu tyle, tak każda może mieć inaczej.

12 lata 10 miesiąc temu #761412 przez Kaś_O
Ann rodzinny dwudniowy wypad dosłownie :p chce kilka rzeczy dla Maxa kupić coś Czarkowi i badania sobie strzelić.. Wysłać paczuszkę Zosce :) i Asiunia o Tobie tez pamietam :) motylkowym nadal leżą dla Ciebie :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

12 lata 10 miesiąc temu #761432 przez Chudzinka
Od wczoraj nie mogłam się zalogować, bo jak wciskałam "zaloguj" to nic się nie działo :ohmy: Dziwne..
Nie wiem, jak jest z bólem piersi, mnie raz bolały przed okresem, raz nie, ale chyba pasuje mi teoria progesteronowa, bo jak brałam duphaston, to faktycznie bolały bardzo.. A jak nie bolały, to widocznie miałam niższy poziom w danym cyklu. Tak jak teraz :angry: 30dc, małpy brak, bólu piersi brak, tylko lewa swędzi, hehe :silly:
Nie robić testów przed terminem @- popieram! Miesiąc temu wytrzymałam i strasznie byłam z siebie dumna, bo małpa oczywiście przyszła. Teraz też czekam, choć w sumie, to ja po prostu nie wiem, kiedy jest dzień spodziewanej miesiączki żeby zatestować ;) :cheer:

12 lata 10 miesiąc temu #761438 przez ann-sunshine
Chudzinka, to inaczej, zatestuj dopiero jak mąż ci powie: ej, zrób test :P ja tak miałam i koleżanka moja też tak miała, czyli etap wypierania ciąży: nie, w ciąży nie jestem na 100% :P

12 lata 10 miesiąc temu #761459 przez Agnilla
młoda to nie wiem :/ ja teraz juz owulacje mam odkad zbilam prl, a moze ja przespałaś? :P o ktorego dc testujesz?
o matko jak mnie muli, ide gotowac pierogi ze szpinakiem i spac, a co :P wy nie spicie, to ja za Was spie ;)
ej Kaś, a mi co wyslesz? :D moze jakies pozytywne fluidy? :P ja teraz ma glupawke, ale pewnie za tydz mnie deprecha znowu chwyci
postanowione, dupala biore od dzis! zobaczymy kiedy mnie cycki zaczna bolec, bede glosno stekac codziennie!! zobaczycie :P
tymczasem! :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #761463 przez aggi
Kinga temat testów owulacyjnych 'niby' wykrywających ciążę już był omawiany i odpowiedź brzmi że NIE, test owulacyjny nic z ciążą wspólnego nie ma. Niestety nic nowego Ci nie powiemy na ten temat.

mloda no może jutro owu będziesz mieć :)

Kaś no to oby Max pozytywnie Cię zaskoczył i przyszedł w terminie:) i masz świętą rację w tym wszystkim co napisałaś odnośnie ciąży, objawów itd.

Goś dokładnie takie nakręcanie nic dobrego nie przyniesie.. Miłego dnia:) A co do mojego testowania to też biorę dwie opcje pod uwagę: Albo pik zbyt krótki i nie trafiłam, albo brak owu bo w sumie jestem po lekach znów. Następny cykl wezmę pod lupę. A testy mam allegrowe dokładnie te same co od początku i w sumie 1szy i 2gi cykl były dwie krechy wyraźne, potem w 3cim cyklu nie było owu, a bynajmniej testy nic nie wykazały a teraz to co widziałaś. Choć może wadliwa seria testów bo to druga tura którą kupowałam u tego samego sprzedawcy. No nie wiem no. Ale też na lekach co chwilę różnych byłam od gina więc może też w tym wina że wynik zamazał się albo owu nie było w tym czasie.

Agni u mnie dokładnie jak u Ciebie - cycki napieprzają przed każdym okresem ;/

Asia K no nie wiem właśnie. Możliwe że owu nie było, bo jestem znów po lekach - w sumie pierwszy normalny cykl. Ale jeśli faktycznie pik był tak krótki (test robiłam o 16tej) no to możliwe że nie trafiłam. Wtedy mam nadzieję że żołnierzyki przetrwały :) Ale liczę ten cykl znów jako 99% stracony. Pod koniec miesiąca idę na kontrolę do ginka więc powiem mu co zaobserwowałam.

12 lata 10 miesiąc temu #761468 przez aggi
Kaś no generalnie jestem też teraz po lekach na te moje infekcje i możliwe że to ich sprawka. W sumie teraz jest dopiero pierwszy normalny cykl, tzn no brałam leki i może owu nie było albo się wynik zamazał. Niewiem, będę się obserwować, a do ginka i tak idę pod koniec miesiąca na kontrolę to mu powiem co i jak:)

Ann no widzisz widocznie nasze organizmy się łączą w bólu i żalu z Twoim :P Makabra co się tutaj wyprawia :unsure: a co do czekolady ... mniam! narobiłaś mi smaka :cheer: idę po czeko jakąś :P...

ferri myj okna myj póki pogoda ładna:) też muszę umyć :P

Asiaa masz 100% racji, ja też już nasikałam na wiele testów ciążowych i co? i nie było sensu w ogóle się nakręcać ;) teraz już wiem i popieram :P

anuuusia
co u CIebie:* jak się czujesz>??

Porto jak się czujesz? :)

Chudzinka i prawidłowo :D ;* oby lewy cycek cię swędział na ... dzidziusia :D

12 lata 10 miesiąc temu #761471 przez aggi
Aaaaale się rozpisałam :P Wróciłam w sumie o 15tej z pracy, koleżanka moja cieżarna na L4 poszła na dwa tygodnie i kurcze nie ogarniam tego wszystkiego sama :silly: Makabra :D
A teścior dzisiaj zrobiłam to bladzinka. Nie wiem kurde co to było w tym 17dc :P Jakieś jaja se ze mnie ten organizm robi czy coś :P No ale poskarżę się ginkowi na wizycie pod koniec miesiąca jak pójdę.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka