BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu #762674 przez Chudzinka
Młoda, i to może właśnie ta wiara czyni cuda :)
Jula, też bym innego lekarza dopytała. No a przede wszystkim życzę by się tym razem udało :kiss:
Dzielna mama moof! Kłuć się musi bidna... Czego się dla dziecia nie robi, nie? :)
Czy w ten weekend będzie testowanko jakieś ciążowe? Bo jak nigdy chyba coś pozapominałam.. Zoi, Goś - kiedy macie terminy?
Ja miałam drzemeczkę wieczorną, obudziłam się jak nowo narodzona i na pilatesik pobiegłam. A teraz czekam na swoje pierwsze bagietki własnej roboty, już ciemnieją w piekarniku :blush:
Agnilla, jak niedługo zacznę eksperymentować z ciastami, dostaniesz zaległego serniczka ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #762682 przez mloda

11 lata 6 miesiąc temu #762720 przez Asia K
Bry :)

Julka - chcialam ci doradzic takze innego lekarza do konsultacji ale widze ze sama do tego doszłas wiec luzik :)

Agni - to pipanie w ... jednak coś dało - wykres jak ta lala :D

Iss - ładne imie wybraliście :)

Dag - ja czekam z niecierpliwościa na zdjęcia :D

Ferri - tak często myć okna :ohmy: szacun :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #762722 przez Kaś_O
Moda to tylko czekać na efekty.. Ja podchodzę sceptycznie do takich rzeczy ale kto wie .. W sumie moi rodzice mówi znajomego który miał prądy w rękach i uratowa kiedys mojego tatę.. Powodzenia :)
Lozeczko obiecuje pokazać tak jak Aga napisala jak juz będzie stało złożone :) miałam nielada problem z wyborem bo cała paleta była a maz oczywiście "kochanie zdaje sie na Twój gust, wybierz kolor jaki Ci sie podob "

Isska gatulacje ale chyba zapomniałaś o dwuch pierwszych chłopcach wiec nie same dziewczyny ;)

Opinia 2 gina chybasie przyda skoro to taki poważny lek.. Julka a mam pytanie bo Może bedziesz wiedzieć czy dziecko mające niecałe 2 lata może dostać nale nietolerancji laktozy? Wcześniej nigdy problemów z tym nie był.. Mleko pije od 9 miesiąca chociaż do rok karmiony cycem.. A wcześniej produkty mleczne jadł..

Ferri szaleńcze zapraszam do mnie :) ja w sierpniu okna mylam to teraz przed zima jak znalaz :)

Asia Twojemu mężowi to pożądny wpierdol by sie przydał :p olej go a ze szkoły nie rezygnuj bo jedna warto sobie pzypomniec pewne kwestie :)

Gadalyscie o kochaniu i mówieniu przez facetów tego słowa.. Ostatnio leżymy i smyram mojego niedźwiedzia po plecach i napisałam mu "kochaj mnie" a on mi na to "tez Cię Kocham" uśmiałam sie bo od razu założył co napisze bo pózniej mówił ze coś mu nie pasowało ale stwierdził ze sie pomyliłam..

Ps ja kocham turkusowy i fioletowy i szary i chyba żółty (takiego pięknego żółtego laptopa miałam :( a teraz dla niedziala) no ale fazę na turkus w dom to ostatnio mam i odmiany niebieskiego :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #762816 przez Agnilla
u mnie z tym pęcherzem zdarzyło się też ze dwa razy, faktycznie od razu po slubie, tak, że i na nerki przeszło i wylądowałam na zwolnieniu :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #762817 przez Asia K
Kaś ja cały czas czekam na tego tefala od Agni :blink:
Ale tak serio , to nie chciałabym rezygnowac ale naprawde źle sie tam czułam sama :(

11 lata 6 miesiąc temu #762819 przez Asia K
Agni a moze mu nie mów ze liczysz - niech mysli ze to spontany są

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #762828 przez Agnilla

Asia, na tego Twojego meza to Ci nawet mojego woka wysle!!!

11 lata 6 miesiąc temu #762845 przez ann-sunshine
Bry,

Za dużo napisałyście, nie mam kiedy czytać.

Witam się i będę potem. Pędzę do sklepu po wiktuały na obiad, bo już nam się za domowym jedzeniem tęskni, a potem łapię się za szmatę i odkurzacz.

Miłego dnia

11 lata 6 miesiąc temu #762862 przez Kaś_O
U nas ładne słońce w zimno :( wychodzić sie nie chce..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #762875 przez gosia28
hejoł

julka nie słyszałam nigdy o tym leku, dobrze, że jeszcze konsultujesz z innym ginem :)

Chudzinka ja to jeszcze niespełna tydzień do testowania ;)

Asia kurde faceci są jednak z innej planety

moof fajnie, że już w domku :kiss:

a my po ślubie to też takie dwa ogry znaczy ogiery, z czasem entuzjazm zmalał :P

i nie wiem czy coś pominęłam... :unsure:

edit.
gogo i co, testowałaś? wyszło Ci coś? Pochwal się :P

kurna jesteśmy na szatańskiej stronie B)

Chudzinka a Ty kiedy masz tą laparoskopię? nie przypadkiem gdzieś teraz?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu #762954 przez Chudzinka
Nie, laparo mam 22-go listopada dopiero.. Takie terminy. Dlatego się wkurzam, jak się @ opóźnia, bo jak mieliby mi znowu o 3 miesiące przesuwać..A w tym cyklu tak jak z poprzednim, znów mam okresową obsuwę, odliczam dni "rezerwowe" i jak dak dalej pójdzie, to kolejny cykl będę musiała mieć krótki i dosłownie z 3 dniową miesiączką, żeby na zabieg być już po :(
Ale na szczęście brzuch mnie od wczoraj pobolewa, więc chyba @ łaskawie się pojawi wkrótce..

11 lata 6 miesiąc temu #762966 przez Asiaa
Iss gratulacje dziewczynki :) Fajne imię wybraliście :)

Chudzinka i jak bagietki wyszły? :) czytając to aż smaka sobie narobiłam :D

Asia K a może weźmiesz jakąś inną bliską Ci osobę? przyjaciółkę, mamę? zawsze to raźniej niż samej ;) dobrze jest wiedzieć pewne rzeczy odnośnie porodu bo to Ty będziesz rodziła a nie Twój mąż ;) i jak dostaniesz już patelnię to ustaw go do pionu :D

11 lata 6 miesiąc temu #762974 przez zoi
Elo :)

Julka, też bym poszła do innego gin po poradę.

gogo? odważyłaś się zatestować? :unsure:

11 lata 6 miesiąc temu #762987 przez anuuuusia
ferri foty z nowej sypialni obowiązkowe potem :blink:

julka oby nie przyszła :kiss:

goska.gogo czekaj, czekaj, czekaj... no właśnie, pali Ci się? Zachodzisz w ciążę na wyścigi z kimś?

mloda nie fochaj się, my Ci wszystkie zazdrościmy :P Nie ma bata, zajdziesz i to szybko :)

Asia K mój mąż twierdzi, że nie będzie go przy porodzie, bo mu akurat druga zmiana wypada :dry: Urocze :S

gosia28 od razu mi się ten numer w oczy rzucił :laugh: Musimy szybko z niej uciekać ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka