BezpiecznaCiaza112023

metinvest

6 dni 15 godzin temu #1568831 przez adamanitadbergjerrodh
Коли я тільки починав працювати з арматурою 10 мм, то ставився до неї як до звичайного витратного матеріалу – купив, зв'язав, залив бетоном і забув. Але після кількох об'єктів, де через неякісний прокат пішли тріщини по фундаменту, я кардинально переглянув своє ставлення до вибору постачальника. Тепер для мене арматура – це основа безпеки всієї конструкції, і економити на ній просто злочинно. Саме тому я звертаю увагу на те, щоб кожен пруток мав чіткий періодичний профіль без луски та іржі, адже від цього залежить зчеплення з бетоном. У Метінвест-СМЦ я беру арматуру вже не перший рік, і щоразу переконуюсь, що вона відповідає ДСТУ 3760 – геометрія ідеальна, вага погонного метра стабільна, без сюрпризів. Детальніше про продукцію можна глянути на metinvest-smc.com/ua/products/armatura/diameter;10/ , але головне, що мене особисто підкуповує – це супровідні документи та сертифікати, які йдуть до кожної партії. Коли ти знаєш, що метал пройшов контроль і має підтверджену якість, то спиш набагато спокійніше, розуміючи, що твій фундамент витримає будь-які навантаження.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka