BezpiecznaCiaza112023

mały problemik!

14 lata 5 dni temu #123931 przez sylwira1721
dziewczyny
mam maly problem poniewaz gdy skonczylo mi sie oczyszczanie po porodzie to po ok. miesiącu znow mi "stamtad" zaczelo sie lac ... taka krew jakby z woda rozrobiona i takie brazowe... ale tego bylo malutko... i jeszcze przed tym poszlam do gin. po tabletki antykoncepcyjne i mialam zażyc pierwsza gdy dostane okres... i wlasnie wtedy mylalam ze to byl okres a to nie byla miesiaczka tylko dalej mi sie tam w srodku oczyszczalo :ohmy:
i co ja mam zrobic jak juz ponad polowe tabletek zjadłam :unsure: a okresu dalej brak...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 5 dni temu #123935 przez Emme
najlepiej to zadzwoń do lekarza i oprócz tabletek zabezpieczałabym się na wszelki wypadek (choć raczej mało prawdopodobne, że mogłabyś zajść w ciążę)

14 lata 5 dni temu #123938 przez Natka
sylwira1721 dlaczego ci się tak"leje" to tego to nie wiem. Mi po CC tez lala się taka "dziwna" krew. Po 6 tygodniach po porodzie lekarz kazał mi przyjść na kontrole i przepisał tez tabletki antykoncepcyjne z tym ze powiedział ze mogę je już brać teraz i nie muszę czekać na okres. Tak tez zrobiłam i jak skończyłam opakowanie normalnie dostałam miesiączkę :)

14 lata 5 dni temu #123948 przez sylwira1721
to mnie pocieszylas Natka :kiss: moze dostane... no zobaczymy :lol:
tylko mi nie lało sie duzo tylko malutko a ja jak głupia od razu myslalam o okresie...

14 lata 5 dni temu #123966 przez Natka
spoko ja ci tylko mowie jak to było u mnie wiec myślę ze jak skończyć opakowanie to tez dostaniesz :kiss:
A jakie masz tabletki ?

14 lata 5 dni temu #124001 przez sylwira1721
tabletki mam Yaz :lol: barzdo fajne bo nic mi po nich nie jest jak to po innych bywa... a sorry jest jeden minus wychodza mi po nim pryszcze ,i to masa :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka