BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

11 lata 5 miesiąc temu #797635 przez pietruszka
Kachna, super że postanowiłaś do nas dołączyć. I w końcu dziewczynka!!! :laugh:

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #797639 przez baska007
Pala powodzonka na jutrzejszej wizycie :) Na pewno wszystko będzie dobrze :)

Loca ja właśnie kończę tą emulsję Perfecta mama, a przedtem używałam Baby dream, no i ani jedno, ani drugie nie zadziałało bo się zrobiły na tyłku:/ Teraz zamówiłam Mustelle i jutro powinna przyjść, mam nadzieję, że ona pomoże :) Tzn na cud nie liczę że zlikwiduje to co się zrobiło, ale żeby nowym zapobiegła :)

Witaj Kachna w naszym gronie :) Gratuluję córeczki :) Znowu odrobinka różu w do naszej niebieskiej tabelki :) No ale inaczej być nie mogło w Dzień Kobiet :D

11 lata 5 miesiąc temu #797640 przez darmag21
Kachana witamy serdrcznie w naszych progach. Napisz nam cos o sobie. Jak mija ciaza, z kad jestes...

11 lata 5 miesiąc temu #797654 przez kachna_28
Pochodzę z Łodzi. Ciąża jak dotąd przebiega rewelacyjnie. Na początku się męczyłam wymiotami, brakiem snu i stresem bo jakby nie było to zupełnie nowy rozdział w moim i męża życiu. Teraz jest wszystko w najlepszym porządku. Ja jestem szczęśliwa mój mąż coraz bardziej przyzwyczaja się do myśli że będzie tatą, a wiadomo że mężczyzną troszkę trudniej bo nie czują tego co my. Trzymam kciuki za wszystkie Marcowe Mamusie i Marcowych Tatusiów :D

11 lata 5 miesiąc temu #797666 przez darmag21
Kachna to pisz do nas codziennie bo my tu wspolnie spedzamy zimowe dni i nie opuszczaj nas.

11 lata 5 miesiąc temu #797670 przez majeczka22
MARCOWA TABELKA NA DZIEŃ 26 LISTOPAD 2013 :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #797671 przez moni91
Witam nowa mamusie:-* Oki kochane ja śmigam asku :-* milej i spokojnej nocy:):):)Dobranoc:):):)Majeczka jak zwykle nie zawodna:)

11 lata 5 miesiąc temu #797686 przez pala813
Kachna witamy w gronie marcowych mamuś :laugh:

Baska ja tez stosuje perfecta mama od ok 3 miesiaca juz tak systematycznie, dodatkowo od jakiegos miesiaca jak biore prysznic smaruje sie wlasnie ta oliwka z baby dream tez:) teraz po kilku opakowaniach kupilam sobie balsam z palmersa na rozstepy bo chcialam odpoczac od zapachu perfecty i smaruje nim brzuch w dzien czasem jak mnie ciagnie skora bardzo bo super sie wchlania, posladki i nogi:) nie wyskoczylo mi nic, mimo tego, ze brzuszek juz spory co prawda jeszcze kupa czasu ale jestem dobrej mysli:)

Co do wizyty musi byc dobrze :laugh:

Majeczka dziekujemy za tabelke:) jestes nie do zastapienia:)

11 lata 5 miesiąc temu #797709 przez moni91
Hej mamusie ja juz mojego wyprawiłam do pracy:) Wiecie co rozgryzłam swoja córę, jak jest głodna to kopie mnie po żołądku zeby pobudzić moje kwasy żołądkowe do pracy i zebym ja zgłodniała :)cwaniara :) normalnie rosnie mi mama agentka :laugh: a jak juz wstanę zjem i wypije cieple mleczko to ona wygodnie sie układa na dole i spi:)aj kochany urwis:):):)buziaki mamusie

11 lata 5 miesiąc temu #797717 przez roma4
Cześć Mamuski :) :)

O widzę Moni ,że jesteś rannym ptaszkiem tak jak ja , pozdrawiam

Witam nową mamusię Kachne i życzę spokojnych reszty miesięcy ciąży , a fajnie ,że córeczka u nas ich malutko :) :)

Pala powodzenia na wizycie :)
Mam nadzieję,że u Kojki wszystko ok , może po prostu nie miała czasu wejść ?
U mnie -1 nie za ciepło ale cóż to już prawie grudzień , idę z małą do przedszkola , miłego ranka

11 lata 5 miesiąc temu #797718 przez kojka-waw
Cześć robaczki .

Wywalalo mnie wcZoraj z forum i nie mogłam napisać jak po wizycie.
Krążek się trzyma dobrze niestety nie robił mi usg ale powiedział że jest ok.
Mogę troszkę po domu chodzić ale nie szaleć od razu.
U niego nastepna kontrola za trzy tygodnie.
Zaraz idę na glukoze .

Doczytam co u Was jak wrócę bo tam nie łapie wifi w telefonie.

11 lata 5 miesiąc temu #797719 przez roma4
Kojka śweitnie ,że się odezwałaś i ,że z krążkiem ok , bardzo się cieszę , pozdrawiam

11 lata 5 miesiąc temu #797727 przez faza56
Hej mamusie

Ja już po porannym spacerku z psami. U mnie mrozek złapał ale jest przyjemnie bardzo bo świeci słoneczko :)

Kachna witamy w naszym gronie :) Ja tym bardziej Cię witam bo mamy termin na ten sam dzień :) Fajnie, że do nas dołączyłaś. Pisz często!!

Jak tam się dziś czujecie? Ja mam coś dużo energii z rana i pewnie potem będę cierpieć bo się nachodzę i padnę po południu.

Dziś w nocy straszny skurcz mnie złapał w łydce. Myślałam, że urwie mi nogę. Nie jestem pewna ale na takie skurcze to chyba magnez pomaga. Jak się mylę to mnie poprawcie bo pewności nie mam.

Dziewczyny interesuje mnie jak tam Wasze starsze pociechy reagują na nowego członka rodziny? Przezywają ten fakt czy spokojnie do tego podchodzą?

Ściskam mocno :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #797769 przez darmag21
Czesc dziewczyny.

Kojka super ze wszytsko oki, smacznego drineczka zycze :laugh:

Moj Kacper dzis jednak do szkoly nie poszedl, lezy w ozku, jest gorzej jak wczoraj, wiec nie ma co.

Faza moj Kacper juz nie moze sie doczekac, wciaz pyta czy jeszcze dlugo zanim Oli sie urodzi, ostatnio stwierdzil, ze traktuje go jak wieznia, ze on by juz napewno chcial sie urodzic a ja mu nie pozwalam. Usmialam sie, ale wytlumaczylam, ze musi jeszcze urosnac, to stwierdzil, ze urosnie jak sie urodzi i byc tu mondrym rodzicem, heh ... wciaz dotyka brzuszka i jest zachwycony, ze oli go kopie, wczoraj np powiedzialam do Kacpra, KOCHAM CIEMOJ SMOKU, a on mi odp : NIE DLUGO BEDZIESZ MIALA DWOCH SMOKOW. Ma 7 lat, prawie 8... ale bardzo dojzale sie zachowuje na wiesc o bracie, moze dlatego ze czekalna nie bardzo dlugo, wszytskie kolezanki i koledzy mieli rodzenstwo w przedszkolu a on nie.

11 lata 5 miesiąc temu #797777 przez darmag21
Aha... Faza zapomnialam napisac, mnie tez skurcze lydek nekaja i to tylko w ciazy. Z Kacprem mialam to samo i teraz tez. Zwlaszcza nad ranem, niby jest to nie dobor zelaza, ale ja czytalam, ze jest to jedna z dolegliwosc ciazowych tak wiec tlumacze sobie to tak, ze ja cierpie na ta dolegliwosc inne na zgage ktorej ja nie zanm, w koncu biore witaminy i jak znowu siegne po dodtakowe to stwierdzilam ze za duzo tego bylo by.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka