BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #974869 przez zancik
Agge serio serio :laugh: tylko kurde nie jestem pewna na którą godz.chyba 16.30 ;) o kuwa i u mnie snieg zaczyna padać :woohoo: :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #974870 przez tysiiiak
Eej ja też mam wizytę 16.04 :D na 10 ;) miałam mieć 23 kwietnia ale mojego giną nie będzie więc mam szybciej ;) ale będzie wizytowo ;)

10 lata 1 miesiąc temu #974874 przez zancik
Heh Tysiiak ale fajnie :) :) jeszcze któraś mamusia ma wizytę 16.04? ;) już nie mogę się doczekać wizyty tylko na niej dostanę skierowanie na glukozę :sick:

10 lata 1 miesiąc temu #974875 przez tysiiiak
Ja mam zrobić glukoze przed wizytą i pójdę w przyszłą środę żeby nie iść we wtorek po świątecznym obzarstwie haha :D

10 lata 1 miesiąc temu #974876 przez zancik
Tysiiak ja to codziennie wpierdzielam dużo słodkiego,ale mam nadzieję,że nie mam cukrzycy ;) ciekawa jestem czy coś się płaci za badanie?chodzę prywatnie do gina

10 lata 1 miesiąc temu #974877 przez agge
Ja mam na 8:30 :D fajnie się zlożyło, że w ten sam dzien mamy :D
będziemy razem odliczać.
Ja w przyszłym tygodniu muszę zrobić mocz i morfologię

10 lata 1 miesiąc temu #974903 przez AgusiaKRK
A ja mam jutro o 8.30 :-) Mam nadzieję że maluch podrosl tyle ile trzeba. W końcu jem niemało i staram się odpoczywać! I zastanawiam się, czy już całkiem na zwolnienie nie iść, sił mam już coraz mniej...

10 lata 1 miesiąc temu #974923 przez ewela007
Ja za glukozę placilam 15zl. Krew i mocz po 8zl

10 lata 1 miesiąc temu #974928 przez agnieszka1
A ja mam wizytę 15.04 ale nic konkretnego się nie dowiem,bo to będą wyniki glukozy coś tam jeszcze i badanie ginek. i pewnie ustalenie usg więc może gdzieś w połowie maja się dowiem kto tam mieszka.

10 lata 1 miesiąc temu #974940 przez agge
DOBIJE MNIE TA POGODA :( chyba choinkę ubiorę, bo klimat BOżego Narodzenia jak na razie tylko czuję. :/

10 lata 1 miesiąc temu #975006 przez AgusiaKRK
Cześć dziewczyny, melduję się po wizycie. Zaliczyłam dziś i gina i internistę i wiecie co? Nie dość że się pochorowałam i kaszel mnie męczy jak szalony, to jeszcze dostalam skierowanie na patologię ciąży, bo dzidziuś wciąż jest za mały na swój wiek :( Mam nadzieję, że tylko na badania i nie skierują mnie do szpitala na Świeta... Kazali się nie denerwować, ale weźcie się nie denerwujcie! :(

10 lata 1 miesiąc temu #975016 przez zancik
hej :)
Pogody ciąg dalszy :( :( :( ja chcę wiosnę!!!!!!

Agge no ja też chyba choinkę ubiorę w jaja wielkanocne :laugh: :laugh: :laugh:

Ewela to mało płaciłaś bo gdzieś słyszałam,że 50 zł podobno kosztuje :whistle:

AgusiaKRK wiem,że cieżko jest się nie denerwować,ale jakoś musisz dać radę bo jak Ty się denerwujesz to i maluszek jest niespokojny :( Trzymam mocno kciuki żeby nie zostawili Cie na święta :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #975026 przez agge
Agusia współczuję Ci... na pewno wszystko będzie dobrze. Nawet jakbyś wylądowała w szpitalu, to na pewno by Ci to pomogło :kiss:

Pogoda rzeczywiście piękna, wstawiam fotkę jaka u mnie wiosna B)

Załączniki:

10 lata 1 miesiąc temu #975039 przez agnieszka1

AgusiaKRK napisał: Cześć dziewczyny, melduję się po wizycie. Zaliczyłam dziś i gina i internistę i wiecie co? Nie dość że się pochorowałam i kaszel mnie męczy jak szalony, to jeszcze dostalam skierowanie na patologię ciąży, bo dzidziuś wciąż jest za mały na swój wiek :( Mam nadzieję, że tylko na badania i nie skierują mnie do szpitala na Świeta... Kazali się nie denerwować, ale weźcie się nie denerwujcie! :(

A może genetycznie jest dziecko małe i tak naprawdę jest wszystko ok. Mów,że możesz się położyć do szpitala na obserwację,ale dopiero po świętach. Poza tym jutro sobota,mniej wszystkich na oddziałach tylko,aby było a co to da,że poleżysz jak i tak będą czekać do wtorku. Ja tak myślę,bo wiem jak u nas w weekendy.

Mam nadzieję,że to nic takiego tylko fałszywy alarm. Trzymam kciuki,aby było wszystko dobrze.

Zryta pogoda. Idę dziś do fryzjera może będę wyglądać jak człowiek :)

10 lata 1 miesiąc temu #975045 przez tysiiiak
Kurcze Agusia przykro mi :( mam nadzieję, że po prostu taka uroda dzidziusia i nic złego to nie oznacza :( ale rozumiem że coś tam urosło się dzieciaczkowi? ;) Może tak jak radzi Agnieszka idź do szpitala po świętach bo się należysz niepotrzebnie a i tak g... zrobią. Jeszcze ten kaszel... Zdrówka :kiss:

Ja pierduuu Agge gdzie Ty mieszkasz na Syberii? Ja bym się chyba popłakała widząc takie coś za oknem :S fuuuuj odejdź zimo!!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka