BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

10 lata 3 miesiąc temu #1027368 przez madzialenka
Justyna bylismy u niego najpierw...wykluczyl migdalki....bylam u alergologa..czysty u pulmunologa czysto... gdy mial 4 latka mial usuwany wyrostek maly,przez paproctwo lekarzy meczyl sie 5 dni zanim trafil na stol...niestety trafil w momencie gdy juz sie rozlal i mial zapalenie otrzewnej i perforacje jelit,od tamtej pory gdy poszedl do przedszkola lezymy....i kwiczymy jednym slowem.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1027369 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #1027370 przez magmus88
Madzia! Będziesz najlepszą mamusią pod słońcem :) Nie myśl w tych kategoriach, proszę Cię :)

Justyna dzięki! ładnie usystematyzowałaś moje wypociny ahhaha

I ponawiam pytanie :D jesteście już zapisane na drugie prenatalne czy może nie idziecie??

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #1027374 przez Anna1991
.

10 lata 3 miesiąc temu #1027375 przez madzialenka
magmus no ja ide tyle ze on mi kazal przyjsc miedzy 26-28 tyg bo ja chce miec tez filmik a wtych tyg wszystko najlepiej buzke etc widac bo pozniej mowi ze wlasnie juz kiepsko cokolwiek zobaczyc.ale nie powiem bo z synem bylam w 37 tyg i jeszcze scisnieta mordeczke widzialam :))) ale juz ciasnoooo bylo:)

10 lata 3 miesiąc temu #1027377 przez Sevilla
Dziewczyny udało mi się zapisać do profesora, który zajmuje się badaniami prenatalnymi, badaniem wad serca płodu, wczesnym rozpoznawaniem wad u płodu. Przyjmie mnie jeszcze we wtorek na dokładne USG, tak bym mogła z czystym sercem zdecydować czy chce się udać na amnio czy nie.

Ja jeszcze nie jestem zapisana na II badania między 18 a 22tc, mimo że jestem objęta programem. Kazali dzwonić w drugiej połowie lutego.

Cornick też myślałam, że w strinach wystartowałaś, a sobie pomyślałam jaki fajny tyłek masz hahaha

A i zdecydowałam, że brzusiu rośnie MAJA

10 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1027390 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #1027391 przez madzialenka
Cornik zostaw:)))))bedziemy za pare mies porownywac sobie:)

10 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1027397 przez Cornick

10 lata 3 miesiąc temu #1027399 przez magmus88
Cornick zostaw... czuję się winna hehe. Ale napisałam, ze na pierwszy rzut oka :PP

10 lata 3 miesiąc temu #1027466 przez Iwka
Hej dziewczyny☺ na Waszą prośbę pisze kilka słów o sobie. Więc mam 36 lat i jednego syna 11 lat ☺ pracuję ale obecnie jestem na L4. Jeśli chodzi o dzidzie która rośnie w brzuszku to jeszcze nie wiem czy chlopczyk czy dziewczynka. Na prenatalnych wyszło ze prawdopodobnie chlopczyk a mój lekarz nie do końca się z tym zgadza ☺ mam nadzieje ze dowiemy się teraz 9 lutego bo mam wizytę. Jak chlopczyk to będzie Maksymilian a jak dziewczynka to Nadia ☺ Teraz kończę 16 tydzień i wydaje mi się ze czasami czuje ruchy ale bardzo sporadycznie. Czy Wy też już czujecie ruchy? Kurcze juz zapomniałam jak to jest z tymi ruchami minęło już 11 lat a pierwsza ciąża była całkiem inna niż obecna.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #1027469 przez Anna1991
.

10 lata 3 miesiąc temu #1027470 przez madzialenka
Cos w te wakacje malo chlopcow chce sie rodzic tu u nas:)) choc tak jak ktoras mowila chyba Cornik ze moze sie tez okazac przy porodzie ze dziewczynki beda chlopcami;)))
No to ja rowniez witam serdecznie nowa mamusie;)) Mam nadzieje,ze zostaniesz z nami do konca;))
Ej dziewczyny ja mam nadzieje tylko ze nasz watek po porodach nie umrze tak jak widze na grudniowkach;))))???
Ciesze sie poniekad ze to bedzie lato..nie trzeba bedzie kupowac kombinezonu ani nic grubego;) na dwor mozna wyjsc na dluzej ,choc ja lata nie znosze,teraz widze same superlatywy;))

10 lata 3 miesiąc temu #1027471 przez Iwka
Termin na lato to super termin ☺ jak w lutym urodziłam syna to masakra ubierać dziecko w te kombinezony itp. Kurcze troszkę mnie przeziębienie złapało

10 lata 3 miesiąc temu #1027472 przez Iwka
Macie jakieś sposoby na katar? ☺

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka