- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Meble kuchenne remont
Meble kuchenne remont
- Meliska
-
Autor - Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
3 tygodni 5 dni temu #1568575 przez Meliska
Słuchajcie, czy jest sens porywać się na całkowitą wymianę mebli, jeśli korpusy są w dobrym stanie? Zastanawiam się nad szybkim liftingiem kuchni polegającym tylko na nowym blacie i frontach, ale boję się, czy to nie jest „pudrowanie trupa”. Czy ktoś z Was robił taką metamorfozę i faktycznie zaoszczędził połowę budżetu, czy gra nie była warta świeczki?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miria
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
3 tygodni 2 dni temu #1568579 przez Miria
taka tam mama
Mialam ten sam dylemat ale postanowilam wymienic całość nie żałuję jak cos robic to porządnie nie oplaca się poprawiac starych
Jednak jeśli meble są w dość dobrym stanie i nie chcesz wydawać dużo kasy, możesz zastanowić się nad ich oklejeniem:
www.vinylcouture.pl/
Ta firma oferuje takie realizacje, zobacz co Ci zaproponują.
Jednak jeśli meble są w dość dobrym stanie i nie chcesz wydawać dużo kasy, możesz zastanowić się nad ich oklejeniem:
www.vinylcouture.pl/
Ta firma oferuje takie realizacje, zobacz co Ci zaproponują.
taka tam mama
- anett
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
3 dni 8 godzin temu #1568638 przez anett
Możesz takie meble teraz bez problemu wszędzie kupić. Jest cała masa sklepów gdzie możesz je zamówić nawet online, a ja chcę też tych
montiermebli.pl/ fachowców od montażu zatrudnić bo nie jestem w stanie samodzielnie tego zrobić. Nie mam ani zdolności manualnych ani odpowiednich narzędzi