BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu #303515 przez nikusia1988
Aguśka ja dalej trzymam kciuki :kiss:

Ale te wasze dzieciaczki są przesłodkie :kiss: :kiss: :kiss:

Mnie Mirella palnij żebym jutro nie robiła testu!!!!!!!!! Prosze... :S
Tempka na górnych poziomach ale w tamtym cyklu też tak było i w ostatnie 2 dni spadła i na nastepny dzien byla @ i teraz tez tak bedzie, na pewno, ale tak mnie ciagnie do kupienia testu...
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #303542 przez Majowka
Emka trzymam kciuki!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mirella, na pewno wszystko bedzie dobrze!

Hania przesliczna, PM twoja coreczka rowniez!

Nikusia cierpliwosci! Zaciskam! :kiss:

U mnie 13 tydzien! :laugh: Bocian leci!!!!!!!!!!
13 lata 2 miesiąc temu #303543 przez ViFi
mesy napisał:

gorla wtedy se zapodam zastrzyka i mój będzie uważał :P :P :P :P nie ma to tamto :lol: zapalenia już nie chce :lol:

chłopek jeszcze trochę i sobie przypomnisz co to jest prezerwatywa hahaha

A może Twój mąż ma jakieś zapalenie i od niego łapiesz a nawet nie wiesz, że to tak czesto u Ciebie bywa.

Ja dziś mam 26dc.
A wczoraj taaak mnie bolało po prawej stronie, że nie mogłam się ruszyć.... a później coś ciągło...

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 2 miesiąc temu #303547 przez mesy
ViFi napisał:

mesy napisał:

gorla wtedy se zapodam zastrzyka i mój będzie uważał :P :P :P :P nie ma to tamto :lol: zapalenia już nie chce :lol:

chłopek jeszcze trochę i sobie przypomnisz co to jest prezerwatywa hahaha

A może Twój mąż ma jakieś zapalenie i od niego łapiesz a nawet nie wiesz, że to tak czesto u Ciebie bywa.

Ja dziś mam 26dc.
A wczoraj taaak mnie bolało po prawej stronie, że nie mogłam się ruszyć.... a później coś ciągło...

,

ViFi myślisz ? bo ja jednak jestem dalej przekonana że to od gumek było bo przestaliśmy używać i zapalenia się skoczyły
13 lata 2 miesiąc temu #303563 przez ViFi
ViFi myślisz ? bo ja jednak jestem dalej przekonana że to od gumek było bo przestaliśmy używać i zapalenia się skoczyły[/quote]

A jakie używaliście ?? opóźniające???

ViFi

13 lata 2 miesiąc temu #303566 przez mesy
ViFi różnych hehe ja już nie pamiętam :P w większości durex ale jakie to nie wiem
13 lata 2 miesiąc temu #303614 przez ViFi
mesy napisał:

ViFi różnych hehe ja już nie pamiętam :P w większości durex ale jakie to nie wiem

durex ma 2 rodzaje lateksu jedne anty alergiczne...

ViFi

13 lata 2 miesiąc temu #303656 przez Mirella
Hanusia Madziaski to mi uparcie Duśkę przypomina, chyba ją sobie wirtualnie adoptuję :lol:

PM no jasne że pamiętam, superexpress nie staraczka :lol: Twoja Hanusia też piękna, kiedy to zleciało? Jakoś mi się wydaje że wcale nie tak dawno zafasolkowałaś ;)

Ksawcio by się nam przydał do towarzystwa, Chłopek musisz tak daleko mieszkać? Mieliby radochę z Duśką, my lubimy takich zawadiaków :D

Emka wyleguj się ile wlezie, nie żałuj sobie. Moja siostra tez miała plamienia i ciągle coś ma, już nawet szpital zaliczyła jak jej żywa krew poszła. A lekarz na to żeby się nie przejmować bo czasem tak jest i już. Trzymam kciuki żeby u Ciebie też było takie czasem tak jest i już.

Nikusia palnąć????????????? A z przyjemnością, dawno nikogo nie palnęłąm ;) AAAAAAAAA maaaaaaaaszzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #303695 przez gorla
PM witaj, córcia śliczna :lol:

bidolku kiedy idziesz znów do lekarza???

Majówko nie obejrzysz sie a już rodzić bedziesz

Emka w domu jesteś cały czas?? lekarz mówił, ze jest dobrze, takze spokojnie. Lez nie przemęczaj sie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Nikusia wytrzymaj z testem!!!!! nie ma co wcześniej robić.. ciekawa jaka ja bede mardra za 2 tygodnie hehe :blush: :blush: :blush:

mesy noo moze na jakieś gumki masz uczulenie jak ja?? teraz lekarz powiedział, ze od antybiotyku i nie dał nic dla małża , bo zapytałam. ale jak mimo nie używania gumek znów przylezie zapalenie to gina przycisnę

Mirell jak chcesz rzrywki dla Dusi to ci Oliwkę podrzucę :silly: ona wymysli takie zabawy, ze hoho, akurat mamy ferie
13 lata 2 miesiąc temu #303706 przez Mirella
Gorla dawaj, bo ja mam trochę roboty a nic zrobić nie mogę bo co chwila mnie woła, jak pól godziny spokoju mam to cud ;) Przydałoby się towarzystwo dla dziecka to ja bym robotę podgoniła :)
13 lata 2 miesiąc temu #303719 przez chłopek
mirella to odwiedzcie nas w wakacje:)
13 lata 2 miesiąc temu #303720 przez gosiak
Cześć gaduły :woohoo:

Sorki że tak rzadko się udzielam jakoś weny nie mam do pisania w sumie u mnie po staremu, kombinuję jak tu na te Hsg się zapisać ale na razie musze czekać, do jednego szpitala zadzwoniłam to najpierw babka mnie na wizyte zapisał do gina ale czy się uda w nowym cyklu zrobić to watpię, ale o tym to chyba już pisałam :S

dzieciaczki cudowne macie :kiss: Madziasku Hania już taka duża i co raz ładniejsza ucałuj od ciotki Gochy :kiss:

Mirella jeśli mówisz że w odpuszczonych czy straconych cyklach sie udaje, to mam nadzieję że u mnie tak będzie haha :laugh: bo w ogóle się w tym cyklu zbytnio nie "postaraliśmy" nie wiem jakoś parcia nie było i chęci na plusiki, nie wiem jakiś leń nas dopadł, albo po prostu już zaczynam wątpić że kiedykolwiek się uda :dry:

co ja jeszcze chciałam napisać hmm :unsure: no nic całuje wszystkie i zaciskam kciuki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 miesiąc temu #303874 przez Aguska23
:S Jak mi się nie chce dziś w tej pracy siedzieć :P wody nie ma więc ograniczam wyjścia do wc....a cycki tak bolą, że dotknąć nie mogę. masakra jakaś :P :( niech lepiej @ bo wybuchnę czekając na nią :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #303879 przez Mirella
Aguśka, bez sensu, czekaj żeby nie przylazła :P Eeehhh, ja bym chciała zeby mnie jeszcze tak cycki pobolały, czasem tęsknię za tym, wiecie?
13 lata 2 miesiąc temu #303894 przez Aguska23
Można za tym tęsknić? Najchętniej bym stanik zdjęła :P Ale nie możlwie, żeby się udało, raczej znowu zaczyna się rozregulowywać, jeden cykl z dupkiem się udało, że było 28 dnia a teraz znowu będzie pewnie to co przedtem
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia