BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #580471 przez Martynka__89
Sylwus a to powinno być w podstawowej morfologi ?

Pani ja nie wiem co mieszka pod Twoim serduszkiem ale życzę szczęśliwej ciąży, a także rozpakowania. I czy córka czy syn to życzę aby było zdrowiutkie :kiss:

www.zapytajpolozna.pl/123-x-xii/580456-listopadowki-2013.html Pani to dla Ciebie :)

Moja Kropeczka:(9.02.2015
Temat został zablokowany.
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #580475 przez nefretete666
Pani p a lekarz nie powiedzil kiedy termin?Kurcze wlasnie zle wpisalam czy jakas pani moderator mogla by to usunac??? zrpbilam juz nowy watek tam gdzie trzeba
12 lata 2 miesiąc temu #580479 przez ferritka
AAAj no Sis B) B) , chyba właśnie przez A tak mi sie Groszka chce :lol: :lol: już to widzę mały kibic :blush: :blush:

a potem może jeszcze jeden Groszek synuś mamusi ,a potem najmłodsza Cinka, kolorowa różowa i cała w kokardkach :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

nop załóż wątek listopadowych mamuś 2013 :woohoo: ale on nas nie odchodź, plissssssssssss nie zapomnij o starych ciotkach :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #580484 przez gosiak
Pani na Listopadówki mozesz iść bo tam na razie Nefretete samiutka, ale do Nas masz przyłazić bo to Twój "dom" wiec z każdym zdjątkiem to do Nas obowiązkowo co byśmy się pozarażały.
A tak w ogóle mam do Ciebie pytanko, znasz może tą paletkę? Jeśli tak to jaką masz opinie, warto kupić? Bo na dzień kobiet kce sobie kupić cosik i mnie tak kusi, co by na lato w kolorki się pobawić ;)

allegro.pl/paleta-168-cieni-queenstyle-c...iek-i3057234872.html

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #580489 przez studentkaae
nio, ja tak myślę Sis, że to pewnie dlatego taka ciągota nasza do Groszków. a teraz to i tak sobie myślę, że cudem będzie w ogóle zajść na początek, a czy to Cinka czy Groszek to już pewnie takie ważne nie będzie. zobaczyć 2 kreski to już tak wiele przecież :)

noo, Pani - Gosiak ma rację - tu twój "dom" z nami i dlatego z fotkami musisz przychodzić!!!
12 lata 2 miesiąc temu #580491 przez Martynka__89
Oooo podpisuje się pod Gosiak też chciałam taką paletkę zakupić. Mam cienie z Avonu ale nie opłacają się jeśli paletka jest fajna. A pobawiłam bym się kolorami :silly:

Ja mam Grocha :P to teraz chciałam bym Pipuszkę ale chyba mój Groch wolał by Groszka :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #580503 przez pani_p
Lekarz nie mówił nic o terminie bo ciąża zbyt młoda, a ja nie miesiączkowałam regularnie :)

Na pewno Was nie opuszczę. Ja się już tu zdążyłam zadomowić :)

Co do tej paletki to nie miałam z nią do czynienia. Ogólnie rzecz biorąc to polecam takie wielokolorowe palety bo jest duuużo kolorów w jednym miejscu i nie trzeba szukać jak się ma na jakiś ochotę. Kwestia tylko czy pigmentacja tej palety jest fajna, może poszukaj na necie opnii, może na wizażu by było. Ja mam tą:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 2 miesiąc temu #580504 przez nefretete666
Dziewczyny a wy długo sie staracie?
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #580508 przez ferritka
oooo cud paletka :lol: szkoda że ja się nie cieniuje bo sama bym se kupiła B)
ja sobie chyba na dzień kobiet pójdę do natury se jakiś fajowski ajlajner kupie :lol:

Nefre, odkąd jestem z moim A przytulamy sie bez zabezpieczenia. Od 2 lat świadomie sie staramy. W czerwcu 2012 straciłam ciąże ok 7-8 tyg. Od tego czasu ciągle nic :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

12 lata 2 miesiąc temu #580512 przez pani_p
Kochane ja uciekam bo mąż z pracy wrócił :) Będę stacjonowała na fonie :)
12 lata 2 miesiąc temu #580519 przez studentkaae
aaa, bo w piątek dzień kobiet przecież... se zapomniałam.
hmmm, to co ja bym sobie kupiła... hmmmm, no nie wiem, nie wiem.

Nefretete - ja ponad rok, w tym 1 Aniołka mam
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #580520 przez Martynka__89
Ferritka ja bardzo rzadko się cieniuję :P głównie kreski sobie robię na powiece (a z tym to mam trzy światy sto razy poprawiam zanim zadowoli mnie efekt :p). Ale taką paletką nie pogardzę :lol: Natchnęło mnie jak wspominałyście o awanturze na sierpniówkach i sobie przeglądam :p pamiętam jak za czasów dziewczyn z 2010 były awantury :blush: o masakra :ohmy: O Mateuszka staraliśmy się tak ok. roku, a póki co specjalnie się o malucha teraz nie staramy.

12 lata 2 miesiąc temu #580522 przez sylwus136
MArtynka ja zawsze mam wszystko wypisane i nie skrótami jakie Ty podałaś tylko w pełnych nazwach ale jak już mówiłam każdy punkt pobioru krwi robi inne :)
12 lata 2 miesiąc temu #580525 przez nefretete666
Kurde masakra współczuje Wam a robiłyście jakies badania?kurde moze Was jakos zarazimy z PaniaP i zafasolkujecie w najblizszym cyklu:)Mi pomogly tety owulacyjne akurat jesli moge polecic:)
12 lata 2 miesiąc temu #580528 przez Martynka__89
Sylwus ja robię już tyle lat w jednym laboratorium, a broszurki z wynikami są zawsze inne. Zobaczę co pediatra mi powie.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka