BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

12 lata 1 tydzień temu #644933 przez Insomnia
Dave Mateo przystojniaczek :kiss:

A brzuszki śliczne, każdy bez wyjątku :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #644938 przez Gravity
Witam
Ja juz na nogach i za 15 min do pracy.
Dave ucaluj kruszynke i Majeczke oczywiscie tez.Ale to Mati nie spi i juz oglada swiat z rana:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

12 lata 1 tydzień temu #644942 przez Dave
MoNiaa-no Maja to mistrzostwo swiata. moj aniolek,a drugi wlasnie pije:-)

pani-laska z Ciebie i szybko brzuszek wyskoczyl. teraz to tylko sie nim chwalic wszystkim na okolo.

kto mi zabral slonce??? przyznac sie bez bicia:-P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #644949 przez anoda89
Dzień dobry. No i ja dzisiaj miałam problemy ze spaniem :dry: Pogoda piękna, słoneczko świeci i jest bardzo bardzo ciepło :)

Monia ja to się za bardzo na wychowywaniu dzieci nie znam ale może spróbuj jej dawać wodę do picia w nocy, dzieci lubią słodkie i chętnie wypijają hektolitry picia a jak będzie to coś nie słodkiego to napije się troszeczkę i nie będzie sikać.

Pani no gdzie Ty gruba, brzusio tylko rośnie :)

Iwonta pomyślnej wizyty i czekam na fotencje :)

12 lata 1 tydzień temu #644953 przez pani_p
Dave ja nie bo u mnie też pochmurno.

No dobra, pocieszyłyście mnie :P Jutro idę do lekarza to się okaże czy mi kg przybyło ;)

12 lata 1 tydzień temu #644957 przez MoNiaaa
wszystkie rady sa super tylko moje dziecko jest jakies niereformowalne...Julka za nic sie nie napije wody nawet jak w szpitalu byla i mialysmy wczesniej usg zapowiedziane i mogla pic tylko wode to wolala nic nie pic i ryczec niz sie napic..na nia nie ma sposobu :ohmy: probowalam jej nawet w nocy dac z kubeczka sie napic bo nie wypilaby tyle ile z butelki ale tez nic wtedy jest wrzask i nie idzie jej niczym uspokoic a niestety mieszkajac w bloku to srednio zeby dziecko plakalo przez godzine ze chce pic bo pomysla ze torturuje dziecko :huh: chyba musi po prostu przyjsc na nia pora albo bedzie sikala w majtki az sie jej tylek odparzy is ie nauczy ;)

Dave to pewnie dumna jestes z cory :) Matkowi pozazdroscic takiej starszej siostry :)

http

]

12 lata 1 tydzień temu #644963 przez Dave
anoda-czyli slonko to Twoja sprawka:-P
podziel sie z nami:-)

Monia-dokladnie,moze jeszcze nie jej pora. cierpliwosci.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #644968 przez anoda89
Dave oj nie wiem czy ją oddam tak pięknie jest ;) :P No chociaż z Tobą mogę się podzielić, niech Maja skorzysta :) :)

Monia no to uparciucha masz małego :) Jeszcze ma czas. Chociaż jakby kilka razy się obsikała to może by skumała o co chodzi, moja siostra też długo nie wołała w nocy że chcę siku ale kilka razy się obsikała i udało się ;)

12 lata 1 tydzień temu #644975 przez MoNiaaa
u mnie tez w koncu soneczko wyszlo :) mam nadzieje ze od czwartku ez bedzie cieplutko bo mam wolne :)

http

]

12 lata 1 tydzień temu #645009 przez iwonta_kg
Jeszcze 4 godziny do wizyty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dziewczyny napewno wrzucę jakąś fotkę jak wyjdę od gina :) dobrze mieć internet w telefonie :lol:

U mnie jest piękne słońce i 17 stopni :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #645017 przez emka
Hej babeńki!
Witam się po weekendzie :) zyczę udanych wizyt u ginów i czekam na foty :) Rozumiem wasz niepokój . Trzymam mocno kciuki! :kiss: :kiss: :kiss:

A moje dziecko dziś wyjechało na 5 dni w Wasze strony z klasą :) Jest już w Łodzi. Mają zwiedzić Czestochowe po drodze, potem Olsztyn i w Ojcowie mają mete. W kolejne dni zwiedzają Kraków, Wieliczkę i Ojcowski Park Narodowy. Meldujcie mi jaka pogoda u Was , bo czytam ze ciepło ale burzowo ;) Tak się bałam o podróż, bo ona ma choroe lokomocyjną, ale jedzie już 6 godzin i jest ok. Bardzo się cieszę. Zapodałam jej co prawda aviomarin, ale zdarzało się żew nie działało. Mam nadzieje ze dojedzie spokojnie :blink:

Monia będziesz testować?

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

12 lata 1 tydzień temu #645022 przez MoNiaaa
emka ale cie dawno nie widzialm :)
to pierwsza taka wyprawa corci?pewnie masz stracha?ja sie boje pierwszej wyprawy Julki ;)
ale aviomarin i dobre towarzystwo zalatwia sprawe :) ja z tarnowa jestem wiec do krk nie tak daleko i poki co cieplo :)

tak bede testowala w czwartek w moje 24 urodziny :)

http

]

12 lata 1 tydzień temu #645025 przez emka
Monia OO to fajną date wybrałaś :) Trzymam kciuki :) Obyś dostałą cudny prezent :)
A Wikulę czasami zabiera wujostwo na wakacje na tydzień, bo mają syna w podobnym wieku, także byłą już "bez" mamy. Ale z klasą to całkiem co innego. Ciocia zawsze robi za mame, wiesz jak jest. A tam trzeba się uczesać, znaleźć odpowiednie rzeczy do ubrania itp. To już wyższa szkoła jazdy, ale da rade. Tylko podróż mnie stresowała, nie śpie dziś od 3.30. Bo o 4.45 mieli zbiórkę pod szkołą. A już nie dałam rady zasnąć z tego wszystkiego. :silly:

12 lata 1 tydzień temu #645030 przez MoNiaaa
emka pewnie ze sobie da rade duza panna z iej juz :) pewnie sie okaze ze lepiej sobie radzi niz w domu bo przeciez przy kolezankach zawsze daje sie z siebie wiecej :)

a data tylko dlatego wlasnie ze to urodziny gdyby nie to testowalabym kilka dni pozniej boje sie troche ze moze byc za wczesnie nawet jesli by ciaza byla bo u mnie ostatnio sie cykle poprzestawialy ale zaryzykuje :P

http

]

12 lata 1 tydzień temu #645062 przez emka
Trzymam kciuki :kiss:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka