BezpiecznaCiaza112023

Czy buty Pleaser są wygodne do tańca

2 tygodni 3 dni temu #1568927 przez kyfu
Dziewczyny, szukam opinii o butach marki Pleaser. Wszędzie w sieci widzę, że dziewczyny na treningach tańczą właśnie w nich. Czy one naprawdę są tak wygodne, jak wszyscy mówią, czy to po prostu moda? Chodzi mi głównie o trzymanie stopy i trwałość wykonania przy intensywnym użytkowaniu. Warto inwestować w tę markę na początku przygody z tańcem?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

2 tygodni 3 dni temu - 2 tygodni 3 dni temu #1568928 przez majstero2k
Pleasery to absolutny klasyk w świecie tańca i według mnie nie mają sobie równych pod względem wygody oraz wykonania. Projektanci tej marki doskonale wiedzą, jak obciążana jest noga podczas treningów. Mają świetnie profilowaną wkładkę, która amortyzuje wstrząsy, a podeszwa jest wyprofilowana tak, żeby ułatwiać obroty i pracę na podłodze. Oryginalne modele dostaniesz pod adresem heelshub.pl/dance-shoes/pole-dance-heels/pleaser-pole-dance i z doświadczenia powiem, że przesyłka dociera bardzo szybko. Moje pierwsze szklanki służą mi już drugi sezon bez żadnych widocznych uszkodzeń, a tańczę po trzy razy w tygodniu. Moim zdaniem to najlepsza inwestycja na start, bo tańsze zamienniki potrafią pękać na łączeniach albo odklejać się już po kilku mocniejszych treningach na sali.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka