- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Czy buty Pleaser są wygodne do tańca
Czy buty Pleaser są wygodne do tańca
- kyfu
-
Autor - Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
2 tygodni 3 dni temu #1568927 przez kyfu
Dziewczyny, szukam opinii o butach marki Pleaser. Wszędzie w sieci widzę, że dziewczyny na treningach tańczą właśnie w nich. Czy one naprawdę są tak wygodne, jak wszyscy mówią, czy to po prostu moda? Chodzi mi głównie o trzymanie stopy i trwałość wykonania przy intensywnym użytkowaniu. Warto inwestować w tę markę na początku przygody z tańcem?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- majstero2k
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2 tygodni 3 dni temu - 2 tygodni 3 dni temu #1568928 przez majstero2k
Pleasery to absolutny klasyk w świecie tańca i według mnie nie mają sobie równych pod względem wygody oraz wykonania. Projektanci tej marki doskonale wiedzą, jak obciążana jest noga podczas treningów. Mają świetnie profilowaną wkładkę, która amortyzuje wstrząsy, a podeszwa jest wyprofilowana tak, żeby ułatwiać obroty i pracę na podłodze. Oryginalne modele dostaniesz pod adresem
heelshub.pl/dance-shoes/pole-dance-heels/pleaser-pole-dance i z doświadczenia powiem, że przesyłka dociera bardzo szybko. Moje pierwsze szklanki służą mi już drugi sezon bez żadnych widocznych uszkodzeń, a tańczę po trzy razy w tygodniu. Moim zdaniem to najlepsza inwestycja na start, bo tańsze zamienniki potrafią pękać na łączeniach albo odklejać się już po kilku mocniejszych treningach na sali.
Ostatnio zmieniany: 2 tygodni 3 dni temu przez majstero2k.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.