BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 4 miesiąc temu #290626 przez adee84
Sonia to jest wcielona diablica, śliczna naprawde ale niedobra, nie lubi mnie, no chyba, że chce się jutać to wtedy owszem a tak to mnie gryzie, kocha tylko Rafa, boi się go też bo ją od jakiegoś czasu musztruje bo strasznie nam na złość robi.
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #290629 przez happymamma
adee84 napisał:

jakie wybić :ohmy: :ohmy: to dodam jeszcze obróżkę czerwoną ale nie ręczę czy da sobie założyć :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi też coś zaczyna na głowe siadać :woohoo: :woohoo:

Adee, zapytałam i Sylwek stanowczo odmawia zakładania czerwonej obroży - nad innym kolorem jszcze by się zastanowił :lol: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #290630 przez soniasg
Adee jakby mnie zwierze nie lubiało to bym się go bała a co dopiero kota.... to moim zdaniem takie fałszywe i pamiętliwe stworzenia
13 lata 4 miesiąc temu #290631 przez Kasiek
Igusia dziekuje za mile slowa :)

Hania 4msc?? ale to nic dacie rade grunt ze zabieg sie udal :)

Adee pozdrow kota :silly: :silly:
a na prezent dla babci to ja bym podebrala jakies zdjecia z babci mlodosci i zrobila fajny kolaz, wywolasz i babci dasz na sciane w antyramie? co ty na to?
my naszej zrobilsimy taki kiedys na gwiazdke i byla zachwycona :)

Sonia nie martw sie, łącze sie w bolu :lol: u mnie tez burdel na kółkach :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #290637 przez Nika_OK
Happymammauwierz mi, że do o sterylnej podłodze to ja nawet nie myślę ;) :blush:

sonia ja mogę byś Twoją siostrą :lol: Zazdroszczę babcinych obiadów, ja robię sama...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu #290638 przez adee84
Happymama olać obrożę, bierzecie??? :lol: :lol: :lol:
pomysły fajne musze pomyśleć :)
Maja znów płacze ;) ;)
13 lata 4 miesiąc temu #290643 przez Kasiek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu #290647 przez Nika_OK
soniasg napisał:

Haniu kurcze teraz czytam o tym smaku... kurcze i to potrwa aż 4 miesiące zanim zupełnie go odzyska? biedak. no ale najważniejsze, że operacja się powiodła :)

Happymamma u mnie nic nie jest sterylne :P może kiedyś się ogarnę albo jak Majka podrośnie to mi będzie pomagać :P :P :P

Adee ja za kotami nie za bardzo jestem. ale powiem Ci, że jest bardzo ale to bardzo zadbany :)

Sonia dziewczynki nie będą nam pomagać, one będą za nas to robić :P
13 lata 4 miesiąc temu #290650 przez adee84
Nika :kiss: :kiss:
w takich chwilach cieszę się, że moja t ma nas i Maje w głębokim poważaniu bo jakby mi się wtrącała albo zachowywała jak Wasze to bym ją ubiła :angry:
13 lata 4 miesiąc temu #290664 przez happymamma
Ja jednak jestem za tą patelnią :lol:

Nika,

I przestańcie z tymi porządkami - to nie jest wyznacznik :kiss: :)

Mąż mnie wzywa - chyba ta obroża podziałała mu na wyobraźnie :silly:

Papa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #290666 przez adee84
no i kij z moim ambitnym planem upieczenia ciasta :dry: Maja chce spać tylko na moim brzuchu :dry: :dry: zostanę tu do rana :pinch:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #290668 przez Edyta
no dobra dziewczyny wlacze sie do rozmowy wieceie dlaczego ja tak zawsze sprzatam :unsure: :unsure: :unsure: bo moj m to straszny balaganiarza a ja pedantka i wiecie co jeszcze zbunotwalam sie i mam podobnie jak wy burdello na kolkach w domu podlogi to masakra moje biale flizy robia sie powoli szare od kurzu i paprochow panele jeszcze jako tako pozatym sprztalam codziennie a moj m codziennie robil balagan wiec ile mozna kurcze dziecko sprztanie prasowanie pranie wywies pranie swtaw eh... bunt to bunt oznajmilam to m ze palcem nie rusze :angry: :P to wiecie co powiedzial ze on posprzta w niedziele bo w sobote idzie na fuche do pracy :cheer: ooo ale sie nie ciesze bo nie wiem kiedy sobie odpoczne Silvi zeby nie ida ale zato potrzebuje 1000000 procent uwagi i guzik sobie moge z wami popisac :( no chyba ze teraz jak juz spi dzis zasnela o 20,30 ufff moja T juz widze znow zaczyna szmacic :angry: chyba znow musze ja ustawic do pionu :) :blink:cos Angeliki dawno nie bylo... :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #290670 przez soniasg
kurcze patrzycie na tvp na sprawę dla reportera???

aż się popłakałam
13 lata 4 miesiąc temu #290680 przez adee84
Dobranoc Happymama :kiss:
Edyś bardzo dobrze buntuj się :)
Soni co leci bo jak nie oglądam a nie chce Majki obudzić?
13 lata 4 miesiąc temu #290682 przez soniasg
Nika nie chciałam tego pisać bo nie wypada ale jak już o tym wspomniałaś to ja jestem zdania żeby nasze dzieci szybko usamodzielnić coby wszytsko za nas robiły :P :P

a sytuacja z T... hmmm znam to...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży