BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #484289 przez Pyśkaaaa
witam :)
na dzien dobry podpisuje sie pod postemBeti obiema rekoma

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lili smieszku :kiss:
Franek jak zobaczy aparat to przestaje się smiać i stroi dziwne miny :P

u Nas pogoda zapowiada się rewelacyjnie a że mamusie juz dupka swędzi i Franka tez to plac zabaw będzie Nasz :D

Maja a jak tam wasza nocka? Loluś dał pospać
Megi zdjęcia Julci prosimy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #484338 przez Marta M
Witajcie :)

O tym porodzie bliźniaczkek w radiu słyszałam :(

Lilusia ale Ty jesteś cudna i mała mgiełka na wygląd ;)

megi ale Cię dawno nie było, Julka napewno jest zdolna i rozumiemy że się chwalisz, chwal jak najwięcej :) a na zdjęcia czekamy :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja mykam bo znów maraton po sklepach, tym razem drzwi i jak wrócimy mąż położy panele w tym pomalowanym pokoju :) Ależ się cieszę że robota idzie naprzód :woohoo:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #484358 przez Pyśkaaaa
Martus najfajniej jak widac efekty :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #484464 przez Mała
Witam.
U nas pada i szaro i buro i dołująco fuj

Franio, Lilcia :lol:

Odnośnie tych bliźniąt sztangisty. Niestety jest tak, że zapewne to dzieciątko będzie miało duże problemy zdrowotne i za co ja się pytam, bo jakiś lekarz coś sobie wymyślił :angry: Jeszcze gorsze jest to, że zapewne jakąś sprawiedliwość wywalczą, a dlatego że są znani, mają pieniądze, żeby się procesować, do tego gro znanych ludzi za sobą. A co może taki szary Kowalski? Wkurzyłam się :angry:

Pysia bo dobra z ciebie duszyczka :kiss:

Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #484496 przez Pyśkaaaa
Olcia :kiss: alez Ty fajna :)
odwołali jej te zajecia i poszlismy na plac zabaw moje dziecko to anioł :kiss: :kiss: uwielbiam Go :)

teraz lezy i zasypia
ale tu dzis cisza....

dawno eweliny nie było....

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #484524 przez maja1982
Witam ,

nie uwierzycie moje dziecię spało dzisiaj do 7,20 :cheer: :cheer: :cheer: a nocy 2 male pobudki na smoka także WSPANIALE :)

Lilusia - ślicznotko :kiss: te twoje oczęta :) ale masz takie zadziorne spojrzenie - lubię takie :) :kiss:

Franusiek - blondasku kochany :) apropo obcinania to idziemy do fryzjera w poniedziałek - ciekawe jak bedzie :S mi sie dał maszynką ogolić juz 2 razy to może tragedii nie będzie ??

pyska - to złóż reklamacje na grzanie do K :) ;) ty dobra dziewczyna jesteś :kiss:

Olusia - jaka śliczna uczennica :) :kiss:

Kamil - pływak :) - lap buziaka od ciotki :kiss:

mala - oj to prawda co piszesz :(

marta - takie maż to skarb :) ale wam idzie praca - super - to niedługo sie przeniesiecie do swojej nowej pięknej sypialni :blush: :)

lolek tez zasypia - dzisiaj później bo później wstał normalnie to o to porze już czasami z drzemki wstaje :)

12 lata 5 miesiąc temu #484526 przez iwonaNAVI
Franio jakie ty masz wloski super :)

w ogole to sie witam spalysmy do 9:30 wiec jestem megaw wyspana

Martus super ze efekty widac :)

Mala ale Olcia zdolna juz sie uczy? A zdjecie Kamila w stoju na basen mnie powalilo :)

12 lata 5 miesiąc temu #484527 przez Pyśkaaaa
no lolus aby tak dalej :)
ale sie rozpadało buuu

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #484529 przez maja1982
a u nas swieci słonce i pada deszcz :S jest piękna tęcza :)

no pyska - mam nadz.ze to nie był jednorazowy wybryk z tym spaniem :dry: juz nawet nie chodzi o wstawanie o 6 ale żeby jakoś w miarę spal w nocy!!

słowiczek- i co wybraliście już żłobek?? zastanawiam sie nad tymi dywanami co kupiłyście!podjadę dzisiaj może je obejrzeć :)

12 lata 5 miesiąc temu #484532 przez ewelinaa
Hej :)

Pysia :kiss: mówisz i masz :lol: JESTEM :)

Musiałam Was nadrobić, sprawdzić co u kogo się dzieje :)

Mała trzymam kciuki za Kamilka, oby udało się odstawić te leki jak najszybciej. Ola "w szkole" :kiss: :kiss: Kamil pływak mnie rozwalił :woohoo: :woohoo: :lol: :lol: :kiss: :kiss:

Zgadzam się z .... (nie pamiętam kim :blush: ;) :blush: ), że Lilka zawsze super uśmiechnięta na zdjęciach. A franio jakie ma śliczne włoski :ohmy: :woohoo: zazdroszczę :blush:

Monia wcale się nie dziwię, ze Nuna wygrała konkurs w foteliku - świetna jest :woohoo:

Niby mało pracuję, ale cały czas jakaś zmęczona jestem, ostatnio nawet magnez sobie kupiłam :S Ogarnął mnie jakiś przedświąteczny szał :blush: i zaplanowałam, że w następnym tygodniu będę miała już wszystkie prezenty :lol: i chyba wszystko przez internet zamówię, bo jakoś nie chce mi się po sklepach przeciskać.

Codziennie staram się do Was zaglądać, poczytać, ale nie zawsze mam już czas na odpisywanie. Ja to jestem śpioch i jak muszę rano wstawać o 6.30 to o 22 przeważnie idę już spać :blush: :S :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #484533 przez Pyśkaaaa
a ja miałam eszcze iśc po zaswiadczenie....i zaniesc mamie kosmetyki z oriflame

12 lata 5 miesiąc temu #484538 przez mgielka22
Boshe jak wam zazdroszcze takiego dlugiego spania za dobrze wam naprawde :P

Olcia jaka fajan sie zrobila a Kamilek fajy plywak :D

Czekam na wyplate zeby na te nieszczesne zakupy jechac bo takei pustki ze szok...

U nas od paru dni jest szaro buro i ponuro dzisiaj lejew wiec nie do zycia jestesmy... ja juz nie ryzykuje brac antybiotyku bo co wezme to wymiotuje :/ wiec nieee... brzuch mnei boli ale to chyba z nerwow...

12 lata 5 miesiąc temu #484541 przez Pyśkaaaa
maja1982 napisał:

a u nas swieci słonce i pada deszcz :S jest piękna tęcza :)

no pyska - mam nadz.ze to nie był jednorazowy wybryk z tym spaniem :dry: juz nawet nie chodzi o wstawanie o 6 ale żeby jakoś w miarę spal w nocy!!

słowiczek- i co wybraliście już żłobek?? zastanawiam sie nad tymi dywanami co kupiłyście!podjadę dzisiaj może je obejrzeć :)

ja tez mam nadzieję że sie dziecko "naprawiło" i da mamusi odpocząć :*

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #484545 przez Pyśkaaaa
to jeszcze troche Frania :*
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #484548 przez maja1982
mgielka - ale was meczy to choróbsko!! może poproś niani niech z nią wyjdzie na spacerek - kisi sie w domu biedulka!!wiem ze pada ale pod parasolem tez jest fajnie :)

ewelina - ja czekam na przepis na chleb an zakwasie :) ja tez jum mam prezenty dla dzieciaków 11 :cheer: :cheer: jeszcze mi 2 brakuje :laugh: no i dorośli mi zostali :) tez wszystko przez neta :) kiedyś lubiłam chodzić po sklepach a teraz jakoś nie bardzo :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka