BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #506062 przez Smerfetka
Dziękuję za wszystkie komplementy pod adresem Leosia. Wszystkim Ciociom przesyła gorącego, śliniastego buziaka bo takie najbardziej lubi :P Mgiełka jakby dorwał Twoją Lili to pewnie znowu byłyby całusy jak taką masz Całuśnicę :silly:
A ja na Ś :silly: więta przyznam szczerze trochę się obijam :) ale naprawdę nie mam na nic siły - ciągle bym tylko spała i spała i jestem mega rozkojarzona. No ale teraz już nie tak lajtowo jak w pierwszej ciąży bo jednak jest mały Urwis i trzeba go wciąż doglądać :)
Wigilia wprawdzie u nas ale robotę podzieliłam pomiędzy Mamę i Teściową :side: Jeszcze nic nie wiedzą o ciąży, zamierzamy im powiedzieć w Święta i liczę że wybaczą mi po takiej wiadomości że się nie orobiłam w kuchni ;) Robię tylko kompot z szusonych owoców i 2 sałatki ;) no i pomogę Babci przy zupie rybnej choć coś mnie odrzuca na myśl o rybie, no ale zobaczymy jutro ;)
Gosiu super ten kalendarz, chyba też taki zamówię, rewelacja.
Zdrówka dla Emi, zastrzyki są beee - też płakałam w dzieciństwie na widok pielęgniarek i chowałam się gdzie się da. Dla Frania zdrówka również :kiss:
Sylwia miło Cię poznać - gratuluję kolejnej Fasolki :)
Mała - ale przystojny Mikołaj z Twojego synka :)
Brawa dla uzdolnionych Maluchów :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #506070 przez angie1713
Witam ja tylko na chwilkę :)
Zobazcie jakie cudo :) www.facebook.com/photo.php?v=274414125997504

12 lata 4 miesiąc temu #506076 przez monika1984lodz
Angie widziąłam ten filmik :) piękny jest :)

MAja Emi coś dopadło- ale waczymy z pulmeem, maścią majerankowa, neosine, wapno i wit c

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 4 miesiąc temu #506116 przez Smerfetka
Filmik jest przepiękny, aż się popłakałam ze wzruszenia

12 lata 4 miesiąc temu #506192 przez gosia2324
Smerfetka napisał:

Filmik jest przepiękny, aż się popłakałam ze wzruszenia

Witam sie sobotnio.

Smerfetka a Ty mieszkasz w Polsce?
Bo cos kojarzy mi sie Francja!?
Jak sie w ogóle czujesz w 2 ciazy? :blush: :blink:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #506207 przez beti
Cześć kochane, nie było mnie chwilkę ale miałam urwanie głowy a jeszcze założyłam sobie, że posprzątam wszystko tak aby od niedzieli mieć wolne i na dziś zostało mi tylko odkurzenie i umycie podłóg, zmiana pościeli i upieczenie ciastek a jutro ryba po grecku i wolne :D w 1 wszy dzień świąt jedziemy do Bydgoszczy i oczywiście już się o to kłócimy :(

Fifi dołącza do Nunki jak na prawdziwego narzeczonego przystało i prezentuje swój starty nos :( spadł ze schodka i obtarł się o boazerię a potem podszedł do niej, uderzył ją i powiedział nononoooo!!

W ogóle to gada już jak najęty!! Codzień rano słyszę PAPA MAMOOO!!! :D :D a z ciekawszych i najczęściej pojawiających się u nas słów jest CIASTKO!!! :D

Czytałam Was na bieżąco ale nie spamiętałam komu co odpisać :( Dzieciaczki jak zawsze sweeeeeet :kiss:

Smerfetka, ja też Cię pamiętam :)

Fifi szaleje na punkcie Mio Mao :D i Gumi misia :)

A oto ja:
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #506208 przez Smerfetka
Gosiu ja mieszkam w Polsce w Bielsku-Białej. We Francji mieszka bodajże Magda :)
A teraz czuję się dobrze, w ogóle nie odrzuciło mnie od niczego, nie odrzucają mnie żadne zapachy. Jedyne moje obawy dotyczą podnoszenia Leosia bo jeszcze nie jest taki bardzo samodzielny i wciąż muszę go podsadzać : to do fotelika w samochodzie, to do krzesełka do karmienia, to go śgiągam ze schodów, to z krzeseł na które się wdrapuje itd. itp. Wiadomo jak mąż jest w domu to robi to za mnie ale jednak większość dnia spędza w pracy i nie mam wyjścia :) No ale pociesza mnie myśl że nie ja pierwsza i nie ostatnia jestem w takiej sytuacji :) A Ty jak sobie radziłaś? Bo też mam dwójkę :)

12 lata 4 miesiąc temu #506266 przez magda79
Smerfetka napisał:

Gosiu ja mieszkam w Polsce w Bielsku-Białej. We Francji mieszka bodajże Magda :)
A teraz czuję się dobrze, w ogóle nie odrzuciło mnie od niczego, nie odrzucają mnie żadne zapachy. Jedyne moje obawy dotyczą podnoszenia Leosia bo jeszcze nie jest taki bardzo samodzielny i wciąż muszę go podsadzać : to do fotelika w samochodzie, to do krzesełka do karmienia, to go śgiągam ze schodów, to z krzeseł na które się wdrapuje itd. itp. Wiadomo jak mąż jest w domu to robi to za mnie ale jednak większość dnia spędza w pracy i nie mam wyjścia :) No ale pociesza mnie myśl że nie ja pierwsza i nie ostatnia jestem w takiej sytuacji :) A Ty jak sobie radziłaś? Bo też mam dwójkę :)

to rzut beretem od nas :) :)

12 lata 4 miesiąc temu #506268 przez magda79
Beti pięknie!!!!!!!!!!!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #506282 przez gosia2324
Smerfetka, Staralam sie nie nosic Kuby,na spacer codzil za reke,po schodach tez wchodzil za raczke,ale czasem nie dalo sie inaczej i trzeba bylo pnosic urwisa, choc lekki nie byl,
Gorszy byl koniec ciazy bo szyjak sie skracala i wtedy o podnoszeniu nie bylo mowy.
Lezalam ile sie dawalo( oczywiscie jesli tylko maz byl w domu) i jakos dalam rade, Jagodka urodzila sie w 38 tyg choc w 36 juz sie wybierala i bylam 4 dni w szpitalu.

Beti,ładnemu we wszystkim ładnie :kiss: , szybo odrosną :blink: choc kolor bardziej podobal mi sie jasny rudy :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sernik juz sie piecze :)

12 lata 4 miesiąc temu #506284 przez beti
To że nie chcę to akurat oczywiste, ale nie o to tu chodzi, on po prostu chce odwiedzać jakiiś wójków, u których jesteśmy prawie za każdym razem, wiecie, wódka i obleśne żarty... nawet nie zapyta kogo ja chciałabym odwiedzić, sugerowałam jakich braci, siostry cioteczne, kogoś w naszym wieku a on mnie zawsze ciąga tylko do "starszych" ludzi... a poza tym wkurza mnie to, że całe święta są na mojej glowie, wszystkie prezenty, nawet dla jego rodziny, musiałam wymyśleć, kupić i zapakować ja, pomaga mi przy sprzątaniu z wielką łaską, bo przecież łazienka była niedawno sprzątana, a to było przed szpitalem jeszcze :ohmy: ale on nie widzi żadnego problemu w tym, że jest brudno :(

12 lata 4 miesiąc temu #506285 przez Pyśkaaaa
Smerfetka musisz sie oszczedzac ile sie da :*
Gosia co sie dzieje?
Beti mi sie podoba ale kolor chyba tamten ladniejszy

moj mezus po choinke pojechal wiec wieczorem ubieramy :) ciekawe jak Franek zareaguje a tak wogole to go znow zsypalo

a dla naszych Emilek zdrowa

12 lata 4 miesiąc temu #506291 przez gosia2324
Beti, bo faceci tacy sa beznadziejni :dry:

12 lata 4 miesiąc temu #506302 przez Pyśkaaaa
Beti :*

12 lata 4 miesiąc temu #506304 przez magda79
Beti Gosia :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka