BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #630246 przez slowiczek
wiadomo, że z rodzeństwem jest fajnie :) ja mam 2 siostry i 2 braci i to jest dopiero czad :blink: co prawda, przez pierwsze 15 lat praliśmy się równo :S :P aaaaaaaaaaaale teraz już jest super :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #630247 przez pati-m
slowiczek napisał:

wiadomo, że z rodzeństwem jest fajnie :) ja mam 2 siostry i 2 braci i to jest dopiero czad :blink: co prawda, że pierwsze 15 lat praliśmy się równo :S :P aaaaaaaaaaaale teraz już jest super :)

Dokładnie :) Do tej pory się śmiejemy jak wspomnamy, gdy któreś z nas co jakiś czas w złości mówiło "Jak ja bym chciał być jedynakiem/jedynaczką" :silly:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #630249 przez slowiczek
haha, my się śmiejemy jak w kłótniach dzieliłyśmy pokój na pół, i nie można było przekraczać swojej strefy bo inaczej kończyło się to rękoczynami :P albo jak spałyśmy na jednej kanapie też nie można było wyjść poza swoją połowę choćby końcem palca :P (chociaż to mi zostało do teraz w stosunku do Ł :silly: )

12 lata 1 tydzień temu #630250 przez gosia2324
Pewnie ze fajnie miec rodzenstwo ja mam i mojego dziecka nigdy nie zostawiłabym jako jedynaka, potem, ani brata, ani siostry, ani rodzeństwa ciotecznego, porostu smutno...

12 lata 1 tydzień temu #630254 przez slowiczek
ja to się nie mogę doczekać aż moje rodzeństwo pozakłada rodziny, wtedy to bęęędzie, jak dojdą dzieciaki itd :)
no ale to jeszcze trochę, bo u mnie to małolaty :blink: (15, 19, 19 i 23)

12 lata 1 tydzień temu #630255 przez pati-m
slowiczek - co do granic pokoju to tak nie mieliśmy, ale ze swoją połową łóżka to było to samo :lol:

Ja wiem, że nie mam zamiaru odkładać decyzji na kiedyś, na później. Moja koleżanka ma 36 lat i nadal zastanawia się nad pierwszym dzieckiem. Bo jeszcze nie teraz, bo mamy wesele, bo chcemy jechać na wakacje, sylwestra itp. Zawsze nie pora.
Bratowa ma 1 synka, ma 9 lat i myśli nad drugim. Wg trochę długo bo będzie wieeeeelka różnica wieku jeśli się wogóle zdecyduje.

12 lata 1 tydzień temu #630259 przez mgielka22
My wstalysmy o 6:45 :)

Maatkooo jakie wiesci z ranaaaa :D Marta super :D ale sie ciesze tez widze na drugim zdjeciu :D jak nic strzal w 10 :lol:

Beti teraz Twoja kolej :D az normalnie mi sie cisnie na serducho druga dzidzia :lol: ale musze poczekac :(

Agusia :( wspolczuje ale moze wtedy sie nei bedzie tak bardzo meczyc jak teraz...

Ja wlasnie ogarnelam chacjende :P bo moja przyjaciolka do mnei przyjezdza :lol: wykapalam sie i ogolilam chyba wszytsko co moglam tylko na glowie wlosy zostaly :silly:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #630260 przez slowiczek
a jak już się zdecyduje to pewnie będzie problem z zajściem w ciąże no i tak późny wiek to większe ryzyko chorego malucha :dry:

12 lata 1 tydzień temu #630261 przez pati-m
mgielka22 napisał:

Ja wlasnie ogarnelam chacjende :P bo moja przyjaciolka do mnei przyjezdza :lol: wykapalam sie i ogolilam chyba wszytsko co moglam tylko na glowie wlosy zostaly :silly:

Po co ty się tak dokładnie golisz dla przyjaciółki? :unsure: :lol: :side: :woohoo: :silly:

12 lata 1 tydzień temu #630262 przez gosia2324
pati-m napisał:

slowiczek - co do granic pokoju to tak nie mieliśmy, ale ze swoją połową łóżka to było to samo :lol:

Ja wiem, że nie mam zamiaru odkładać decyzji na kiedyś, na później. Moja koleżanka ma 36 lat i nadal zastanawia się nad pierwszym dzieckiem. Bo jeszcze nie teraz, bo mamy wesele, bo chcemy jechać na wakacje, sylwestra itp. Zawsze nie pora.
Bratowa ma 1 synka, ma 9 lat i myśli nad drugim. Wg trochę długo bo będzie wieeeeelka różnica wieku jeśli się wogóle zdecyduje.

bo nie pragnie miec dziecka 36 latka chce jechac na wakacje hmmm :S :woohoo: :woohoo: :woohoo:
wakacje i święta z dziećmi ta sa prawdziwe wakacje i prawdziwe święta!

12 lata 1 tydzień temu #630263 przez beti
gosia2324 napisał:

pati-m napisał:

Bociany nadlatują :lol:

Gosia - W pierwszej chwili to pomyślałam o Tobie jak przeczytałam smsa :lol:

Pati, az sie zakrztusiłam :S :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :cheer: :blush: :blush: :blush:

Ale emocjeeeee :) Marta ale Ci fajnie .... :blush: :blush: :blush:
Czuje że za tydzien Beti siknie :)

Gosia, czy Ty śledzisz moją @ ??? :P :P :ohmy: :silly: :D

12 lata 1 tydzień temu #630266 przez slowiczek
pati-m napisał:

mgielka22 napisał:

Po co ty się tak dokładnie golisz dla przyjaciółki? :unsure: :lol: :side: :woohoo: :silly:

hahahahaha PADŁAM :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 tydzień temu #630267 przez gosia2324
beti napisał:

gosia2324 napisał:

pati-m napisał:

Bociany nadlatują :lol:

Gosia - W pierwszej chwili to pomyślałam o Tobie jak przeczytałam smsa :lol:

Pati, az sie zakrztusiłam :S :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :cheer: :blush: :blush: :blush:

Ale emocjeeeee :) Marta ale Ci fajnie .... :blush: :blush: :blush:
Czuje że za tydzien Beti siknie :)

Gosia, czy Ty śledzisz moją @ ??? :P :P :ohmy: :silly: :D

:S :woohoo: :woohoo: :woohoo:

12 lata 1 tydzień temu #630268 przez fanka
cześć
ale wiadomości z rana!!!!!!!! Marta ja widzę na obu :-)
widać, że i na forum wiosna zawitała ;-)
po cichu też zazdroszczę bo miałam nadzieję, że i ja w tym miesiącu będę testować :-( ale co się odwlecze....
a u mnie dziś właśnie przyszła @, no ale takie atrakcje jak teraz mam plus leki to nie czas na ciążę, trzeba ja na chwilkę odłożyc.
Wczoraj zwijałam się na dywanie przez prawie 7 godzin!!! poprostu leżałam i wyłam!!! Dobrze, że M wróćił z pracy i przejął małolata bo nie miałam sił się nim zająć.
A dziś wstaliśmy o 5!!!!1 o 8 miałam już umyte gary, wysprzątaną kuchnię, wymyte podłogi, pościerane kurze. Zostało mi odkurzyć i umyć łazienkę ale to jak małolat wstanie ze spania, a na 13 lecę na seminarium i zakupy.

12 lata 1 tydzień temu #630271 przez mgielka22
Nieeee Pati no co Tyyyy :P dla M :lol: jutro do Wrocka jade wiec musze wygladac :P a nie bluszcz na nogach :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka