BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 10 miesiąc temu #700846 przez monika1984lodz
Dobry wieczó

Zuzia i Aduś śliczni :)

Franula przystojniak :) widać,że wyjazd się udał :)

Lila śmiechotka :)

Knguś jeju znowu uszko :( wpsołczuję i zdrówka życzę :*

Słowiczku :kiss:

Gosia ale masz cuuudnie w domu z dzieciakami - cieawa jestem czy my kiedyś tak bedziemy mieli

Pati sukienka ladna :) ale dziewczyny mają rację- Ty laska jesteś to poazyj ciałko a nie ukrywaj :)

MAła brak słów na takcich ludzi

Ja dzzisaj w urzedzie pracy byłam się podpisać siedziałąm z Emi dwie godziny,żeby podpisać jedną kartkę :/ a co się naoglądąłam to moje- przylazła baba z trójka dzieci- na oko 7,6, i 5 lat i to pięcio letnie dizewczynka podleciało do matki ia ta jej smoka do buzi a potem dopatrzyłąm się,że w pieluszce była :ohmy: na okoniec okaząło się,że jest z nią jej faceti w wózku 4 dziecko około roczku :cheer:. dzieciaki biegąły i wygłupiały się a ta na nie rykła,że maja stać i się nie ruszać po czym wychodząc spojrzął na mnie i pokręciłą głową i mówi- z tymi dzieciorami to urwanie głowy- na co ja cicho pod nosem ,że trza bylo tyle nie robić- a babka z amną to usłyszła i zaczęła się śmiać

aw domu mam urwanie głowy zpsem- sra i żyga mi wszędzie- jużnie wim w co mam ręce wsadzić

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #700849 przez Sylwia26081982
Mala to straszne, żal mi tylko tego dziecka, ją tak zamknąć i kazać tylko spac..pi...jedna:(

Pyskaa ale zdolniach z Twojego synusia:)

Widziałam Lili śliczniutka..i jakie ma okularki cudne:)

Olivia mała modeleczka laseczka :)

Kinia oby uszka szybko przeszły,okropny bol,biedna. Ewelina to umordujecie się trochę..

Maja 100 lat;)

Jak ciezaroweczki po wizytach??

Monia trzeba było się nie czaić i powiedzieć jej prosto w twarz, jemu żal mi tych niewinnych dzieciaczków..

Slowiczku oby teraz i na zawsze tylko szczęśliwe chwile Was spotykaly.

Rodzeństwo to coś wspaniałego, życzę każdej z osobna drugiego bobaska;)

Ja dziś kapalam Zuzię i ręcznika zapomnialam ,wisiał na kaloryferze i mowie do Adiego zeby podał, od razu poleciał i przyniosl:) Później nakarmilam Zuzię,położyłam do łóżeczka i razem ja tak po glowce glaskalismy. Zuzia zasnela a Adi poszedł do siebie.

Dziś mu kupiłam sandalki i koszuleczki,q domu ubralam to chodził i się przeglądał modnis:)

Monia a co pieskowi dolega???

12 lata 10 miesiąc temu #700862 przez monika1984lodz
Sylwia nie mam pojęcia co mu dolega- a szczerze mam już dość- wiem,że to zabrzmi strasznie ale jestem już zmeczona psem- co chwila coś- jak nie gronkowiec tosię dusi i kaszle, teraz sraczka- gorzej niż z dzieckiem

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 10 miesiąc temu #700871 przez gosia2324
Monia, Stara ta Wasza psina? czy zlapal jakiegos wirusa?

A ja ufarbowana, nadaje sie do ludzi :P

12 lata 10 miesiąc temu #700874 przez Agusia83
Sylwia,zazdroszczę,ze Zuzia tak ładnie zasypia na noc...Artus sie jeszcze nie przestawil i woli w dzień spac ace nocy to roznie...od kilku dni wisi na cycku min.dwie godz.po kapieli. Powoli zaczynam sie zastamawiac mad kedna butla na noc.

Juz leze w lozku oczy mi sie zamykaja a Artek spi obok w wozku.

Gosia,Emi to żywe stebro dlatego boje sie wyjsc z dwojgiem na pole poza tym nie mogę narazie dzeigac,a wózek jest dość ciezki.

12 lata 10 miesiąc temu #700876 przez monika1984lodz
Gosia 9 lat będzie mił w tym roku więc do młodzieniaszków nie należy- ale od kiedy ma tego gronkowca to co chwila coś

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 10 miesiąc temu #700881 przez gosia2324
Agusia, to może kup sobie nosidlo, albo chustę,
Maly bedzie przy Tobie a Emi za reke,
szkoda żebyście nie korzystali ze słonca.
A mama dalej milczy? :dry:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #700887 przez Sylwia26081982
Monia biedna psinka.. Rozumiem ze masz dość, bo mojej psinie też się zdarzają takie przypadłości i wtedy nie wiem co czynić,przeważnie nic prócz suchej karmy nie dostaje z dwa dni,a ze sucha karma jest bee to ma przymusowa głodówkę tzw. Oczyszczanie. Ostatnio myślałam ze ma oczyszczanie bo nic nie jadła a to Adi serem ją dokarmial, co chwila przychodził po wiecej, a ja się cieszyłam ze tak ładnie je:) :blush:

Agusia w pierwszym miesiącu różnie było, w dzien zdarzało się ze co chwile ja karmilam,juz mnie sutki bolały,myślałam nawet ze pokarm mi się kończy.. W nocy ładnie śpi,raz wstanie na jedzenie raz nie ale przeważnie o piatej się codziennie domaga,później marudzi do siódmej,to albo ja bujam w wózku albo kładę na łóżku przy piersi i zasypiamy jeszcze,ona śpi słodko a do mnie się Adi dobija i mam pospane,a wtedy mi się najlepiej spi:)
Nocki mam nadzieje ze Wam się unormuja ale z tym to różnie,Adi mi się budził co 3 godziny,co dwie..zalezy ale bylo to męczące. A i co jeszcze,ja pierwsze dea tygodnie dawałam Zuzi butle bo ciągle glodna wiec nie dużo bo 50 dopijala i wtedy dłużej podpala,a później juz nie chciała z butelki..no i tak do dziś tylko pierś. Nie poddawaj się ale spróbuj dać Arturkowi na noc pierś i jak za chwile będzie znowu chciał to daj mu mleka z butelki,moze wtedy będzie bardziej syty i będzie spal :)

12 lata 10 miesiąc temu #700891 przez monika1984lodz
Sylwia no własnie dzisiaj dostał tylko kilka kromek chleba i to wszystko

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 10 miesiąc temu #700894 przez Sylwia26081982
Monia oby mu przeszło, wtedy i Ty będziesz spokojniejsza.

Uciekam spać Dobrej i spokojnej nocki wszystkim maluchom i ich rodzicom :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #700936 przez Pyśkaaaa
witam wtorkowo :*
Agusia jak nie dasz rady to nie idz ale moze zainwestuj w chuste albo nosidlo na bank bedzie Ci wygodniej :)

Monia mam nadzieje ze psina sie wykuruje szybciutko :*

Maja czas zapiepsza jak oszalaly ze tak brzydko powiem....

Dziewczyny u mnie zaraz polmetek a jak bym wczoraj sie dowiedziala :p

12 lata 10 miesiąc temu #700950 przez Sylwia26081982
Witam sie i ja piękną pogodą :)

Pyśka faktycznie leci ten czas, za chwile będziecie pokazywały maluszki po porodzie:)

A my niedawno wstałyśmy, Adi jeszcze śpi. Dziś duuuzo mleczka straciłam, budzę się aa tu cała podkoszulka od pidżamy mokra.. Czekam az Zuzi zasnie i pod prysznic lecę.

12 lata 10 miesiąc temu #700963 przez pati-m
Dzień dobry :)
Wczoraj padłam od razu po kąpieli.

Monia - trzymam kciuki oby psince się polepszyło.

Pyśka - no wczoraj spojrzałam na twój suwaczek i też się zdziwiłam że to już ten tydzień :)

Gosia - filmiki z Jogo i Kubciem powinny służyć jako spoty reklamowe zachęcające do posiadania dzieci :lol: Już się nie mogę doczekać jak moja dwójka maluchów będzie taka zgrana :blush:

Kurde namieszałyście mi z tą sukienką :P Bliżej wesela pewnie pójdę do sklepu i coś przymierzę :)

Sylwia jeszcze nie po wizycie. Wizyty mamy w piątek.

Agusia - też uważam tak jak dziewczyny. Skoro wózek jest ciężki to może chusta albo nosidełko? Piękna pogoda, słoneczko, szkoda letnich chwil :) Trzymam kciuki żebyś się odważyła :)

12 lata 10 miesiąc temu #700972 przez Sylwia26081982
Pati no tak w piątek,a ja już chciałam zdjęcia pooglądać :)

Zuzanka zasypia to mam okazje zrobic kolo siebie..kamerka na buźkę i mogę spokojnie się kąpać :) Adi jak się obudzi to woła i puka we wszystkie drzwi ale mam nadzieje zdążyć przed nim :) Rozpoczynam walkę z czasem ;)

12 lata 10 miesiąc temu #700976 przez pati-m
Sylwia - jaka kamerka na buźkę? :S

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka