BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #387632 przez magda79
hello :)

Emisia Filipku zdróweczka!!!!!

Domi spi od 19stej :) Majka z tatusiem ogląda wieczorynkę a ja zaraz idę podlewac kwiatki i szykować rzeczy na jutro....

miłego wiecz zajze póxniej....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #387639 przez maja1982
witam sie dopiero teraz

cały dzień poza domem!LOlek juz spinka

wchodzę a tu same złe wiadomości, buuuuu zdrówka dla was maluszki!!

powiem wamz e mnie martwią trochę kupki Karolka bo jest ich za dużo dzisiaj ( w ogóle w ostatnich dniach czesto robi) ale dzisiaj nawet w nocy dwie zrobił a w dzien to nawet nie wiem kiedy je robił (bez żadnych oznak) i to w pieluchę a juz mu sie to nie zdarzało!!ma taką pupke czerwoną :( płącze jak go wycieram chusteczkami - nigdy nie był odparzony!!!u nas tez ponoć jakiś wirus jest :( ale on tak normalnie sie zachowuje nie wygląda jakby go coś bolało!
przy zębach tez jest biegunka??a ile ona może trwać??

beti - ale jak Fifi nie gorączkuje to chyba możecie przyjechać - czy lekarz kazał w domu siedzieć ??jeszcze macie dwa dni na zastanowienie!

smutno mi sie zrobiło :(

12 lata 10 miesiąc temu #387650 przez pati-m
Jeeeeeeeejku! Zaglądam a tu takie smutki :(
Duuuuuuużo zdróweczka dla Fifika i Emi! :kiss: Mam nadzieję, że wyzdrowiejecie bąbelki i spotkamy się w Chańczy :kiss:

Ja dziś cały dzień zabiegany. Ale po pracy mieliśmy spacerek z Kacpero i małe zakupy - oboje zadowoleni, coś dla mamusi i coś dla synusia :)

Lili wymiatasz :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #387655 przez maja1982
a pyśka jak tam??przeszły twoje rewolucje zołądkowe??

pati - u nas dzisiaj podobnie ale dzisiaj wyjątkowo wiecej dla mamy:)

poszłam sobie dzisiaj z moim małym dżentelmenem na randkę do kawiarni :) Lolek wsuwał wafelki a mamusia lody z gorącymi truskawkami :) tak na lepszy humor :)

12 lata 10 miesiąc temu #387657 przez beti
Maja, a nie dajesz mu więcej owocków ostatnio? Na odparzoną pupkę oprócz sudocremu najlepiej pomaga powietrze, więc niech sobie trochę pośmiga bez pieluchy...

Fifi ma stan podgorączkowy, no zobaczymy jak będzie :(

12 lata 10 miesiąc temu #387658 przez maja1982
no w sumie dostaje parę truskawek od kilku dni ale dzisiaj juz mu nie dałam!!no tez nad tym myślałam czy to nie od owoców albo soków - pisałam wam ze on strasznie dużo pije ostatnio!dzisiaj dostał wiecej herbatki, Beti - biegał z gołą pupką po domku!!jak jest ciepło to próbuje mu nie dawac pieluchy w domu!

Biedny Fifi :( mama nadz. ze jednak go nie rozłoży - przecież to nasz wrześniowy przodownik - nie może go zabraknąć :(

12 lata 10 miesiąc temu #387662 przez pati-m
Jak Kacper raz miał pupę odparzoną to próbowałam sudocremu i innych rzeczy a cuda zdziałam zwykły krem z nivei pielęgnujący, taki w okrągłym pudełeczku. I od tej pory tylko jego używamy i pupka rewelacja :)

beti - jejku biedyny Fifik. Oby mu szybko przeszło i się nie męczył biedulek kochany :kiss:

Wiecie co? Jestem wariatka :) A dlaczego? No bo na tą 50-tkę ciotki, na którą idziemy na salę 07.07. oprócz tego, że sama kompletuję sobie strój, to jeszcze Kacpero stylizuję :P Ale ja kocham go stroić :) A jak dziś przymierzał rózne rzeczy w sklepie, to panie ekspedientki go obskoczyły i komplementowały, aten szczerzy do nich swoje 3 zęby zadowolony :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #387664 przez pati-m
Ten krem to o taki allegro.pl/nivea-baby-delikatny-krem-pie...0ml-i2428698466.html żeby nie mylić z tym dla nas.

12 lata 10 miesiąc temu #387668 przez maja1982
pati - a kupiłaś mu juz coś fajnego czy poszukiwania trwają !!

smaruje mu sudocremem - jeszcze nie miał takiej bidnej pupki ale od takiej ilości kup to każdy by miał czerwona :(

ide poprasować bo wczoraj nie dotarłam ;)

12 lata 10 miesiąc temu #387673 przez pati-m
maja - to pewnie od kup, bo Kacprowi jak wychodziła ta górna jedynka, to robił takie rzadkie i tak mu się wtedy zadziało. Ale teraz przy kolejnej jedynce znów te kupy się pojawiły, a pupa ok bo kremem smarujemy :)

Kupiłam mu fajną bluzę gdyby było chłodno (teraz z tymi pogodami nigdy nic nie wiadomo), czapkę z daszkiem, podkoszulek, koszulę ma i nie wiem czy jeszcze nie poszukam jakiś fajnych spodenek krótkich, albo jakieś super jeansy jak mi się trafią :) Butki kupiliśmy dzisiaj :P Bo będzie miał luzacko-elegancki styl :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #387677 przez angie1713
Witam wieczornie:)
Pati pochwal się ciuszkami a dla siebie co kupiłaś?
Maja Nadia też od wczoraj ma rzadkie kupki i też może to przez zęby bo od wczoraj bardzo pcha rączki do buzi .Może będziemy mieć w końcu chociaż jednego ząbka :)

Widziałyście coś takiego :)
allegro.pl/sandalki-buciki-bawelniane-dl...lor-i2424713762.html

12 lata 10 miesiąc temu #387686 przez beti
Pati, pokazuj wystrojonego Kacpisia :)

12 lata 10 miesiąc temu #387692 przez gosia2324
:( jak WY tak odpadacie z wyjazdu to mi odechciewa sie jechac :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

12 lata 10 miesiąc temu #387696 przez pati-m
Na razie nie zrobię fotki bo sama nie wiem w co go ostatecznie ubiorę :) Poza tym teraz już usypia :)
A sobie kupiłam tylko jedną bluzkę :)

Gosia - nawettak nie żartuj! Wiem, że Ci smutno że być może dziewczyny nie będą mogły jechać, ale przecież nie robią tego specjalnie.
Rozumiem Was kochane, bo gdyby mi Kacpero zachorował to też bym nie jechała. Trzymam mocno kciuki żeby maluchy wyzdrowiały i żebyśmy mogli ich uściskać w piątek :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #387700 przez pati-m
Agusia - jak Emi?

beti - jak gorączka Fifika?

Pyśka - minęło to zatrucie? Weź może orzecha, mi zawsze pomaga.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka