BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 7 miesiąc temu #767538 przez Agusia83
Mała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #767556 przez pati-m
Marta - nie ma za co :) :kiss:

Ja czekam aż się warzywka ugotują bo mi się sałatki zachciało, więc dziś ją muszę pokroić i będzie na 2 dni.
S. też wyjeżdża. Jutro rano na 2 dni do Niemiec, a w listopadzie do Barcelony na prawie tydzień, więc będę słomianą wdową ;)

11 lata 7 miesiąc temu #767586 przez iwonaNAVI
mala po prostu brak slow

11 lata 7 miesiąc temu #767647 przez Pyśkaaaa
wiecie co strasznie skomplikowane wysyłanie tych zdjęć :P chyba do fotografa łatwiej hahah
Pati co za załatke robisz?

11 lata 7 miesiąc temu #767655 przez pati-m
Pyśka - najzwyklejszą warzywną, właśnie mi warzywa stygną i zaraz będę kroić. No i zupkę dla Kacpra ugotowałam żeby jutro było wolne :)
A teraz przeglądam allegro i poluję na coś ładnego dla Zuźki :) :blush:
Pyśka - ty kupowałaś może jegginsy z lidla? Bo dziś widziałam a'la jeans, nawet ładne, ale się zastanawiałam czy mi z brzuchem wygodnie je będzie nosić?

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #767661 przez Sylwia26081982
MAla do telewizji sie nadaje ta historia..ale chamy!

Slowiczku to znaczy ze mialas marzenia tam jechac ?

Monia wielka szkoda ale jakie koszta za glupi wyswietlacz, oszaleli?

Pyska śliczni Wy :)

Agusia Wy również cudowni. :) MAm pytanie do ciebie, czy masz normalnie okres?? Bo ja co miesiac to 4 dni pozniej, w tym jeszcze nie mam..ale nie jestem w ciazy to na 100%
Dziewczyny znacie sie czy to normalne, unormuje sie samo ?

Ja jeszcze umierajaca, głowa mi pęka ale juz czosnek z mlekiem zaliczony, lece pod prysznic i lulu.

A mowie Wam jaki dzis Adi byl smieszny w kapieli, nalałam mu wode do wanny, to skakał, nurkował i cudował, no ale najlepsze jak sluchawke z prysznica powiesiłam on sobie puszczal wode i stawał zeby sie na niego lała..jejki jaki on smieszny..jutro jak znowu bedzie mial taki szal to zrobie zdjecie :) NAstepnie zaczal plywac i cała buzia w pianie, to mowie "splukaj sie" a on dawaj pod ten pysznic buzia i sie płuka..a minki to takie robil ze smialam sie jak głupia :)Nic mu woda nie straszna, moze bedzie jakims plywakiem :)

11 lata 7 miesiąc temu #767670 przez Agusia83
Sylwia, ja jeszcze okresu nie dostalam i jestem w szoku, bo po Emi to bylo momentalnie..ale widac, ze kazda ciaza inna :silly: ...a jesli chodzi o nieregularnosc to po Emi wlasnie tak mialam...nie wiedzialam kiedy franca przyjdzie...i to raczej sie spozniala....a cykle mialam od 43-dniowych do 31-dniowych...

Adi musial swietnie wygladac :laugh: jak napisalas o sluchawce to mi sie przypomnialo jak ostatnio Emi wziela sluchawke od prysznica i zaczela przez nia rozmawiac jak przez telefon :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #767675 przez Pyśkaaaa
Pati tak kupiłam one bardZiej jak leginsy sa ja w ciążówkach nie chodze więc dla mnie idealne :D

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #767676 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #767679 przez Pyśkaaaa

11 lata 7 miesiąc temu #767685 przez mgielka22
Hello ja po mega zaganianej dniowce, po prostu masakra 15 zabiwgow :cheer: nie wiem skad ludzi biora porazka i to kompletna!!!

Pati przeciez od poczatku mowilysmy ze wszystko jest w porzadku :lol: i Zuzia ewidentnie jest Zuzia :D super :)

Agusia slicznie wygladacie a Artek na pol roku wyglada :D

Pyskaa super promieniejesz :D

A ja zdjec nei wywoluje tylko sobie sama drukuje na papierze foto jak mi sie cos podoba :D

Jutro mam nocke a w sobote robimy imprezke moja urodzinowa przedwczesniejsza...M sie zrabalo auto i kolejne wydatki :dry:

Mala szkoda slow... :dry: a sasiadow ma sie gdzies a nie przejmuje nimi co sie mysla...

11 lata 7 miesiąc temu #767690 przez Sylwia26081982
Agusia to Emi też aparatka:)
Jak Adiego urodziłam też kilka miesięcy nie miałam ale .owili ze jak się karmi piersią to juz tak jest. Ale teraz dostałam i tak się spóźnia.

Slowiczek juz rozumiem. A Barcelonę na pewno jeszcze zobaczysz..bo z zamieszkaniem to nie wiem jak bedzie ;)

Pyska bedzie dobrze,dogadacie się mailowo.:)

11 lata 7 miesiąc temu #767698 przez pati-m

11 lata 7 miesiąc temu #767766 przez gosia2324
Witam się tak szybciutko i zaraz dopijam kawę i jadę do przedszkola.

Mala, nieźle Twoja mama musiała się zdenerwować ech... :dry:

Pati ja mam te leginsy i sa bardzo fajne, pod brzuszek Ci sie nadadzą :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #767773 przez Pyśkaaaa
Witam
powiedziałam wczoraj Franusiowi że pojedziemy dzis popołudniu po tatusia i wyobraźcie sobie że obudził sie o 4 i chciał jechac....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka