BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #786047 przez beti
Agusia, no to podziwiam, ja jeszcze chyba nie dorosłam do zostawiania Filipa na dłużej niż kilka godzin...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #786048 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia uuuuuuuuuuuuuuuuuuu

11 lata 6 miesiąc temu #786050 przez gosia2324
beti napisał:

Agusia, no to podziwiam, ja jeszcze chyba nie dorosłam do zostawiania Filipa na dłużej niż kilka godzin...

Ja zostawilam Jagódke pierwszy raz na noc jak miala 9 mies a kuba 2lata i9 mies a potem rok pozniej (nasze rocznice) to byly cudowne wyjazdy ale co sie natesknilam to moje :blink: :blush:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #786051 przez Agusia83
Gosia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Beti, na szczescie nie mam z tym az takiego problemu...

11 lata 6 miesiąc temu #786053 przez gosia2324
A jakie masz tabletki?
Moze plodnosc jeszcze nie wrocila.

11 lata 6 miesiąc temu #786054 przez beti
Agusia, u mnie to jest też kwestia, że nie za bardzo mam komu zostawić i może stąd...

11 lata 6 miesiąc temu #786057 przez maja1982
slowiczek napisał:

Agusia uuuuuuuuuuuuuuuuuuu

i bardzo dobrze :) :kiss:

agusia - nic dzieciakom nie bedzie ;) naładujesz baterie :) zawsze mozecie skrócic wyjazd ;) przecież nie jedziecie na koniec swiata :)

11 lata 6 miesiąc temu #786058 przez Sylwia26081982
Ja tez mega tesknie, wczoraj Adi zostal w żłobku od 8 do 16, o 16:15 z mezem przyjechal, boooze cała wiecznosc :)

Agusia :cheer: nie dostałąs okresu od porodu więc niebezpiecznie ale jak masz tabletki anty takie normalne to moze strachu nie ma, a jak masz specjalne takie jak ja mialam , bo karmiłam...to mam Zuzie :S

11 lata 6 miesiąc temu #786060 przez gosia2324
Sylwia26081982 napisał:

Ja tez mega tesknie, wczoraj Adi zostal w żłobku od 8 do 16, o 16:15 z mezem przyjechal, boooze cała wiecznosc :)

Agusia :cheer: nie dostałąs okresu od porodu więc niebezpiecznie ale jak masz tabletki anty takie normalne to moze strachu nie ma, a jak masz specjalne takie jak ja mialam , bo karmiłam...to mam Zuzie :S

usmarkałam się :S

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #786063 przez Agusia83
Gosia

Beti, ja mam...i Emi czesto juz zostawala u mojej mamy...uwielbia babcie Tereske :laugh: ...obawiam sie co bedzie z T....ale mam nadzieje, ze tez sobie poradzi...kurcze, przeciez musi...bede bardzo tesknic i myslec...ale ja jestem tego zdania, ze czasem trzeba pobyc samemu...a my ostatnio razem wyszlismy wlasnie wczoraj do kina na 2h...po 2h zabralismy dzieciaki...a to bedzie taki sentymetalny sylwester...bo w sentymentalnym miejscu :laugh: tam juz cos czulam, ze chyba fasolka sie zakotwiczyla :silly:

Sylwia, no wlasnie takie specjalne...

11 lata 6 miesiąc temu #786064 przez pati-m
No to lepiej mieć "takie specjalne" jak chce się mieć takie śliczne córeczki jak Zuzia :woohoo:

Sylwia - widziałaś fotki?

11 lata 6 miesiąc temu #786067 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Gosia

Beti, ja mam...i Emi czesto juz zostawala u mojej mamy...uwielbia babcie Tereske :laugh: ...obawiam sie co bedzie z T....ale mam nadzieje, ze tez sobie poradzi...kurcze, przeciez musi...bede bardzo tesknic i myslec...ale ja jestem tego zdania, ze czasem trzeba pobyc samemu...a my ostatnio razem wyszlismy wlasnie wczoraj do kina na 2h...po 2h zabralismy dzieciaki...a to bedzie taki sentymetalny sylwester...bo w sentymentalnym miejscu :laugh: tam juz cos czulam, ze chyba fasolka sie zakotwiczyla :silly:

AGUSIA, ale juz nasza Kaska o tym pisala, przy Azali nie robi sie przerw na okres ! bierze sie je ciurkiem !
tam masz 28 tabl a nie 21!

11 lata 6 miesiąc temu #786069 przez Agusia83
Gosia,

11 lata 6 miesiąc temu #786074 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Gosia,

no ale kiedy powinnas dostac jak je bierzesz non stop,
przy ich stosowaniu nie ma @, nie mowil Ci gin. nie denerwuj sie bedzie ok!

11 lata 6 miesiąc temu #786076 przez Sylwia26081982
Gosia ja tez :D

Agusia no wlasnie takie bez przerwy... Teraz musisz czekac , no nic nie poradzisz, jak sie zdarzylo to widocznie tak mialo byc, nie ma co sie zalamywac, odchowasz trojeczke co najwyzej :)

Pati nie widzialam.. juz sie cofam.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka