- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #302348 przez katy25
hey dziewczynki
melduje sie chyba jako czwarta...
ewelinaa super ten stolik! A dzidzia chyba bardzo zadowolona???
Wpadlam abyście nie myślałay że umarłam;)
za 1,5h wyjezdzam na 3 dni do tego SPA z moja przyjaciółką i z Samim:) Jadę sie trochę odstresować! Odezwe sie po powrocie a tymczasem życzę milego dnia i reszty tygodnia. Powodzenia na chrzcinach, bo kątem oka widziałam, że któraś z Was o tym pisała...
ściskam i trzymajcie sie kochane
melduje sie chyba jako czwarta...
ewelinaa super ten stolik! A dzidzia chyba bardzo zadowolona???
Wpadlam abyście nie myślałay że umarłam;)
za 1,5h wyjezdzam na 3 dni do tego SPA z moja przyjaciółką i z Samim:) Jadę sie trochę odstresować! Odezwe sie po powrocie a tymczasem życzę milego dnia i reszty tygodnia. Powodzenia na chrzcinach, bo kątem oka widziałam, że któraś z Was o tym pisała...
ściskam i trzymajcie sie kochane
Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #302357 przez magda79
Kingusia super masz stoliczek i jak ładnie siadasz 
Katy udanego wypoczynku
A moj Domiś dospał nocke teraz się przewijamy, posiedzieliśmy na nocniku i idziemy na dół do siorki bo już przygotowała mate dla braciszka i nas woła
miłego dzionka

Katy udanego wypoczynku

A moj Domiś dospał nocke teraz się przewijamy, posiedzieliśmy na nocniku i idziemy na dół do siorki bo już przygotowała mate dla braciszka i nas woła

- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #302358 przez ewelinaa
Pati - tak, ten stoliczek jest dmuchany, tzn. to oparcie jest dmuchane, tam w środku jest taka jakby pufka
do siedzenia
allegro.pl/smoby-fotelik-stolik-interakt...ony-i2093962758.html
Za długo jeszcze w tym nie posiedzi, ale jej się podoba. Myślę, że jak już będzie sama siedziała to będzie miała większą radochę
Katy - zazdroszczę wyjazdu, miłego wypoczynku

allegro.pl/smoby-fotelik-stolik-interakt...ony-i2093962758.html
Za długo jeszcze w tym nie posiedzi, ale jej się podoba. Myślę, że jak już będzie sama siedziała to będzie miała większą radochę

Katy - zazdroszczę wyjazdu, miłego wypoczynku

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #302367 przez gosia2324
Witam ranne ptaszki 
Noc ok, wstalismy o 7.00
to lubie 
FILIPKU GOLASKU KOCHANEGO CIAŁKA NIGDY NIE ZA WIELE
Sliczne zdjecie!
KINGUSIA sliczna laleczka z Ciebie

Monia wylicytowalas ta kurteczke ?
Mala jak dzieciaki ?
Wpadnę wieczorkiem

Noc ok, wstalismy o 7.00

FILIPKU GOLASKU KOCHANEGO CIAŁKA NIGDY NIE ZA WIELE

KINGUSIA sliczna laleczka z Ciebie

Monia wylicytowalas ta kurteczke ?
Mala jak dzieciaki ?
Wpadnę wieczorkiem

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #302373 przez Pyśkaaaa
witam sie jako kolejna 
noc standart 6:00 jedzonko do 8.30 spanie
Beti rany
cudna jest ta fota
serio:) ja kiedyś przed ciążą po kursie foto obrabiałam zdjecia w photoshopie kupilam sobie podrecznik i się uczyłam teraz jakoś nie mam na to czasu... więc Cie podziwiam 
Kingusiaślicznoto :*
my dzis planujemy na spacer wyjść...
Katyodpoczywaj :* ależ Ci zazdraszcxzam

noc standart 6:00 jedzonko do 8.30 spanie
Beti rany

Kingusiaślicznoto :*
my dzis planujemy na spacer wyjść...
Katyodpoczywaj :* ależ Ci zazdraszcxzam
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #302441 przez Mała
Witam.
Armagedonu cd. Ewidentnie boli ją brzuch,ale nie wiem czy to jeszcze ta drożdżówka,a może pepti od 3 dni wieczorem pije 40-50 ml
Z katarem o niebo lepiej, Kamila ucho jeszcze pobolewa, ale też widzę, że lepiej, chociaż dzisiaj w nocy on też płakał.
Fifi jak ślicznie się bawi
Gosia Twoje dzieciaki na pierwszym zdjęciu to samo robią co moje,wpatrują się w siebie. Olcia wtedy aż piszczy z radości.
Kingusia na dwóch pierwszych zdjęciach akrobatka, jak bym Olę widziała. Mama poważną masz laleczkę
Katy zazdraszczam,odpocznij i za mnie. Życzę duuuuuużo relaksu i naładowania na maxa bateryjek
Armagedonu cd. Ewidentnie boli ją brzuch,ale nie wiem czy to jeszcze ta drożdżówka,a może pepti od 3 dni wieczorem pije 40-50 ml

Z katarem o niebo lepiej, Kamila ucho jeszcze pobolewa, ale też widzę, że lepiej, chociaż dzisiaj w nocy on też płakał.
Fifi jak ślicznie się bawi

Gosia Twoje dzieciaki na pierwszym zdjęciu to samo robią co moje,wpatrują się w siebie. Olcia wtedy aż piszczy z radości.
Kingusia na dwóch pierwszych zdjęciach akrobatka, jak bym Olę widziała. Mama poważną masz laleczkę

Katy zazdraszczam,odpocznij i za mnie. Życzę duuuuuużo relaksu i naładowania na maxa bateryjek

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #302484 przez beti
Cześć kochane 
Kingusia, a co Ty taka poważna laleczka??
Pati - grissini
to takie patyczki (ja kupuję gotowe ale można tez zrobić), na które zawijasz np szynkę parmeńską i dekorujesz np pietruszką
wpisz sobie w google grissini z szynką i przełącz na grafikę, bo jakbym Ci link wrzuciła, to znowu bym forum zablokowała
Pomidory z twarożkiem...suszone pomidory z zalewy rozkładasz robiąc z nich łódeczki a w środek nakładasz twarożek, ja robię mocno czosnkowy, ale tak naprawdę może być ze szczypiorkiem czy jakikolwiek...w wersji szybkiej można nałożyć gotowy np turka albo hochlanda, ozdabiasz czymś zielonym i już
Łodeczki z mozarellą, małe pomidorki koktajlowe i mozarella w kulkach takich małych ...przekrawasz pomidorka na pół i nabijasz na wykałaczkę, na to nabijasz kulkę mozarelli i na wierzch liść bazylii przebijasz w 2 miejscach, żeby powstał żagiel
Katy....bezczelnie zazdroszczę

Kingusia, a co Ty taka poważna laleczka??

Pati - grissini

wpisz sobie w google grissini z szynką i przełącz na grafikę, bo jakbym Ci link wrzuciła, to znowu bym forum zablokowała

Pomidory z twarożkiem...suszone pomidory z zalewy rozkładasz robiąc z nich łódeczki a w środek nakładasz twarożek, ja robię mocno czosnkowy, ale tak naprawdę może być ze szczypiorkiem czy jakikolwiek...w wersji szybkiej można nałożyć gotowy np turka albo hochlanda, ozdabiasz czymś zielonym i już

Łodeczki z mozarellą, małe pomidorki koktajlowe i mozarella w kulkach takich małych ...przekrawasz pomidorka na pół i nabijasz na wykałaczkę, na to nabijasz kulkę mozarelli i na wierzch liść bazylii przebijasz w 2 miejscach, żeby powstał żagiel

Katy....bezczelnie zazdroszczę

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez beti.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #302515 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry 
Zapomnialam wczoraj napisac , ze Gwareczki cudowne- oba do zjedzenia

Kinia aka Ty kochaniutka jestes
a Twoj stoliczek wymiata 
Przyszly obraczki
ale zdjecie wstawie pozniej jak naladuje aparat

Zapomnialam wczoraj napisac , ze Gwareczki cudowne- oba do zjedzenia

Kinia aka Ty kochaniutka jestes

Przyszly obraczki

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #302549 przez Agusia83
Dzien dobry, my juz po szczepieniu
Emilcia wazy....uwaga 7450g
...a ja myslalam, ze moze z 7200...haha...i ponoc ma 67cm...ale ja nie wierze w te ich pomiary...dziecie sie spina i jak je wyprostowac? Tak mi jej bylo zal jak zaczela plakac gdy pani pielegniarka wstrzykiwala szczepionke...taka lodeczke zrobila...ale mamusi rece czynia cuda
Teraz sobie nyna...chwile pochodzilam z nia po polku, bo tak dawno nie bylysmy na spacerze...A noc super...pobudka o 5:30...papanko i znow spanko do 7:20 
Fifi, masz cudasne faldki...takie do wycalowania
Kingusia, ale z Ciebie sliczna dziewczynka...masz piekna, gladziutka buzie
a oczka?hmmm....mozna sie wnich zakochac..Fajnie wygladasz przy stoliczku!
Monia, juz nie moge sie doczekac jak pokazesz obraczki...a jak noc? M. pomogl na katar?
Katy, ale zazdroszcze spa...

Fifi, masz cudasne faldki...takie do wycalowania

Kingusia, ale z Ciebie sliczna dziewczynka...masz piekna, gladziutka buzie

Monia, juz nie moge sie doczekac jak pokazesz obraczki...a jak noc? M. pomogl na katar?

Katy, ale zazdroszcze spa...
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 3 miesiąc temu #302551 przez Marta M
beti to zdjecie i inne mam na fb 
Ale Wy jestescie szybkie, dzieciom karmionym piersia szpinak daje sie po ukonczeniu 9 miesiaca:
bi.gazeta.pl/im/6/6853/m6853416.jpg
mgielka mnie tez sie te skoczki podobaja ale slyszlam ze zle dzialaja na dzieci..ale to raczej musialaby w nim non stop siedziec i skakac
Ja juz skonczylam z M jak Milosc, Na Wspolnej tez nie ogladam bo leca Barwy...czasami w soboty ogladalam a teraz nawet nie wiem czy dalej leca powtorki, czy mam czekac do wakacji zeby ta szalejaca Zanetke zobaczyc
Jagodka z Kubusiem, Fifi piekne, a te faldki Fifika, z Maja by sie zdali, ona nie umie nozek nawet dzwignac do buzi bo brzuch przeszkadza...dlonie i nozki wypaskowane...A Kinia jaka zdolniacha, niesamowite jestescie nasze kruszyny
Ze zmywarki czyste moge wyciagac ale wkladac brudasy nie..tak samo mam z pralka
Tych niby 11 tez wczoraj zobaczylam na fb i nie wiem czy to wlasnie na serio??!! Ale super komentarze niektore pod tym zdj, hahah np o becikowym albo o karmieniu
Agusia mojej suknie tez nikt nie chce, mgielka miala szczescie ze sprzedala, a Ty Agus daj linka, popatrzymy sobie
Katy udanego wypoczynku

Ale Wy jestescie szybkie, dzieciom karmionym piersia szpinak daje sie po ukonczeniu 9 miesiaca:
bi.gazeta.pl/im/6/6853/m6853416.jpg
mgielka mnie tez sie te skoczki podobaja ale slyszlam ze zle dzialaja na dzieci..ale to raczej musialaby w nim non stop siedziec i skakac

Ja juz skonczylam z M jak Milosc, Na Wspolnej tez nie ogladam bo leca Barwy...czasami w soboty ogladalam a teraz nawet nie wiem czy dalej leca powtorki, czy mam czekac do wakacji zeby ta szalejaca Zanetke zobaczyc

Jagodka z Kubusiem, Fifi piekne, a te faldki Fifika, z Maja by sie zdali, ona nie umie nozek nawet dzwignac do buzi bo brzuch przeszkadza...dlonie i nozki wypaskowane...A Kinia jaka zdolniacha, niesamowite jestescie nasze kruszyny

Ze zmywarki czyste moge wyciagac ale wkladac brudasy nie..tak samo mam z pralka

Tych niby 11 tez wczoraj zobaczylam na fb i nie wiem czy to wlasnie na serio??!! Ale super komentarze niektore pod tym zdj, hahah np o becikowym albo o karmieniu

Agusia mojej suknie tez nikt nie chce, mgielka miala szczescie ze sprzedala, a Ty Agus daj linka, popatrzymy sobie

Katy udanego wypoczynku

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona