BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #302343 przez pati-m
Kingusia cudna! I jaka zdolna! :lol: :kiss:

ewelina - co Ty masz za stoliczek? On jest dmuchany?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #302348 przez katy25
hey dziewczynki

melduje sie chyba jako czwarta...
ewelinaa super ten stolik! A dzidzia chyba bardzo zadowolona???

Wpadlam abyście nie myślałay że umarłam;)
za 1,5h wyjezdzam na 3 dni do tego SPA z moja przyjaciółką i z Samim:) Jadę sie trochę odstresować! Odezwe sie po powrocie a tymczasem życzę milego dnia i reszty tygodnia. Powodzenia na chrzcinach, bo kątem oka widziałam, że któraś z Was o tym pisała...

ściskam i trzymajcie sie kochane
13 lata 3 miesiąc temu #302351 przez pati-m
katy - duuuuuuuuuuuuuużo relaksu w spa :)
13 lata 3 miesiąc temu #302356 przez megi2501
Dzień dobry,

Noc-4pobudki :dry: Ciężko było, ale żyje :)

Kinia śliczna-delikatna istotka :) A stoliczek super :ohmy:

Katy wypoczywaj i za nas...Tobie to dobrze :)

Beti Twój Pucuś jest rewelacyjny :ohmy: Śliczny chłopiec :)

Miłego dnia :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #302357 przez magda79
Kingusia super masz stoliczek i jak ładnie siadasz :lol:

Katy udanego wypoczynku :)

A moj Domiś dospał nocke teraz się przewijamy, posiedzieliśmy na nocniku i idziemy na dół do siorki bo już przygotowała mate dla braciszka i nas woła :lol: miłego dzionka :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #302358 przez ewelinaa
Pati - tak, ten stoliczek jest dmuchany, tzn. to oparcie jest dmuchane, tam w środku jest taka jakby pufka :huh: do siedzenia
allegro.pl/smoby-fotelik-stolik-interakt...ony-i2093962758.html
Za długo jeszcze w tym nie posiedzi, ale jej się podoba. Myślę, że jak już będzie sama siedziała to będzie miała większą radochę :lol:

Katy - zazdroszczę wyjazdu, miłego wypoczynku :)
13 lata 3 miesiąc temu #302361 przez bewipo
Witam :)
U nas noc też kiepska.
Stoliczek rzeczywiście bardzo fajny :)
Katy odpoczywaj :)
13 lata 3 miesiąc temu #302367 przez gosia2324
Witam ranne ptaszki :kiss:

Noc ok, wstalismy o 7.00 :) to lubie :blink:

FILIPKU GOLASKU KOCHANEGO CIAŁKA NIGDY NIE ZA WIELE :kiss: :kiss: :kiss: Sliczne zdjecie!
KINGUSIA sliczna laleczka z Ciebie :kiss: :blink:

Monia wylicytowalas ta kurteczke ?
Mala jak dzieciaki ?

Wpadnę wieczorkiem :kiss: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #302373 przez Pyśkaaaa
witam sie jako kolejna :P

noc standart 6:00 jedzonko do 8.30 spanie
Beti rany :ohmy: cudna jest ta fota :D serio:) ja kiedyś przed ciążą po kursie foto obrabiałam zdjecia w photoshopie kupilam sobie podrecznik i się uczyłam teraz jakoś nie mam na to czasu... więc Cie podziwiam :)

Kingusiaślicznoto :*

my dzis planujemy na spacer wyjść...

Katyodpoczywaj :* ależ Ci zazdraszcxzam
13 lata 3 miesiąc temu #302441 przez Mała
Witam.
Armagedonu cd. Ewidentnie boli ją brzuch,ale nie wiem czy to jeszcze ta drożdżówka,a może pepti od 3 dni wieczorem pije 40-50 ml :unsure:
Z katarem o niebo lepiej, Kamila ucho jeszcze pobolewa, ale też widzę, że lepiej, chociaż dzisiaj w nocy on też płakał.

Fifi jak ślicznie się bawi :lol:

Gosia Twoje dzieciaki na pierwszym zdjęciu to samo robią co moje,wpatrują się w siebie. Olcia wtedy aż piszczy z radości.

Kingusia na dwóch pierwszych zdjęciach akrobatka, jak bym Olę widziała. Mama poważną masz laleczkę :)

Katy zazdraszczam,odpocznij i za mnie. Życzę duuuuuużo relaksu i naładowania na maxa bateryjek :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #302484 przez beti
Cześć kochane :)
Kingusia, a co Ty taka poważna laleczka?? :)

Pati - grissini :D to takie patyczki (ja kupuję gotowe ale można tez zrobić), na które zawijasz np szynkę parmeńską i dekorujesz np pietruszką
wpisz sobie w google grissini z szynką i przełącz na grafikę, bo jakbym Ci link wrzuciła, to znowu bym forum zablokowała :P

Pomidory z twarożkiem...suszone pomidory z zalewy rozkładasz robiąc z nich łódeczki a w środek nakładasz twarożek, ja robię mocno czosnkowy, ale tak naprawdę może być ze szczypiorkiem czy jakikolwiek...w wersji szybkiej można nałożyć gotowy np turka albo hochlanda, ozdabiasz czymś zielonym i już :)

Łodeczki z mozarellą, małe pomidorki koktajlowe i mozarella w kulkach takich małych ...przekrawasz pomidorka na pół i nabijasz na wykałaczkę, na to nabijasz kulkę mozarelli i na wierzch liść bazylii przebijasz w 2 miejscach, żeby powstał żagiel :)

Katy....bezczelnie zazdroszczę :P
13 lata 3 miesiąc temu #302515 przez monika1984lodz
Dzien dobry :)

Zapomnialam wczoraj napisac , ze Gwareczki cudowne- oba do zjedzenia :) :kiss:

Kinia aka Ty kochaniutka jestes :) :kiss: a Twoj stoliczek wymiata :)

Przyszly obraczki :) ale zdjecie wstawie pozniej jak naladuje aparat :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #302549 przez Agusia83
Dzien dobry, my juz po szczepieniu :laugh: Emilcia wazy....uwaga 7450g :laugh: ...a ja myslalam, ze moze z 7200...haha...i ponoc ma 67cm...ale ja nie wierze w te ich pomiary...dziecie sie spina i jak je wyprostowac? Tak mi jej bylo zal jak zaczela plakac gdy pani pielegniarka wstrzykiwala szczepionke...taka lodeczke zrobila...ale mamusi rece czynia cuda :lol: Teraz sobie nyna...chwile pochodzilam z nia po polku, bo tak dawno nie bylysmy na spacerze...A noc super...pobudka o 5:30...papanko i znow spanko do 7:20 :lol:

Fifi, masz cudasne faldki...takie do wycalowania :laugh:

Kingusia, ale z Ciebie sliczna dziewczynka...masz piekna, gladziutka buzie :laugh: a oczka?hmmm....mozna sie wnich zakochac..Fajnie wygladasz przy stoliczku!

Monia, juz nie moge sie doczekac jak pokazesz obraczki...a jak noc? M. pomogl na katar? :silly:

Katy, ale zazdroszcze spa...
13 lata 3 miesiąc temu #302551 przez Marta M
beti to zdjecie i inne mam na fb ;)

Ale Wy jestescie szybkie, dzieciom karmionym piersia szpinak daje sie po ukonczeniu 9 miesiaca:
bi.gazeta.pl/im/6/6853/m6853416.jpg

mgielka mnie tez sie te skoczki podobaja ale slyszlam ze zle dzialaja na dzieci..ale to raczej musialaby w nim non stop siedziec i skakac ;)

Ja juz skonczylam z M jak Milosc, Na Wspolnej tez nie ogladam bo leca Barwy...czasami w soboty ogladalam a teraz nawet nie wiem czy dalej leca powtorki, czy mam czekac do wakacji zeby ta szalejaca Zanetke zobaczyc ;)

Jagodka z Kubusiem, Fifi piekne, a te faldki Fifika, z Maja by sie zdali, ona nie umie nozek nawet dzwignac do buzi bo brzuch przeszkadza...dlonie i nozki wypaskowane...A Kinia jaka zdolniacha, niesamowite jestescie nasze kruszyny :D

Ze zmywarki czyste moge wyciagac ale wkladac brudasy nie..tak samo mam z pralka :D

Tych niby 11 tez wczoraj zobaczylam na fb i nie wiem czy to wlasnie na serio??!! Ale super komentarze niektore pod tym zdj, hahah np o becikowym albo o karmieniu ;)

Agusia mojej suknie tez nikt nie chce, mgielka miala szczescie ze sprzedala, a Ty Agus daj linka, popatrzymy sobie :)

Katy udanego wypoczynku ;)
13 lata 3 miesiąc temu #302555 przez Agusia83
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży