BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 10 miesiąc temu #161262 przez fanka
matko tak patrzę sobie teraz na mój suwaczek i zawsze jak patrzyłam to słonik był tak daleko od tego dzieciaczka, a teraz już tuz tuz już go prawie trąbą szturcha :-) zaczynam mieć stresa? :-)
Temat został zablokowany.
14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #161267 przez gosia2324
fanka juz naprawdę tak niewiele nam zostało :silly: :lol: :woohoo: :side:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa znów mnie zgaga morduje :(
14 lata 10 miesiąc temu #161288 przez klatina
Fanka - Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!

Ja miałam robione toxo przed ciążą i 2 razy w trakcie (na samym początku i w połowie ciąży).

Przytyłam 9 kg do tej pory, ale pewnie by tyle nie bylo, gdyby nie wakacje: dużo pływania i przesadne obżarstwo (w 2 tyg 5 kg przywaliłam). Do tego jestem ciągle ostatnio opuchnięta. Więc nie ma sie czym martwić. Jeśli dzidzia jest wagowo ok i masz wody płodowe w takich ilościach jak trzeba, to tylko się cieszyć.

Kolorowych snów dziewczynki :)

14 lata 10 miesiąc temu #161289 przez pati-m
Gosia - mnie też zgaga dopadła i to taka mocna, że aż mi łzy poleciały. To dlatego, że Kacper mi w brzuchu szaleje, kopie raz w pęcherz a raz w żołądek urwis jeden ;)
14 lata 10 miesiąc temu #161304 przez monika1984lodz
Gosia dasz rade z tym goleniem :P mi sie jakos udalo chociaz efektu koncowego nie widze hehhee :P

chyba ide sie polozyc
do jutra dziewuszki :) :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 10 miesiąc temu #161307 przez fanka
Kacper - proszę grzeczniej się z Mamusią obchodzić, ona dla Ciebie wszystko co najlepsze, a Ty jej w nagrodę kopniaka w żołądek- oj Ty łobuzie!! ;-)

Chyba Kacper z moim Dawidem maja te same upodobania, mój tez jak nie pęcherz i muszę non stop do wc to żołądek i wtedy zgaga nie miłosierna!
Piękne urwisy z tych naszych chłopaków!!! :-)
14 lata 10 miesiąc temu #161313 przez Mała
Do zgagi to ja już przyzwyczajona jestem na maksa, teraz mam ciągle, a z Kamilem to nie do opisania była.
Moja mama ostatnio stwierdziła, że Ola mnie na wątrobę uciska, bo jakaś czarna się na twarzy zrobiłam.
14 lata 10 miesiąc temu #161324 przez pati-m
Ja też zgagę mam praktycznie cały czas, tylko czasami jak mały kopnie w żołądek to się tak bardzo nasila, że ledwo od płaczu sie powstrzymuję i nawet tableka za bardzo nie jest w stanie jej złagodzić. :angry: No ale cóż na to mogę poradzić, tylko przeczekać...
14 lata 10 miesiąc temu #161330 przez bewipo
Ja odpukać zgagę mam tylko na wieczór. Teraz mała chyba blisko pęcherza szaleje.
Co do zwolnienia to ja miałam najdłuższe na 5 tyg wypisane, w zusie nic nie kwestionowali. Może inaczej jest jak z przychodni, a inaczej jak z prywatnej praktyki.
14 lata 10 miesiąc temu #161339 przez pati-m
Ja zmykam spać :) Spróbuję usnąć choć mały zaczął mnie właśnie kopać tam, gdzie najtrudniej nam się ogolić :silly:

Kolorowych snów wszystkim życzę :kiss:
14 lata 10 miesiąc temu #161360 przez gosia2324
Witam Was serdecznie czwartkowo !

Noc miałam OKROPNA :( !!!
od północy do 2 w nocy znów miałam skurcze przepowiadające, Kurcze miałam wrażenie ze zaraz dostane miesiączkę . Okropne to bylo, zazylam 2 no-spy i nic,,, potem znow dwie i nawet nie wiem o ktorej mi przeszło bo ze zmęczenia ok 2 zasnęłam...
Boje sie takich nocy , i wiecie co ? Ciągle tylko myślałam o tej cholernej nie spakowanej torbie!!!
Dzis już się pakuje, zresztą zaczynam 33 tydzień wiec już czas!!!!

Mam nadzieje, ze Wy spałyście dzis dłużej niz 4 godziny ?
14 lata 10 miesiąc temu #161364 przez SYLWIA
Cześć!

Gosiu u mnie noc spokojnie, ale budzę się co chwilę i kręcę się.
Już nie śpię od 6 rano.
Mąż pojechał do pracy, a ja biorę się za sprzątanie.
O 13 jadę do położnej po zwolnienie lekarskie i do zus-u muszę je zanieść.
Wczoraj byłam na USG mały waży 1539. Lekarz twierdzi,że trochę jest mały,ale w normie.
Mój brzuch też jest na granicy normy a ludzie mówią mi,że mam strasznie duży brzuch. :P

Życzę Wam spokojnego dnia.

[url=http://www.su
14 lata 10 miesiąc temu #161365 przez gosia2324
Sylwia Jagódka w 31 tyg wazyla 1500 g i byla tylko 1 dzien mniejsza niz powinna ;)
A Twoj jest wiekszy :)
14 lata 10 miesiąc temu #161367 przez SYLWIA
Najważniejsze,że wszystko jest dobrze. Serduszko i inne organy są zdrowe.

Ja też myślę nad tym by spakować torbę.
Od soboty wynajmujemy domek nad jeziorem i znajomi z Warszawy do nas przyjeżdżają. Mam tylko nadzieję,że będzie ładna pogoda.

Tam będę 2 tygodnie, ale jak wrócę to się spakuję :)
Mój mąż chyba nie wiedziałby co zabrać :)

[url=http://www.su
14 lata 10 miesiąc temu #161368 przez megi2501
Witam Brzuchaczki Kochane :)
Gosiu mam nadzieję, że odpoczniesz trochę w dzień i zregenerujesz siły. To znak, że faktycznie już zaraz czas spakować torbę.

Mała dziękuję za e-maila. Odesłałam zwrotnego :kiss:

Dziś w lepszym już jestem nastroju. Dalej walczę o każdy kg. Ale już nie będę płakać. W końcu jeśli dziecko rośnie i mój ginekolog jest spokojny i nic mi nie zarzuca to mam gdzieś tego diabetyka. Tym bardziej, że on za wszelką cenę chce mi wcisnąć insulinę. Mimo, że cukry mam w normie. :angry:

Dziś zaczynam 31 tydzień :laugh: Jeszcze tylko trochę tych niedogonień i będziemy miały swoje Aniołki w ramionach :side:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia