BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu #165008 przez monika1984lodz
tak nr3 szaro-pistacjowy hihii kolory mi sie myla :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #165012 przez Agusia83
Ladny :laugh: ...mysle, ze moj maz tez by wybral ten kolor lub czarny z turkusem :silly:
13 lata 10 miesiąc temu #165015 przez Pyśkaaaa
witam :)
Monia sliczny wózek :)
Agusia ale niespodzianke mąż Ci sprawił

a ja właśnie wróciłam z labolatorium i jakaś śpiąca jestem...
13 lata 10 miesiąc temu #165016 przez pati-m
Monia - super wózeczek i kolorek też super :) Ja czekam na swój - zamówiłam popiel+turkus, model bardzo podobny do Twojego :)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #165017 przez beti
Cześć dziewczynki, nadrobiłam Was w końcu, Agusia już Wam napisała, że miałam sesję i się nie pochwaliłam, a ja po prostu chciałam najpierw Was nadrobić a potem pisać, bo to tak nie ładnie wpadać na forum tylko po to żeby się pochwalić :silly: a czytałam Was wczoraj do 2 w nocy i padłam ...teście u mnie byli, więc zaglądałam do Was tylko jak szli na papierosa albo spać ale już dziś pojechali, więc się poprawię :P
Agusia, spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe no i witamy w świecie 28-o latek :) czyli nadal 18-o latek (+10 :silly: )

A ja Wam się mogę wreszcie pochwalić pierwszymi zdjęciami z tej wygranej sesji brzuszkowej Na niektórych mam głupią minę...ale trudno, taka moja uroda :P
13 lata 10 miesiąc temu #165020 przez Pyśkaaaa
Beti śliczne zdjęcia :)
13 lata 10 miesiąc temu #165025 przez beti
Dziewczynki, w Mothercare są mega przeceny i są np. śliczne bawełniane wysokiej jakości staniki do karmienia z wzorkami w odcieniach różu i fioletu, z delikatnymi koroneczkami itp po 49zł/2 szt!!!! przecenione ze 165 zł!!!!! nawet ja na moje G znalazłam idealny...w rozmiarze D i jeszcze mam luuuz Więc komu braknie a ma siły w nogach to polecam!!!! Ja kupiłam w M1 Marki, ale podobno w Jankach też są i pewnie we wszystkich Mothercarach...
13 lata 10 miesiąc temu #165030 przez gosia2324
Beti Śliczna pamiatka :)
13 lata 10 miesiąc temu #165034 przez beti
Aaaaaaa...ale świnia ze mnie, miałam napisać wcześniej i mi umknęło...dziewczynki, które wczoraj brzuszki pokazywały...piękne z Was sexi mamusie!!!! :)
13 lata 10 miesiąc temu #165036 przez pati-m
beti - śliczne fotki! I przepiękna pamiątka do końca życia :)
13 lata 10 miesiąc temu #165037 przez Mała
Witam.
Beti super zdjęcia, pamiątka rewelacyjna :laugh:

Fanka z tym czopem to bardzo możliwe, ale nie forsuj się za bardzo, bo Dawid by mógł jeszcze trochę posiedzieć.

Kamil wczorajsze badanie przeszedł nadzwyczaj dobrze, ale nie zasnął. Popołudniu odespał, ja też chwilę się zdrzemnęłam i jakoś przeżyliśmy ten dzień.
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #165040 przez beti
Przegapiłam jedno zdjęcie na którym mam głupią minę, ale jak dodamy potem po środku Filipka jak się urodzi to powinno być super :)

Fanka, uważaj na siebie...jeszcze do końca 37 tc lepiej żebyś nie rodziła, bo w szpitalu Cię wymęczą, żeby zahamować poród, a maluszek byłby wcześniakiem...
Załączniki:
13 lata 10 miesiąc temu #165041 przez pati-m
Urocza! Przesłodka ta fotka, hihihihi :lol:
13 lata 10 miesiąc temu #165044 przez monika1984lodz
Beti super sa te zdjecia :)Fajna z Was rodzinka :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #165079 przez mgielka22
Moniczko sliczny wozek ja kupuje bardzo podobny do Twojego tez z calym zestawem i taki sam kolor jak Pati :D popiel + turkus :D
allegro.pl/twing-super-promocja-super-ze...rex-i1699561921.html

Beti fotki cudaczne :D genialna pamiatka na cale zycie :D

Gosiu dziekuje za odpowiedz, jak to dobrze ze teraz szpital za nas wszystko robi a nie ze my jeszcze musialbysmy latac bo bylo by straszne :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia