- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Noc minela dosc spokojnie

A mi nie dal skierowania na usg bioderek u nas sie nie dostanie nigdzie na nfz a poza tym jak widac nie ma z nimi problemu bo ma je szerokie i lekarz nie orzekl ze musze isc!!!
Za tydzien ide na druga dawke rota a za 3 na infarix znow (6w1).
Chyba u nas jest z dnia na dzien coraz lepiej... Myslicie ze dziecko moze bardziej przyzwyczaic sie do babci niz matki choc tak samo sie zajmuja???
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mgiełka - co do usg bioderek to dziwne trochę że Ci lekarz nic nie mówił bo ok 6 tygodnia życia każdy maluch powinien mieć je zbadane i tu nie ma nic do orzekania

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

mały się męczy z tym katarkiem. heh ciekawe co lekarz powie

- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dzien dobry we czwartek (juz czwartek)
Noc minela dosc spokojnieaz jestem w szoku nuna spala do 2:30 jedzonko a potem dopiero chciala jesc o 7:30 (szok) oczywiscie w nocy byla przerwa na zmiane pieluchy o 5:30 ale w zyciu nie robila takiej przerwy na papu
a teraz jeszcze z tatusiem dosypia
na dzien dobry przywitala nas seria usmiechow nr 5
![]()
![]()
A mi nie dal skierowania na usg bioderek u nas sie nie dostanie nigdzie na nfz a poza tym jak widac nie ma z nimi problemu bo ma je szerokie i lekarz nie orzekl ze musze isc!!!
Chyba u nas jest z dnia na dzien coraz lepiej... Myslicie ze dziecko moze bardziej przyzwyczaic sie do babci niz matki choc tak samo sie zajmuja???
Ja Ci przedstawie troche skrajny przypadek. Moja mama wyjechała do pracy za granice jak mój brat mial kilka miesiecy, zajmowala się nim opiekunka bo ja mialam tylko 14 lat, a potem ja i jestesmy z bratem bardzo zwiazani. Ale jak tylko przyjedzie mama to od razu do niej leci i sie przytula i tak przez caly jej pobyt wskakuje jej do lozka i sie przytula caly czas.
Ja mysle ze dziecko czuje kto jest jego mama. Zwłaszcza ze przez jakiś czas go karmiłaś no i najważniejsze nosiłaś go 9 miesięcy

Pyska to fajnie, u nas było tylko to usg bioder ale i to dobrze
- LILY
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
lily właśnie nie pamiętam na której stronie to było. no ale ogólnie to poród był dla mnie traumą, no a po porodzie to miałam anemie, mdlałam, dziecko mi zabrali, no i długo dojsć do siebie nie mogłam. i wciąż nie mogę
mały się męczy z tym katarkiem. heh ciekawe co lekarz powie
Basia to współczuje

Ja jedynie mialam gorsze chwile po porodzie w domu jak przez tydz musialam leżec bo tak mnie bolała rana po nacieciu, bez przerwy beczalam wtedy a teraz to juz nawet wydaje mi sie to takie odlegle, jakby sie nie zdarzylo.
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mała jadła o 19.00, 22.00, 2,00, 4,00, 5,00 i stękała bo kupę robiła przez sen. Zabrałam ją o 5.00 do nas i spałyśmy prawie do 9.00, więc wybaczam jej

Beti co miałaś przepisane

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mgielka22 napisał:
Dzien dobry we czwartek (juz czwartek)
Noc minela dosc spokojnieaz jestem w szoku nuna spala do 2:30 jedzonko a potem dopiero chciala jesc o 7:30 (szok) oczywiscie w nocy byla przerwa na zmiane pieluchy o 5:30 ale w zyciu nie robila takiej przerwy na papu
a teraz jeszcze z tatusiem dosypia
na dzien dobry przywitala nas seria usmiechow nr 5
![]()
![]()
Ja Ci przedstawie troche skrajny przypadek. Moja mama wyjechała do pracy za granice jak mój brat mial kilka miesiecy, zajmowala się nim opiekunka bo ja mialam tylko 14 lat, a potem ja i jestesmy z bratem bardzo zwiazani. Ale jak tylko przyjedzie mama to od razu do niej leci i sie przytula i tak przez caly jej pobyt wskakuje jej do lozka i sie przytula caly czas.
Ja mysle ze dziecko czuje kto jest jego mama. Zwłaszcza ze przez jakiś czas go karmiłaś no i najważniejsze nosiłaś go 9 miesięcy
Pyska to fajnie, u nas było tylko to usg bioder ale i to dobrze
Chyba masz racje Lily ja chyba mam jakas fobie i sobie wszystko wkrecam przez to niekarmienie ehh...
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

- Edyta1986
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Nie martw sie

a w dodatku ciagle na ta rehabilitacje chodzimy

a co dokladnie lekarz powiedzial? zalecil wam juz cos?
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

młody w nocy marudził ja nie wiem czy to po tej szczepionce czy cos mu jest...
co do katarku to nasze dziecko ma je od 2 tygodnia życia do tej pory wczoraj rozmawiałam o tym z pediatrą i mowila ze niektore dzieci tak maja...
MartaM ja Cie tule z całego serduszka

Migielka nie martw się dzidzia wie kto mama

Megi zdrowiej kochana